Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 11+1 suan ve 3 kilo almisim :KK43: göbeğim asiri sis, hazimsizlik ve bagirsaklarim sis sanirim ay cok uzuldum ya ilk 3 aylik donemde saglikli beslenip kilo vermek problem olmazmis bilseydim dikkat ederim :/

Çok soru soruyor gibi hissediyorum ama 😅 ben 28 ağustosta düşük yaptım sonra 20 eylülden önce hiç ilişki durumu olmadı kontrole gittim yumurta vardı hazırda hatta ondan sonra adet görmeden gebe kaldım tekrardan. Mide bulantısından acil olarak ilk kadın doğuma gittim orada 7+0 dedi ultrasona göre kalp atışı da vardı. Sonra tekrar kontrol amaçlı gittim 8+3 olması gerekiyordu o gün ultrasona ilk baktı 8+3 dedi sonra baba da gelsin kalp atışını duysun dedi babası geldiğinde de ultrasonda 8+6 gözüktü. Bunun üzerinden tabi iki hafta geçti ama ben sizce 8+3 ten mi devam etmeliydim yoksa 8+6 dan mı🤔

Çok soru soruyor gibi hissediyorum ama 😅 ben 28 ağustosta düşük yaptım sonra 20 eylülden önce hiç ilişki durumu olmadı kontrole gittim yumurta vardı hazırda hatta ondan sonra adet görmeden gebe kaldım tekrardan. Mide bulantısından acil olarak ilk kadın doğuma gittim orada 7+0 dedi ultrasona göre kalp atışı da vardı. Sonra tekrar kontrol amaçlı gittim 8+3 olması gerekiyordu o gün ultrasona ilk baktı 8+3 dedi sonra baba da gelsin kalp atışını duysun dedi babası geldiğinde de ultrasonda 8+6 gözüktü. Bunun üzerinden tabi iki hafta geçti ama ben sizce 8+3 ten mi devam etmeliydim yoksa 8+6 dan mı🤔
Bebeğin ölçümüyle alakalı, milimler bile günleri etkiliyor. O yüzden 3 gün ilerde geride bir önemi yok. Son adet tarihinin haftasıyla ölçümünüz uyumlu olduğu gözüküyor sizin endişe etmenize gerek yok. Sat ı baz alırsınız.

Benim de kanamam oldu 3 hafta önce 5 haftalıkken bir gece hastanede yattım riskliyim şu anda işe gitmiyorum. Kahverengi akıntı lekelenme olur dedi doktorum eski kanın kalıntılarıdır korkma kanama olmadığı sürece demişti bana. Ben de her lekelenmede stress yapıyorum hâlâ ama doktorum sorun yok dedi.
Yok biriyle karıştırdınız sanırım. Gebeliğimde bir sorun yaşamadım
İkinizin nickini karıştırmışım 🤭

Adet gününüze göre devam etmelisiniz. Ciddi fark yoksa bu kadar günün önemi yok ölçüm farkları etkiler bu kadarcık ☺️ çok ciddi fark olduğunda doktorlar düzeltilmiş adet tarihi belirliyor.

Benim de doktorum biraz pimpirikli olabiliyor bazen. Amniyotik bant şüphesi olmuştu, kesin teşhis koymamıştı. Perinataloga gittim embriyonal membrane olduğunu, normal olduğunu, bebek çiş yaptıkça geçeceğini söyledi. İlk bebeğim düşük kiloyla doğmuştu, damar yapımdanmış, coraspirin verdi. Bu şekilde bakalım☺️

Bende 11+1 suan ve 3 kilo almisim :KK43: göbeğim asiri sis, hazimsizlik ve bagirsaklarim sis sanirim ay cok uzuldum ya ilk 3 aylik donemde saglikli beslenip kilo vermek problem olmazmis bilseydim dikkat ederim :/
Ben şeker diyeti yapmıştım kız. 7 kilo ile bitirdim. 3 kilosu kızımdı zaten 😂

Seker diyeti nasi oluyor, 3 aydan sonrada diyet veya yeterli yiyerek saglikli dogurabilirmiyiz bebeki, illaki cok yiyip bebege vitamin aldirmakmi lazm
Hayır çok yemek hiç etki etmiyor. Sağlı beslen yeterli. Hamur işleri beyaz pirinç tatlılar hep uzak durdum. Kendime bir haftalık menü oluşturdum. Her gün sabah öğle akşam olarak ayarladım ve her öğünüm mutlaka sebze ekledim. Ekmek beyaz yerine tam buğday tükettim

X