- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Canım saçma detay değil gayet normal sorunBir şeyi merak ediyorum kızlar sezeryan olunca ameliyat bitince odaya götürmeden önce depend takıyorlar mı alttan kanama vs oluyor ya öylece önlükle mi geliyoruz odaya.
bebek için hurç veriyoruz ya içine kendim için bir şey koyacak mıyım?
Her gece böyle saçma detay bulup takılıyorum
Canım onunla ilgili birşey demedi doktorum yarın gideceğim bana da çatı muanesi yapar kesin senin açıklığın varmıymışDeme deme 40ı görmek hiç istemiyorum psikolojik olarak kendini o zamana hazırlamadım hiçkanalda mı seninki
Benim doktorum doğumdan 2 hafta sonra başlatıyor korseyi normalde size ne zaman dediEki Görüntüle 3425044
Canım benimki böyle yapışkanlı cirt cirt mı deniyor medikalciden aldık biz hastanenin karşısından . Sezaryen olursan öneririm herkes diyor eskisinden daha dik yürüyorsun diyenormal doğum yapanlar da takar aslında rahimi tertemiz yapıyor yine doktoruna sor canım ama harika bir şey gerçekten
Bildiğin kocaman bez takiyorlar hasta beziBir şeyi merak ediyorum kızlar sezeryan olunca ameliyat bitince odaya götürmeden önce depend takıyorlar mı alttan kanama vs oluyor ya öylece önlükle mi geliyoruz odaya.
Canım saçma detay değil gayet normal sorunben odaya geldiğimde anesteziliydim pek hatırlamıyorum altımda hastanenin hasta bezi vardı kan doluydu tekrar değiştirdiler altımdan bezi. 3 defa o gün değişti ertesi sabah ben kendim değiştirdim. Sonra doktorum artık bunu kullanma normal pede geçebilirsin dedi hemen çöpe attım depend kullandım içinde 10 tane vardı 10 gün boyunca kullandım nasıl rahat ettim anlatamam hastanede hasta bezi çok rahattı ama zaten sürekli yattığın için rahatsız etmiyor yürürken de rahatsız etmedi canım
Hemen tak dedi canımBenim doktorum doğumdan 2 hafta sonra başlatıyor korseyi normalde size ne zaman dedi
Mustelanın stelatopia serisi çok iyi geliyomuşKızlar bu yüzdeki isilikler nasıl geçiyor
Çok fazla şey yaşamışsın hep arka arkaya gelmiş doğumum burnumdan geldi desen yeridir canım ama çok şükür ki ikinizde sağlıklısınız en önemlisi bu. Gerçekten psikolojik olarak iyi olmaman normal bide evde bekleyen bi çocuğun daha var. İnşallah evine dönünce çocuklarınla eşinle olunca herşey yoluna girecek dualarım seninle2 gün kaldı yoğun bakımda, solunum desteğine gerek kalmayınca ve emme refleksi iyiye gidince yanıma verdiler. 5 gün gözetim altında kalacak dendi. Salı günü sarılık başladı 16 saat tek yönlü fototerapi aldı, dünde 15 i geçmiş sarılık değeri 16 saat çift yönlü aldı. Şimdi kan aldılar değer düşüşe geçerse taburcuyuz.
4150 den 3730 a düştü kilosu. Psikolojim pek iyi değil ama koyverdim gitti oğlum iyi olsunda.
gogus uçlarım yara oldu, garmastan pomat sürüyorum 3 gündür gogus kalkanı kullanıyorum toparlanıyor.
Owli mi bu canım? Bende aldım dün ilk defa deneyim dedim bedeni küçük geldi bağırsağa basılmış sucuk gibi geziyorum ortalıktaEki Görüntüle 3425044
Canım benimki böyle yapışkanlı cirt cirt mı deniyor medikalciden aldık biz hastanenin karşısından . Sezaryen olursan öneririm herkes diyor eskisinden daha dik yürüyorsun diyenormal doğum yapanlar da takar aslında rahimi tertemiz yapıyor yine doktoruna sor canım ama harika bir şey gerçekten
Doğum yaptığım hastane de aynı markayı verdi üçüncü gün kontrolünde 3 damla. Bizim çocuk doktorumuz farklı daimi gidiyoruz kendisine o farklı marka veriyor diye almadım. O doktorumuz da 30.gün başlıcaz dedi. Oyüzden biz daha başlamadıkKızlar bebişlerinize D vitamini veriyor musunuz ? Ben ocean vitamin veriyorum 3 damla
Yok canım kendin için bişey vermiyorsun sadece çocuğun giyeceği kıyafetler ve bitane bez koyuyosun hurca. Sen odaya geldiğinde hala sonda takılı oluyor alt tarafı hissetmiyorsun çünkü uyuşuk oluyor. Altına hasta bezi takıyorlar ama illaki bikere o çarşaf batıyor sonra değiştiriyorlar. Ben takıntılıyım kendi çarşaf ve yastık kılıfımı götürdüm hastane temiz de olsa yatamıyorum kaşınıyorum elimde olan bişey değil. O çarşafı görünce isterseniz kaldırın batacak çarşaf dediler cidden battı sonra ayağa filan kalkmaya başlayınca değiştirdikBir şeyi merak ediyorum kızlar sezeryan olunca ameliyat bitince odaya götürmeden önce depend takıyorlar mı alttan kanama vs oluyor ya öylece önlükle mi geliyoruz odaya.
Bende aynı markayı veriyorum.15.gunden itibaren bir puf 3 damlaya eşdeğer dedi doktor.o şekilde kullanıyoruz.Kızlar bebişlerinize D vitamini veriyor musunuz ? Ben ocean vitamin veriyorum 3 damla
Biz bi 4.gün gittik bide 15.gün kontrole gitmemizi söylediler canım sağlık ocağınaKızlar şimdi ebe aramısda 15 gunluk kontrole goturdun mu dedı bende yok dedım bı olcumlerıne bakalım dedı tamam dedım sızı de aradılar mı
Zor kısmı atlatmışsınız bundan sonrası daha kolay geçer inşallahBiz hala hastanedeyiz. Resmen yerleştikBenim 8.gunum oğlumun 7.gunu. bugün taburcu olmayı bekliyoruz. Ben iyiyim sezaryen ağrım vs bisiyim kalmadı hastanede iyileştim. Oğlum kilo kaybı fazla ve sarılık oldu. Fototerapi alıyor. Bugün çok şükür kilo alımında artiya geçti. Sarılıga bakıp karar verilecek.
Sende heyecan dorukta galiba, inşallah güzel bir doğum hikayen olur
Ayy ben de merak ediyorum, yazarım tabiiOğlandan sonra gelsin hayatına pembeliklersağlıkla gelsin inşallah. İki kardeş tanışması sizde nasıl olacak çok merak ediyorum ilk müsait anında da yaz bize.
Bence o tam tersi 20 gün sonra sen istediğinde de ben gelmeyebilirim anlamında bakarız demiş gibi geldi bana.Kızlar ya bir kayınvalide konusu da benden gelsinnormalde hep annem gelmeyecek kv gelir ama işe yaramaz o da öyle can yoldaşı gibi durur demiştim ya. Şimdi annem geldi şükür babamla birlikte, eşim yoğun çalışıyor biliyorsunuz babam araba ile beni bebeği hastaneye götürüp getirmede yardımcı olur, annem de hem yemek yapar hem bizimle ilgilenir ikisine de ihtiyacım var yani. Dünürler de birbiri ile küs bu arada.
Kayınvalideme dedim ilk 20 gün annemler kalacak siz 20 günden sonra gelirsiniz ben haber veririm dedim, bakarız duruma göre dedi. Bakarız ne demek yababam da diyor onlar gelirse ben giderim, ben de istemiyorum açıkçası çünkü bir faydaları olmayacak araba kullanmayı bilmiyorlar zaten. Evde de yemek vs yapmaz. Ben de kibar konuşmaya çalıştım kırılmasın diye. Burada annemle babama ihtiyacım var kardeşim de gelecek zaten yatacak yer de olmaz falan dedim ama kesin olarak tamam biz 20 gün sonra geliriz demedi havada bıraktı acaba sormadan direkt gelirler mi? 3 saat mesafede yaşıyorlar. Bir de ona gerildim şimdi. Evde huzur istiyorum kaos değil
He tamam canım bende gotureyım o zamanBiz bi 4.gün gittik bide 15.gün kontrole gitmemizi söylediler canım sağlık ocağına
Kaçta doğum yapmıştın canım sen ben de bugün top alıp başlıyorum zıplamaya gerçi girmeyeceğinde ne yaparsan yap girmiyor o da ayrı konu ama en azından elimden geleni yapayım diyorumBenim de çatı kontrolu oldu doktorum hatta bu akşam doğurabilirsin dedi ben zıpladım bayaa evde ama olmadı ertesi sabah baktığımda mukus gibi gelmişti ben de ümitlenmiştimm ama yine doğuramadım
Sonra hastaneye gittim normal doğum istediğim için ve suyum yavaş yavaş azaldığı için ebeler masaj yaptı bana kanala sokmaya çalıştı o şekilde oldu ama zıplayarak işi hızlandırdığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?