2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım bende birgün önce öğrendim o gece hayatımın en uzun gecesıydı Allah yardımcın olsun çok güzel bir doğum olur inşallah

Şunlardan mı takıyorsun sen de?

Canım benimki böyle yapışkanlı cirt cirt mı deniyor medikalciden aldık biz hastanenin karşısından . Sezaryen olursan öneririm herkes diyor eskisinden daha dik yürüyorsun diye normal doğum yapanlar da takar aslında rahimi tertemiz yapıyor yine doktoruna sor canım ama harika bir şey gerçekten

Fayda eder mi o bugün bir top alayım da zıplayayım
Kız fayda etse bana ederdi kız gece beşte sancım olunca bebeğe yardım edeyim diye yataktan kalkıp zıpladığımı biliyorum ama ne sancı ne birşey son güne kadar nstde hiç bir şey yoktu pilates topu belki vücuttan vücuda değişir ama benim oğlanı kanala bile koyamadı

Bir şeyi merak ediyorum kızlar sezeryan olunca ameliyat bitince odaya götürmeden önce depend takıyorlar mı alttan kanama vs oluyor ya öylece önlükle mi geliyoruz odaya.
bebek için hurç veriyoruz ya içine kendim için bir şey koyacak mıyım?
Her gece böyle saçma detay bulup takılıyorum

Ay deme ya benimki de kanalda değil napıcam bilmiyorum nasıl sokucam bilmiyorum tutup çekebilsem keşke

Aynı sanki renkleri farklı gibi mantığı aynı ama en azından sağol canım cumartesi sorayım doktoruma

Seninki kanalda mıydı o zaman ben de çatı muayenesinden çok ümitliydim hiçbir şey olmadı
Benim de çatı kontrolu oldu doktorum hatta bu akşam doğurabilirsin dedi ben zıpladım bayaa evde ama olmadı ertesi sabah baktığımda mukus gibi gelmişti ben de ümitlenmiştimm ama yine doğuramadım
Sonra hastaneye gittim normal doğum istediğim için ve suyum yavaş yavaş azaldığı için ebeler masaj yaptı bana kanala sokmaya çalıştı o şekilde oldu ama zıplayarak işi hızlandırdığını düşünüyorum

Ben de hemen doğurup bebişimin bokunu konuşmak istiyorum burda yaaa geldi yine bebek krizi
Gelsin gelsin o koku bile harika
Ay deme ya benimki de kanalda değil napıcam bilmiyorum nasıl sokucam bilmiyorum tutup çekebilsem keşke
Ben neler neler yaptım ahududu çayı ananas adaçayı pilates topu korunmasız ilişki…. Bol yürüyüş neler neler benimki girmedi kanala bebekten bebeğe fark ediyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…