- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Aay sesli güldüm yaAyy ayy ınadına yapmıyorlarsa bende biley bilmiyorum ben kayınvalıdemden yırttım hastalıgını bahane etti kendisi arada gelıyor onda da cok fazla yuz vermiyorum bana da sureklı sütün kesildi mi diye soruyor kıskanıyor herhalde sütümü
Henüz tam girmedimBunlar deli mi ne tövbe tövbe.. hayır öyle olmasını istiyor gibi soruyorlar ya böyle suratlarina yapıştırasim geliyo bi tanehayirdir emzirilmek mi istiyon dicen saygisiz olcaz saka givj ya bu arada lohusa depresyonuna gireniniz var mı kızlar
Aaaaa keşkem benim göbeğimde doğumdan sonra böyle olsaaa
Şimdi annem gitse gelecek onu brkliyor gitmesiniAay 10 gün sonra mı gelecekk
Resmi kurumum kv karşıElinden gelse eşim izin verse yaparayy senin o işin iyiymiş aynı şehirde olmak benim arada saatler var
Oha şu iyi kvler için ne sevabi işlediniz acaba
Olur inşallah canım hiç merak etme hepimiz göbüşsüz olacazAaaaa keşkem benim göbeğimde doğumdan sonra böyle olsaaa
Allahtan en büyük şahidi sizsiniz göbüşümünBen inanmam 10 gün önce doğurduğunaaaa maşallah sana maşallah
Okuyum hemen biyerlerimide kaşıyımKız nazar değecek maşallah maşallah oku kendine
Bak ona rağmen inanmıyorumAllahtan en büyük şahidi sizsiniz göbüşümün
Ben yarından itibaren dogurabilirim artık dedikten 1 saat sonra hastanedeydim gece 12yi geçti de öyle 37+0 oldu bebem djdjdjdd
Önde gittimNasıl gittin önde mi arkada mı bol geğirmeli mi rahat mı çok merak ettim
Geçen bunu soracaktım ben de internette o kadar bilgi kirliliği var ki kafam karıştıDoğuran annişler bebekleri kontrollere hangi günler götüreceğimizi doktorunuz mu söylüyor nerden biliyorsunuz mesela çoğunuz 3.gün mutlaka götürmüş bi de sağlık ocağına götürmesi de var internetten mi araştırcaz
Benim kvde de kızım için bana anne diyor demiştiÖfff buraya giremiyorum düzgün, diğer zamanlarda kv sinir ediyor en basiti kontrolden geldik aradi çocuk gaz çıkarmaya calisiyo 2 kere emzirdim oğlumun karnı mi aç yoksaaaa diyo dedim karnı aç değil sonra doktor kötü bir şey dedi miii diyo gerçekten sinir oluyorum birde annen diyo bazen b.k senin çocuğun diyesim geliyo
işte geçen bunu demeye çalışmıştım herşey kitaplarda yazılan gibi olmayabiliyor orda 40 hafta üzerinden hesaplatıyor vardır tabi bi mantığı bildikleri ama sen kucağına aldın sesini duyuyor kokunu tanıyor gelişim başlıyor bide 5.hafta yazıyor diye illa o haftada olmuyor üç aşağı beş yukarı biraz erken biraz geç. Belkide atak haftasıydı yeni şeyler öğrendi diyorsun mesela.Geçtiğimiz hafta boyleydi hep emmek istiyordu. Annem kaşıkla süt icirmisti yine de beni uyandırmak zorunda kalmıştı. Bu hafta seslerin daha farkında olduğunu farkettik beni giderken kafasını çevirerek takip etti. Atak haftaları da öğrenme haftalariymis ya aslında kitaba göre 5 haftası var ama yine de öğrendi diye mi öyle huzursuzdu geçen hafta dedim. Şimdi öğlen epeyi uyutmaya çalıştım en son o uyuyunca tamam bu sefer ben de uyuyayim dedim 2 buçuk saat uyumusuz. Çocuğum ben rahatlayinca rahatladı galiba
Epilatör zarar vermez mi elektrikli sonuçta.Bende 37 başında yapmıştım tık yokartık 39 da ufak çıkar heralde epilatör yaparım bir belirti olunca
Seni gidi seniiii güzel bir paylasimsa bizede link atsaydin bizde paylasirdikResmi kurumum kv karşızamanında çok müdahale etti bende sınırımı koydum çenemle baş edemez birde dogumdan önce instada lohusalık bebege anneye karışmakla ilgili bir yazı paylaşarak gönderme yaptım almışlar üzerlerine
Şaka gibiler gerçekten kendilerini ne sanıyorlar acabaBenim kvde de kızım için bana anne diyor demiştibende sana niye anne desin onun annesi var sen babannesisin dedim. Bidaha da o topa girmedi
işte geçen bunu demeye çalışmıştım herşey kitaplarda yazılan gibi olmayabiliyor orda 40 hafta üzerinden hesaplatıyor vardır tabi bi mantığı bildikleri ama sen kucağına aldın sesini duyuyor kokunu tanıyor gelişim başlıyor bide 5.hafta yazıyor diye illa o haftada olmuyor üç aşağı beş yukarı biraz erken biraz geç. Belkide atak haftasıydı yeni şeyler öğrendi diyorsun mesela.
Eğer gerçekten atak haftasıysa güneşli günler başlaması gerekiyordu zaten
Epilatör lazer olan değil canım cımbızlı çalışan makina varya ondan.Epilatör zarar vermez mi elektrikli sonuçta.
Ben lazere gidiyordum.Gebe kalınca bıraktım.Zaten lazerle azalmıştı.2 kere ağda yaptırdım yetti.Epilasyon aleti korkuttu beni fazla mı abartıyorum ne
Onun elektriginin bir zararı olmaz ki o sadece ordaki mekanik kısmı calistiriyo radyasyon vs yaymiyo en zararlı televizyon ve telefon şuanEpilatör zarar vermez mi elektrikli sonuçta.
Ben lazere gidiyordum.Gebe kalınca bıraktım.Zaten lazerle azalmıştı.2 kere ağda yaptırdım yetti.Epilasyon aleti korkuttu beni fazla mı abartıyorum ne
Doktorları söylemiş canım kızlaraGeçen bunu soracaktım ben de internette o kadar bilgi kirliliği var ki kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?