Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Daha öncede bi arkadaş uazmıştı da buraya . Önceki gebeliklerinde cinsel ilişki yaşayıp sorun vs yaşayan var mıdır? Yani şuan devam ediyor musunuz? Doktorum devam edebilirsiniz dedi. Ama bazı yorumlardan kafama takıldı . Ayrıca korunarak mı ilişki olmalı? Gebeliğinde düşük riski olmayan sorunsuz gebelik yaşayanlar için soruyorum elbette
Bizim çok şükür bı sıkıntı yok doktorun ilişki yaşamamizda bı sakınca olmadigini söyledi ben de şu ana kadar bı problem yaşamadım cinsel ilişki sonrasında ağrı akıntı gibi genelde haftada 1 birlikte oluyoruz nadiren 2 kez olduğu oluyor ama tamamen bana bağlı ağrımın olduğu günler oluyo doğal olarak o günlerde birlikte olmuyoruz biz şu an icin korunmuyoruz sanırım daha ilerleyen aylarda spermin içindeki bı etkeb erken doğumu tetikleyebiliyormus ama henüz çok erken olduğu için korunmadan devam ediyoruz doktorumuzun tavsiyesine göre ilerliyoruz

Çok fazla giremiyorum buraya hatta etiketli mesajlar vardı kaçırdım şimdi bir gireyim dedim 5 dk yorumunuzu okudum.
Size tek tavsiyem telefondan bir süre uzak durup, sevdiğiniz keyif aldığınız şeylere odaklanın.
İlk hamileliğim böyle korkuyla geçti zehir oldu..
Bunda teli elime almıyorum unutuyorum gebe olduğumu.
Kadınlar kulubu bile bazen strese sokuyor çünkü yorumlar genelikle endişe üzerine
Azıcık kola içtim bir şey olur mu
Dar giydim bir şey olur mu
Ağrım var bir şey olur mu
Gibi yorumlar bir süre sonra bilinç altına olumsuzluklar yüklüyor bu da gece kabuslar olarak geri dönüyor.
Kaybeden arkadaşlarımız olsun ister istemez kendimizle kıyaslıyoruz sonra araştırıyoruz en ufak belirtide bir şey olabileceğine istemsizce inanıyoruz.
Arkadaşlar yiyecek lokması varsa bu çocuklar dünyaya gelecek o yüzden salın gitsin
Telden uzaklaşıp, günlük hayatınıza hamile değilmiş gibi odaklanın
Çevrenizle bile bebek muhabbetine girmeyin.. farklı konular üzerine konuşun, aktiviteler yapın :)
Bebek konusunda olumlu yönlere odaklanın, stresten uzak bir gebelik hem bebek için hem de kendi sağlığınız için en faydalısı
Haklısın canım ama istirahat durumunda olduğum için telefonla çok ilgileniyorum günün yarısından fazlası uyuyarak geçiyor uyanık olunca telefona sarıyorum ve doktora gideceğim günler bu gebelikten öncede böyleydi son iki gün aşırı stresli korkulu oluyorum çünkü 6 yıl boyunca her doktora göründüğümde bı olumsuzlukla döndüm önceki kontrolümde kanama alanı oldugu için şimdi daha da stresliyim eşimin 6.hisleri çok kuvvetli ona güvendiğim için biraz rahatlıyorum olumsuz huzursuz hissettiğinde mutlaka bişey olur ama şuan oda yatıştırıyor beni bişey olmayacak büyüdüğünü kanama alanının kapandığını göreceksin diyor gelde bunu bilinç altına anlat 😅 inşallah sağ salim şu tehlike dönemlerini atlatıp biran önce 12.haftadan sonrasını görelim rabbim hepimize kolaylıklar nasip etsin bebislerimizi bağışlasın az önce kendi kendime de alacak nefesi varsa gelecek neler yapıp korunanlar kürtaj olanlar bile mucizelerle karşılaşabiliyor biz o kadar dikkat ediyoruz inşallah rabbim bağışlayacak kucağımıza alacaz 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸

Selam kızlar. Daha öncede bi arkadaş uazmıştı da buraya . Önceki gebeliklerinde cinsel ilişki yaşayıp sorun vs yaşayan var mıdır? Yani şuan devam ediyor musunuz? Doktorum devam edebilirsiniz dedi. Ama bazı yorumlardan kafama takıldı . Ayrıca korunarak mı ilişki olmalı? Gebeliğinde düşük riski olmayan sorunsuz gebelik yaşayanlar için soruyorum elbette
Ilk hamilelikte de bunda da hic sıkıntı yaşamadık serbestti hep canım 🤗 dr un en iyi cevabı verir tabi ki 🌸

Doktora sormadık oda bişi olsa derdi ilişki yasak diye eski düzenimize devam ediyoruz biz tabi dikkat ediyoruz eskisi gibi sık olmasada oluyor

Doktora gittim bu gün korktuğum için. Çok şükür kalp atışı falan gayet iyi hiçbir sıkıntı yok dedi doktorum. Bu gibi ağrılar gayet normal rahim ve bebek büyüyor o da ağrı yapar dedi . Ve kanama olmadığı sürece de hiç korkmaya gerek yok dedi 🥰
Çok sevindim gerçekten iyi olmanıza benimde yarın kontrolüm var umarım bizde iyi haberlerle geliriz 🥰

Ben bugün ayağım kaydı yere düştüm kızlar ya valla çok korktum bi durum olmadı şükür ama yattım bütün gün 😔 dikkat edin kendinize çok 🌸

Peki korunuyor musunuz?
Canım galiba senin daha önce kanaman olmuştu yatış yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam istersen dikkat et kontrolde doktora sor ilişkinin sıkıntısı olur mu çünkü benim kanama alanı olduğu için doktor yasakladı 2hafta boyunca yarın inşallah kapanmışsa alan soracam bende ne yapmam gerekiyor diye doktor eğer bı sakınca görmediyse normale dönülebilir bence 🤗🌸🌸

X