• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Bende ilk gebeliğim. 5+2 yim yarın keseyi görmeye gideceğiz ilk kez. İnşallah görürüz Allahın izniyle dualarınıza talibim :)
Benimde yarın dr kontrolüm var 6+0 oluyorum yarın inş görürüz yaa sabahı nasıl edicem bilmiyorum inş ters bişiler olmaz 🥰

Evet benim sat 11 Ekim keseyi dün gördük ama çok küçüktü. 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için
Benim geç yumurtlama olmuş dün doktora gittiğimde çok ufakdi beta değerine sık bakılmasını istedi cuma günü tekrar bakalım dedi inşallah bı problem yoktur, cumartesi günü de uzun yolculuğa çıkmak zorundayım umarım onda da bi sorun çıkmaz

Benim geç yumurtlama olmuş dün doktora gittiğimde çok ufakdi beta değerine sık bakılmasını istedi cuma günü tekrar bakalım dedi inşallah bı problem yoktur, cumartesi günü de uzun yolculuğa çıkmak zorundayım umarım onda da bi sorun çıkmaz
Bende de durum aynı hafta bile belirlemedi doktor inşallah sizin içinde benim için herşey yolunda ilerler. Yolculuk konusunda haftaya benimde tam belli olmamakla beraber yolculuk yapma ihtimalim var bende sizin gibi korku içerisindeyim hayırlısı olsun inşallah

Kızlar selamlar herkese, bir süredir sessizce takip ediyordum. Bugün doktora gidince yazmak istedim. Sat 13 Ekim. Karından muayene ile kese görünmedi. Diğer muayeneyi de istemedim. Kan verdim. Hcg Değer 119 çıkmış. Bu hafta için oldukça düşün sanırım. Sat ı yakın haftalarda olanlar kan testinde değerleriniz ne çıktı? Umutlanmalı mıyım bilmiyorum.. Sabah doktoru arayacağım.

Bende de durum aynı hafta bile belirlemedi doktor inşallah sizin içinde benim için herşey yolunda ilerler. Yolculuk konusunda haftaya benimde tam belli olmamakla beraber yolculuk yapma ihtimalim var bende sizin gibi korku içerisindeyim hayırlısı olsun inşallah
İnşallah herşey yolunda ilerler sağ salim hepimiz kucağımıza alırız 🥰

Back