- 8 Ağustos 2011
- 10.789
- 4.441
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #1.361
Vardı evde bi tane alıp az kestireyim ins keser. Saol canımParol kullanabilirsin sadece öyle demişti doktorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vardı evde bi tane alıp az kestireyim ins keser. Saol canımParol kullanabilirsin sadece öyle demişti doktorum
Benimki de minoset veriyordu sadece önceki hamileligimdeKızlar hamileyken hangi ağrı kesici kullanılır?
Sabahtan beri bi rahatsızlık var üstümde. Sersem gibiyim. Şuan fark ediyorum ki, benim başım ağrıyor.
Parol ya da parol plus. Bunlar bile sağlıklı değil ama mecbur bunlarla geçirmek zorundayız. 20'lik diş ağrısını iki hafta çektim paroldan başka bir şey içemedim maalesef...Vardı evde bi tane alıp az kestireyim ins keser. Saol canım
Ben laktozsuz kefir içiyorum. Kefir yoğurt çok faydalı hem senin için hemde bebek içinKizlar kefir içiyor musunuz hem öneren yerler var hem onermeyen bilemedim
Çok geçmiş olsun canım inşallah iyi gelir şifa olurVardı evde bi tane alıp az kestireyim ins keser. Saol canım
E hani yazmadın? Nasıl geçti ?Kiz kardesler ben gidiyorum kontrole insallah guzel haberlerle donerim dua edin bana lutfen
Saol ya, ilaç alınca rahatladım. Sabah beri ne hırpalanmıştımÇok geçmiş olsun canım inşallah iyi gelir şifa olur
Evet benim sat 11 Ekim keseyi dün gördük ama çok küçüktü. 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı içinİyi akşamlar kızlar sat 11 Ekim olup keseyi gören oldu mu
Benimde yarın dr kontrolüm var 6+0 oluyorum yarın inş görürüz yaa sabahı nasıl edicem bilmiyorum inş ters bişiler olmazBende ilk gebeliğim. 5+2 yim yarın keseyi görmeye gideceğiz ilk kez. İnşallah görürüz Allahın izniyle dualarınıza talibim :)
Benim geç yumurtlama olmuş dün doktora gittiğimde çok ufakdi beta değerine sık bakılmasını istedi cuma günü tekrar bakalım dedi inşallah bı problem yoktur, cumartesi günü de uzun yolculuğa çıkmak zorundayım umarım onda da bi sorun çıkmazEvet benim sat 11 Ekim keseyi dün gördük ama çok küçüktü. 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için
Bende de durum aynı hafta bile belirlemedi doktor inşallah sizin içinde benim için herşey yolunda ilerler. Yolculuk konusunda haftaya benimde tam belli olmamakla beraber yolculuk yapma ihtimalim var bende sizin gibi korku içerisindeyim hayırlısı olsun inşallahBenim geç yumurtlama olmuş dün doktora gittiğimde çok ufakdi beta değerine sık bakılmasını istedi cuma günü tekrar bakalım dedi inşallah bı problem yoktur, cumartesi günü de uzun yolculuğa çıkmak zorundayım umarım onda da bi sorun çıkmaz
İnşallah herşey yolunda ilerler sağ salim hepimiz kucağımıza alırızBende de durum aynı hafta bile belirlemedi doktor inşallah sizin içinde benim için herşey yolunda ilerler. Yolculuk konusunda haftaya benimde tam belli olmamakla beraber yolculuk yapma ihtimalim var bende sizin gibi korku içerisindeyim hayırlısı olsun inşallah
İnşallahİnşallah herşey yolunda ilerler sağ salim hepimiz kucağımıza alırız
İnşallahİnşallah herşey yolunda ilerler sağ salim hepimiz kucağımıza alırız