Son saatlerinin tadını çıkart belki 48 saat belki 24 saat diyelimBiraz fazla yavaş gelmiyorlar mı
Dur bu evrende gececek canım kabullenme evresıne gecıyorsun bi süre sonraBurdaki bütün annelere saygı duyuyorum nasıl bu kadar enerjik oluyorsunuz benim üzerimden tir geçmiş gibi gerçekten ben nasıl buyutcem bu bebegi bilmiyorum..
Yapılır Allahın izniyle şart değil onlar canımHanımlar normal doğum için perine masajı ilişkiye girmeden rahat doğum yapan varmı aranızda . İlişki beni çok yoruyor ya karnım iyice büyüdüğü için
Sevinmiştim tühRegl ağrısı gibi olmayacak o bende hep oluyor
Sancı belinden girip kasıklarına yayılacak. Tabi bu başlarda hafif oluyor git gide şiddetleniyor
Gel öpçem gelSon saatlerinin tadını çıkart belki 48 saat belki 24 saat diyelim
Olmadı canım beklemede onlar da
Olmadı kuzum doğuramıyoz
Sevindim canım sarılığıda yüksek çıkmaz inşaAllah
Ahahahah uzattım yanağımı bi öpücük alırımGel öpçem gelhadi inşallah
Canımm doktorun izniyle probiyotiğe başlayabilir misin acaba? Bi arkadaşımın bebesi de 1.5 aylık önce gaz damlası kullanmışlar işe yaramamış ama sonra probiyotiğe başlamışlar çok iyi gelmişBagirsaklarin gelistigi doneme giriyor.4. Haftadayim ben.benim bebisten inanilmaz gaz sesleri geliyor.cok huysuz bu hafta
en son sevgililer gununde gitmistik 4 sene onceHadırlıda bir kebap yersin artık
Kv bebise ilahi soyluyor rahatlıyor susuyor çocukPış pış kayıkçı kayıkçının küreği akşama fincan böreği
cok sevindim canim senin adinaEşim annemin anneler gününü kutlamak için aradı, annem hiç bir şey yokmuş gibi davrandı o kadar kıyameti dedem çıkardı sankineyse bu bir zeytin dalı değil zeytin tarlası benim için barış kazandı
Kucakta uyumayan memeden dusmeyen bebis elimizde telefon yaziyoruz paso nolacak uykular haramBurdaki bütün annelere saygı duyuyorum nasıl bu kadar enerjik oluyorsunuz benim üzerimden tir geçmiş gibi gerçekten ben nasıl buyutcem bu bebegi bilmiyorum..
Yok değil taşımakta zorlandığımız için oluyorKizlar Sırt agrim var 2 gündür doğum belirtisi mi sizce
Gozun aydin canim cok sevindim sarilikta normal oda duser insallah