• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
Ben bugün pek bakamadım topige. Senin mesajını kaçırmışım arkadaşım.

Nasılsın? Acile gitse miydin acaba ?
İyiyim canım sağolasın, doktoru aradım kesenin düştüğünü görünce gel dedi henüz kese görmedim bekliyorum, sen nasılsın ? Umarım hepinizin sağlıklı güzel geçer hamileliğiniz, benim böyle oldu etkilenmenizi istemem kötü haberlere o yüzden pek yazmam artık burada, bebisleri sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊

Arkadaşlar selam
Bugun bi sürprizle karşılaştım Geçen ay 18 i son adet tarihimdi bu ay 13 ü gibi olmam gerekiyordu 5 gün kadar geçti.. antibiyotik aferin vs ilaçlar içtim bunlardan dolayıdır gecikme diye düşündüm ama ilaçlara devm etmeden önce yinede iç rahatlığı için test yaptım sonuç ekte.. kan tahlilim de 620 çıktı.. istesekte olmazdı olmuyordu eşimde sperm eksikliği bende de amh düşüklüğü var imkan yoktu yani.. ☹️☹️
ne güzel haber ❤️🌸🧿 sağlıkla gelsin bebişin 🧿🌸🙏 şimdi tek yapmamız gereken stresten boş kaygılardan uzak durmak 🥰

İyiyim canım sağolasın, doktoru aradım kesenin düştüğünü görünce gel dedi henüz kese görmedim bekliyorum, sen nasılsın ? Umarım hepinizin sağlıklı güzel geçer hamileliğiniz, benim böyle oldu etkilenmenizi istemem kötü haberlere o yüzden pek yazmam artık burada, bebisleri sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😊
Kötü haberlerde kendiminki düşmüş kadar üzülüyorum benimde 2 düşüğüm var. Ama yazmıyım diye düşünme lütfen seni en iyi yine biz anlarız kendini üzmek yerine dök içini 🙏 ve lütfen kendine çok iyi bak ❤️❤️❤️

Ben de düşük yaptım. O hissi biliyorum. Tek başına değilsin. Burada seni anlayacak çok kardeşin var. Yazmayayım diye de düşünme.

Diliyorum Allahtan şuanki durumunu sana kolaylaştırsın ve en yakın zamanda gönlünün muradını versin 🤲🏼 💙

Arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz dün akşam kasıklarıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi ve sol bacağıma doğru yayıldı ağrı. Kanama falan yok ama cok korkuyorum bi ara dedim düşükmü yapıyorum . Ağrı bir süre sonra durdu ama ben tedirginim baya kontrole 2 hafta var daha . Düşük yapmak dahamı farklı dahamı ağrılı oluyo benim gibi olan varmı böyle şiddetli ağrısı olup sonra duran ?

Arkadaşlar acil cevap verebilir misiniz dün akşam kasıklarıma aşırı şiddetli bir ağrı girdi ve sol bacağıma doğru yayıldı ağrı. Kanama falan yok ama cok korkuyorum bi ara dedim düşükmü yapıyorum . Ağrı bir süre sonra durdu ama ben tedirginim baya kontrole 2 hafta var daha . Düşük yapmak dahamı farklı dahamı ağrılı oluyo benim gibi olan varmı böyle şiddetli ağrısı olup sonra duran ?
Canım yerleşmedir . Yer yapıyordur . Ama çok aşırı şiddetli ise içinin rahatlaması için bir doktora görün.

6+5 günlük hamilelikte yerleşme ağrısı olurmuki sanmıyorum
Canım rahim büyüyor. Benim kızımda 11-12. Haftalarda bile ağrılarım oluyordu.hatta kuyruk sokumuma doğru. Bağdaş kurup oturamıyordum kitleniyordu sanki. Bulaşık makinesine eğildiğimde felçli gibi oluyordum.

Benim 2 haftadır ağrım var yorulunca daha çok oluyor. Dinlenince yavaş yavaş azalıyor. Korkma lütfen yaşayan çok kişi var.

Arkadaşlar selam
Bugun bi sürprizle karşılaştım Geçen ay 18 i son adet tarihimdi bu ay 13 ü gibi olmam gerekiyordu 5 gün kadar geçti.. antibiyotik aferin vs ilaçlar içtim bunlardan dolayıdır gecikme diye düşündüm ama ilaçlara devm etmeden önce yinede iç rahatlığı için test yaptım sonuç ekte.. kan tahlilim de 620 çıktı.. istesekte olmazdı olmuyordu eşimde sperm eksikliği bende de amh düşüklüğü var imkan yoktu yani.. ☹️☹️
Ya maşallah ilk çocuğunuz mu olacak sağlıkla gelsin inşallah 😊

Kanama yoksa korkma ins.

Düşük acısı bambaşka. Regl sancısı gibi başladı. Sonra karnıma kancalar geçirmişler de çekiyorlar gibi bi ağrıdı. Kaç yaşındayım öyle bi acı yaşamadım. Ki düşük yaptığım da 8 haftalık, 3-4 cm çapında minik bi keseydi.

Canım rahim büyüyor. Benim kızımda 11-12. Haftalarda bile ağrılarım oluyordu.hatta kuyruk sokumuma doğru. Bağdaş kurup oturamıyordum kitleniyordu sanki. Bulaşık makinesine eğildiğimde felçli gibi oluyordum.
Benimde kasık ağrılarım hep vardı zatende bu başla bişeydi sanki bayan şiddetli saplandı sonra bacağıma yayıldı durmasa gidersim acile ama ağrı kesildi bende korkuyorum düşük falanmısır diye

Kızlar benim her an yolculuk yapmam gerekebilir sizler veya çevrenizde ilk 3 ay içinde yolculuk yapan var mı sizce bi sıkıntı olur mu galiba ilk 3 ay risk olduğu için doktorlar pek tavsiye etmiyormuş yaaa

Ne alaka sen direk acile gitsene. Belki bebekle alakası yoktur. Bebek sağlıklıdır. Yerinde olsam çoktan ucmustum acile

mrb kızlar bende uzun mucaadeleden sonra yeni öğrendim hamileliğimi aşılama yapmıştık tuttu çok şükür bir boş gebelikten kürtajım var o yüzden korkularım var bi türlü rahat edemiyorum şuanda 4 haftalığım 2 hafta sonra cagırdı dr hem kese hem bebek bir arada görmek için inş sağlıkla ilerler bende temmuz annesi olurum 🙏

Kızlar hamileyken hangi ağrı kesici kullanılır?
Sabahtan beri bi rahatsızlık var üstümde. Sersem gibiyim. Şuan fark ediyorum ki, benim başım ağrıyor. 😖

Back