2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
ya irmikten olmasın bu kabızlık gibi durum?
Bilemiyorum olabilir ama şöyle anneme sorduğumda bu kabuzlık değil diyor afedersiniz ama keçi
Pisliği gibi sert olursa olurmuş yani şuan o derece bir kıvam yok arkadaşın dediği gibi oyun hamuru gibi. Bir kere verdim irmiği de aslında on da da böyle tadımlık yani doyumluk kesinlikle değil
Ben şöyle düşünüyorum sonuçta çocuk hep anne sütüyle beslendiği için hem sulu kakaydı şimdi katıya geçince zorlanıyor olabilir mi bugün daha sakin atlattı mesela ağladı ama daha sakindi ister istemez katı ilk kez yapıyor.

Doğru söylüyor bana da biraz ticari mi diye düşündürmüyor değil aslında ama araştırmadım o yüzden bişey diyemiyorum farkı vardır belki
Alacaktım acaba almasam mııığ
Bide bebek tarhanaları gördüm. Bizimkiler her yıl yapar. Bu yılda yaptılar benim için birazda sıfır tuzsuz yaptılar. Hazır alacaktım ama Hazırdansa onu kullanıcam galiba paketli gıda olmasındansa

Aynen bende kayınvalidemin yaptığını vereceğim en azından kendi yetiştirdiği yaptığı. Gerek yok öyle dışardan o tarz şeyleri
Almaya ya bi de nasıl alışırsa öyle gider kafasındayım biz ne yiyorsak tuzsuz
O da yesin yani.

Çiğ köfte diyecektim de şimdi tiksinti oluştururum diye demedim ama ben de hep çiğ köfteye benzetiyorum
Oyun hamuru diyerek kibarlık yaptım dkfkdnd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…