Kızlar ya bir kayınvalide konusu da benden gelsin
normalde hep annem gelmeyecek kv gelir ama işe yaramaz o da öyle can yoldaşı gibi durur demiştim ya. Şimdi annem geldi şükür babamla birlikte, eşim yoğun çalışıyor biliyorsunuz babam araba ile beni bebeği hastaneye götürüp getirmede yardımcı olur, annem de hem yemek yapar hem bizimle ilgilenir ikisine de ihtiyacım var yani. Dünürler de birbiri ile küs bu arada.
Kayınvalideme dedim ilk 20 gün annemler kalacak siz 20 günden sonra gelirsiniz ben haber veririm dedim, bakarız duruma göre dedi. Bakarız ne demek ya
babam da diyor onlar gelirse ben giderim, ben de istemiyorum açıkçası çünkü bir faydaları olmayacak araba kullanmayı bilmiyorlar zaten. Evde de yemek vs yapmaz. Ben de kibar konuşmaya çalıştım kırılmasın diye. Burada annemle babama ihtiyacım var kardeşim de gelecek zaten yatacak yer de olmaz falan dedim ama kesin olarak tamam biz 20 gün sonra geliriz demedi havada bıraktı
acaba sormadan direkt gelirler mi? 3 saat mesafede yaşıyorlar. Bir de ona gerildim şimdi. Evde huzur istiyorum kaos değil