Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar kızlar bizde bügün kontrole gittik 6+3 ama kalp atışını çok net duyamadık böyle belli belirsiz gibi doktor korkmayın var kalp atışı erken olduğu için net değil dedi o nasıl oluyorsa anlayamadım
Karından mı baktı . Bu haftalar karından çok net olmuyor . Benim doktorum vajinal bakıyor . Zaten tüp bebek kızımda da öyle yapmıştılar 12. Haftaya kadar vajinal bakmışlardı

Karından mı baktı . Bu haftalar karından çok net olmuyor . Benim doktorum vajinal bakıyor . Zaten tüp bebek kızımda da öyle yapmıştılar 12. Haftaya kadar vajinal bakmışlardı
Karından baktı canım ama böyle çok derinden velli
Belirsiz duyduk doktora sorduğumda olabilir normal dedi ama normal mi kızlar

Benim doktorum dinletmedi bile cok kucuk oldugu icin zararlı dedi ama gisterdi atışlarını
Yaaa bilemedim ben sorun yok dedi ama içime dert oldu 10 gün sonra tekrar gel dedi bide bazı testler istedi kızlar bebeğinizde bir sıkıntı var mı diye bakılacak falan dedi bu haftada böyle testler oluyor mu ilk kez duydum

korkunun sebebini anlayabiliyorum ve çok haklısın bende korkuyorum açıkcası deli gibi ama teslim olmak en hayırlısı bence akışına bırakmak düşünmemek çünkü sen elinden geleni yaptın kayıpların için ve şimdi bu bebeğin içinde elinden geleni yapıyorsun o yüzden rahatla biraz. Bak doktorlar bile sigara içen hamilelere tabi ki bırakırsan daha iyi ama eğer bırakmak seni strese sokacaksa en azından günde 1-2 tane iç diyorlar. Bence stres yönetimi daha önemli o yüzden iyi düşünelim ümitvar olalım. Bak sende öyle olmak istiyorsun o yüzden her zaman umutlu ol yazmışsın inşallah her şey güzel olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun 🌸🙏🏻
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim bazen teslim olmayı unutuyoruz maalesef :/ ❤️ hayırlısı herşeyin ❤️

Teşekkür ederim 🤗 benim kızım da aynı bezi bıraktı çoktan hamd olsun sütü zaten 22 aylıkken bırakmıştı biraz hala uyku problemi ve hiperaktifliği var o kadar kreş düşünüyorum ama onada gönlüm el vermiyor ya diyorum minnak daha 😅 İngilizce meyli var çok güzel bi kreş buldum İngilizce Almancalı hatta ve hatta psikolog destekli çok beğendim ama aylık 15bin 🫣
Rica ederim 🤗 çok iyi asıl zor olanları atlatmışsın. Uyku zamanla oturuyor. Ben 2 cocugumda da 5 yaşından sonra uykuda rahatladım. Özel okullar maalesef ates pahası
Kızlar benim her an yolculuk yapmam gerekebilir sizler veya çevrenizde ilk 3 ay içinde yolculuk yapan var mı sizce bi sıkıntı olur mu galiba ilk 3 ay risk olduğu için doktorlar pek tavsiye etmiyormuş yayaaa
2. Gebeligimde 5. Haftada şehir dışına çıktım. 7. Haftada döndüm hic problem olmadi fakat risk deniliyor. Çıkmadan doktorunla konus ama sorun olacağını sanmıyorum riskli gebelik değilse

Yaaa bilemedim ben sorun yok dedi ama içime dert oldu 10 gün sonra tekrar gel dedi bide bazı testler istedi kızlar bebeğinizde bir sıkıntı var mı diye bakılacak falan dedi bu haftada böyle testler oluyor mu ilk kez duydum
Merhaba merak etmeyin muhtemelen rutin testlerdir ayrıca karından bile belli belirsiz duyulduysa gayet atıyordur çünkü bu haftalarda karından bile duyulması çok zor kalp atışının içiniz rahat olsun stres yapmayın. Hangi testleri istedi sizden bebekte bir sorun var mı diye bilmiyorum ama biraz daha ileri haftalarda istenen testler var belki onu kast etmiştir stres yapmayın hiç

Rica ederim 🤗 çok iyi asıl zor olanları atlatmışsın. Uyku zamanla oturuyor. Ben 2 cocugumda da 5 yaşından sonra uykuda rahatladım. Özel okullar maalesef ates pahası

2. Gebeligimde 5. Haftada şehir dışına çıktım. 7. Haftada döndüm hic problem olmadi fakat risk deniliyor. Çıkmadan doktorunla konus ama sorun olacağını sanmıyorum riskli gebelik değilse
Uyku için bol bol sabr yapcak bişey yok 😅 yolculuk hakkında bilgi içinde teşekkür ederim 🥰 doktor herhangi bi sıkıntıdan bahsetmedi valla yani riskli felan demedi ama inşallah bişey olmaz yaaa hayırlısı olsun bakalım 🤗

Merhaba merak etmeyin muhtemelen rutin testlerdir ayrıca karından bile belli belirsiz duyulduysa gayet atıyordur çünkü bu haftalarda karından bile duyulması çok zor kalp atışının içiniz rahat olsun stres yapmayın. Hangi testleri istedi sizden bebekte bir sorun var mı diye bilmiyorum ama biraz daha ileri haftalarda istenen testler var belki onu kast etmiştir stres yapmayın hiç
İnşallah canım bilemedim ki 3 gebeliğim diğer gebeliklerimde hiç böyle hatırlamıyorum direk duyuyorduk net bir şekilde inşallah sıkıntı yoktur 10 gün sonra tekrar kontrol var bakalım ne diyecek istedikleri testler şimdi bu haftada yapılması gerek dedi atayım resim belki fikri olan yaptıran bilgisi olan vardır

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 2
İyi akşamlar kızlar Cumartesi günü 3.kez anne olacağımı öğrendim ve aranıza katıldımama çok korkuyorum içten içe olmalımıydı şartmıydı 3. çocuk diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum nolur kızmayın bana bu kadar isteyen varken nankörlük yaptığımı düşünmeyin Rabbim sağlıkla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin ama bu düşüncelerden korkulardan da kendimi alamıyorum

İyi akşamlar kızlar Cumartesi günü 3.kez anne olacağımı öğrendim ve aranıza katıldımama çok korkuyorum içten içe olmalımıydı şartmıydı 3. çocuk diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum nolur kızmayın bana bu kadar isteyen varken nankörlük yaptığımı düşünmeyin Rabbim sağlıkla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin ama bu düşüncelerden korkulardan da kendimi alamıyorum
Yaa hiç öyle düşünme nasibi varmış benimde 3 gebeliğim planlı isteyerek oldu anlıyorum sizi belki süpriz beklenmedik zamanda olmuştur ama vardır bir hayır rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç moralini bozma bence

Karından baktı canım ama böyle çok derinden velli
Belirsiz duyduk doktora sorduğumda olabilir normal dedi ama normal mi kızlar
Canım benim 2. Gebeliğim. İlkinde de 7. Haftadan önce gitmedim ben karın muayenesinden duyulmuyor görülmüyor çok küçük oluyor diye. Vajinal muayene istemediğim için. Bu gebeligimde de 7. Haftaya randevu aldım önümüzdeki hafta gideceğim nasipse. 7. Haftada gittiğimde çok net duyulmustu da görülmüştü de. Daha erken pek belli olmuyormuş ben öyle duymuştum. Dert etme evet öyle testler istiyorlar ilkinde de istemişlerdi benden. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına 🤲

İnşallah canım bilemedim ki 3 gebeliğim diğer gebeliklerimde hiç böyle hatırlamıyorum direk duyuyorduk net bir şekilde inşallah sıkıntı yoktur 10 gün sonra tekrar kontrol var bakalım ne diyecek istedikleri testler şimdi bu haftada yapılması gerek dedi atayım resim belki fikri olan yaptıran bilgisi olan vardır
Evet bu testleri benden de istedi doktorum normal testler merak etme. Benim iki kaybım var inan iki gebeliğim de farklıydı bu üçüncü bu da diğerlerinden farklı ayrıca yumurtlaman geç olmuş da olabilir bilemezsin karşılaştırma yapma o hatayı ben de çok yapıyorum maalesef

Canım benim 2. Gebeliğim. İlkinde de 7. Haftadan önce gitmedim ben karın muayenesinden duyulmuyor görülmüyor çok küçük oluyor diye. Vajinal muayene istemediğim için. Bu gebeligimde de 7. Haftaya randevu aldım önümüzdeki hafta gideceğim nasipse. 7. Haftada gittiğimde çok net duyulmustu da görülmüştü de. Daha erken pek belli olmuyormuş ben öyle duymuştum. Dert etme evet öyle testler istiyorlar ilkinde de istemişlerdi benden. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına 🤲
Amin canım çok sağol inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi yani diğer hamileliklerimde hiç böyle birşey istemediler o yüzden şaşırdım kalp atışınızda net duymayınca takıldı kafama ama Allah’a bıraktım rabbim sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin kaderimiz nasibimiz neyse o olur

Evet bu testleri benden de istedi doktorum normal testler merak etme. Benim iki kaybım var inan iki gebeliğim de farklıydı bu üçüncü bu da diğerlerinden farklı ayrıca yumurtlaman geç olmuş da olabilir bilemezsin karşılaştırma yapma o hatayı ben de çok yapıyorum maalesef
İnsan yapıyor ister istemez elimde değil inan güya iki çoçuk annesiyim kolay olur tecrübeliyim diyordum inan bu sefer daha heyecanlı ve stresliyim diğer gebeliklerimde gençtim hiçbirşeyi bu kadar detaylı takip etmiyordum akışına bırakıyordum aslında öyle olmak bazen daha iyi dur bakalım ne bekliyor bizi ben ilk kez anne oluyor gibiyim :KK66:))

Kızlar selamlar herkese, bir süredir sessizce takip ediyordum. Bugün doktora gidince yazmak istedim. Sat 13 Ekim. Karından muayene ile kese görünmedi. Diğer muayeneyi de istemedim. Kan verdim. Hcg Değer 119 çıkmış. Bu hafta için oldukça düşün sanırım. Sat ı yakın haftalarda olanlar kan testinde değerleriniz ne çıktı? Umutlanmalı mıyım bilmiyorum.. Sabah doktoru arayacağım.
Sat benimde 13 ekim beklenen adet tarihim 9 kasımdı.13 kasımdan betam 134 çıktı. 15 kasımda 454. 17 kasımda 1035 çıktı. Geç döllenmeden kaynaklı olabilir ama gebesin Allahın izniyle :)

Yaa hiç öyle düşünme nasibi varmış benimde 3 gebeliğim planlı isteyerek oldu anlıyorum sizi belki süpriz beklenmedik zamanda olmuştur ama vardır bir hayır rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç moralini bozma bence
İşin zoruma giden kısmı da o ya canım uzun süredir düşündüğümüz bişeydi 3.bi çocuk ama şimdi psikolojim alt üst oldu öğrendiğimden beri bi korku sardı endişe pişmanlık kendimi yaşlı ve güçsüz hissediyorum😭bu korkularımı bu sürecimi sizle beraber paylaşarak geçirmek istedim bana iyi geleceğinize eminim inşAAllah Rabbim yolumuzu yolculuğumuzu hayırlı eyler bize☺️

X