- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 133
- 27
Fayda eder mi o bugün bir top alayım da zıplayayımPilates topunun üzerinde zıp zııp zıplaa biraz daha aşağıya insinn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fayda eder mi o bugün bir top alayım da zıplayayımPilates topunun üzerinde zıp zııp zıplaa biraz daha aşağıya insinn
Ferzan ebe temız bez yada alt acma pamugunu karbonatlı suya batırıp temızlenmesı gerektıgını söylüyorduKızlar bebeginin agzında pamukçuk olan var mı varsa nasıl geçirdiniz
Canım bende birgün önce öğrendim o gece hayatımın en uzun gecesıydı Allah yardımcın olsun çok güzel bir doğum olur inşallahGünaydın kızlartarihi bilip de doğuma gidecek olmak gerçekten çok daha stresli geldi bana
aniden gidince karambole gidiyorsun bir şey düşünmüyorsun. Bugün son günüm elim ayağıma dolandı napıcam diye
yapılacaklar listesi yaptım sabahtan ona uyucam artık.
@gulumsebebek canım kan sulandırıcı iğneyi doktor doğumdan sonra da 7 gün kullan dedi bana, doğurduğumuz gün mü başlıyoruz hemen yoksa bir gün sonra mı?
Canım 10 günden sonra tekrar randevu ücreti kesiliyor o yüzden demiş de olabilirBen de anlamadım ki 12 gün attı herhalde doğuracağımdan ümidi yok![]()
Şunlardan mı takıyorsun sen de?
Kız fayda etse bana ederdi kızFayda eder mi o bugün bir top alayım da zıplayayım
Ben bi iki kere denedim ertesi gün mukus gibi bir şey gelmişti hızlandırdığımı düşünüyorum.Fayda eder mi o bugün bir top alayım da zıplayayım
Ay aynıyız seninle herkes gidicek biz kalıcaz heraldeYok gelmedi dün çatı muayenesi yaptı belki bir ihtimal gelir dedim ama hiçbir şey yok![]()
Ay inşallah son çanta kontrolü yaptım ben de sanki gelecek gibiİnşallah doğum belirtisidir ikimizinki de![]()
Canım 10 günden sonra tekrar randevu ücreti kesiliyor o yüzden demiş de olabilir![]()
Ay deme yaKız fayda etse bana ederdi kızgece beşte sancım olunca bebeğe yardım edeyim diye yataktan kalkıp zıpladığımı biliyorum ama ne sancı ne birşey son güne kadar nstde hiç bir şey yoktu
pilates topu belki vücuttan vücuda değişir ama benim oğlanı kanala bile koyamadı
![]()
Seninki kanalda mıydı o zaman ben de çatı muayenesinden çok ümitliydim hiçbir şey olmadıBen bi iki kere denedim ertesi gün mukus gibi bir şey gelmişti hızlandırdığımı düşünüyorum.
Deme deme 40ı görmek hiç istemiyorum psikolojik olarak kendini o zamana hazırlamadım hiçAy aynıyız seninle herkes gidicek biz kalıcaz heralde![]()
Aynı sanki renkleri farklı gibiEki Görüntüle 3425044
Canım benimki böyle yapışkanlı cirt cirt mı deniyor medikalciden aldık biz hastanenin karşısından . Sezaryen olursan öneririm herkes diyor eskisinden daha dik yürüyorsun diyenormal doğum yapanlar da takar aslında rahimi tertemiz yapıyor yine doktoruna sor canım ama harika bir şey gerçekten
![]()
Benim de çatı kontrolu oldu doktorum hatta bu akşam doğurabilirsin dedi ben zıpladım bayaa evde ama olmadı ertesi sabah baktığımda mukus gibi gelmişti ben de ümitlenmiştimm ama yine doğuramadımSeninki kanalda mıydı o zaman ben de çatı muayenesinden çok ümitliydim hiçbir şey olmadı
Devit-3 veriyorum günde 3 damlaKızlar bebişlerinize D vitamini veriyor musunuz ? Ben ocean vitamin veriyorum 3 damla
evet canım doktoruna sor belki o bir marka önerir direkt onu alırsınAynı sanki renkleri farklı gibimantığı aynı ama en azından sağol canım cumartesi sorayım doktoruma
![]()
Gelsin gelsin o koku bile harikaBen de hemen doğurup bebişimin bokunu konuşmak istiyorum burda yaaageldi yine bebek krizi
Ben neler neler yaptım ahududu çayı ananas adaçayı pilates topu korunmasız ilişki…. Bol yürüyüş neler nelerAy deme yabenimki de kanalda değil napıcam bilmiyorum nasıl sokucam bilmiyorum tutup çekebilsem keşke
![]()