- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Yaa hadi inşallahBenim kvde de kızım için bana anne diyor demiştibende sana niye anne desin onun annesi var sen babannesisin dedim. Bidaha da o topa girmedi
işte geçen bunu demeye çalışmıştım herşey kitaplarda yazılan gibi olmayabiliyor orda 40 hafta üzerinden hesaplatıyor vardır tabi bi mantığı bildikleri ama sen kucağına aldın sesini duyuyor kokunu tanıyor gelişim başlıyor bide 5.hafta yazıyor diye illa o haftada olmuyor üç aşağı beş yukarı biraz erken biraz geç. Belkide atak haftasıydı yeni şeyler öğrendi diyorsun mesela.
Eğer gerçekten atak haftasıysa güneşli günler başlaması gerekiyordu zaten
Yine uyumuyo güneşli gün falan yok banaYaa hadi inşallahbugün öğlen uyuyunca güneşli günler mi başladı acaba hızlıca
Aynı durumu ben de yaşıyorum bugün stres ve uykusuzluktan uçuk çıktı ağzımda bide bunu stres yaptım ağladım evde maske ile geziyorumkızlar kafayı yemek üzereyim bebegimde çok şükür sıkıntı yok ama sürekli meme istiyor ağlıyor sonra altına yapıyor sonra yine meme istiyor sonra altına yapıyor derken kısır döngüye girdik uyuyamiyor mahvolduk.. napalim neden böyle bu
kaka mı yapıyor süreklikızlar kafayı yemek üzereyim bebegimde çok şükür sıkıntı yok ama sürekli meme istiyor ağlıyor sonra altına yapıyor sonra yine meme istiyor sonra altına yapıyor derken kısır döngüye girdik uyuyamiyor mahvolduk.. napalim neden böyle bu
Bebeğin hayırlı olsun canımKizlar 12:43 te bebegim sezaryen ile dogdu. Saat 8 bucukta yürüyüş denedim ama yok 3 adim atamadim cok siddetli agri aci oldu. Yatiyorum ama agrim cok. 2 hatta 3 normal dogumum var ama ben bunda cidden mahvoldum. Sezaryen cidden zor geldi bana. Herkes de boyle mi ya? Bu arada bebegim de yogun bakimda suan biraz solunum sıkıntısı ve cekilmesi var. İnsallah ikimizde cabucak toparlariz.
Allah analı babalı büyütsün canım çabucak kavuşun inşallahKizlar 12:43 te bebegim sezaryen ile dogdu. Saat 8 bucukta yürüyüş denedim ama yok 3 adim atamadim cok siddetli agri aci oldu. Yatiyorum ama agrim cok. 2 hatta 3 normal dogumum var ama ben bunda cidden mahvoldum. Sezaryen cidden zor geldi bana. Herkes de boyle mi ya? Bu arada bebegim de yogun bakimda suan biraz solunum sıkıntısı ve cekilmesi var. İnsallah ikimizde cabucak toparlariz.
Atak haftası yanlış alarm
Aynı aynı fazlası var eksiği yokkızlar kafayı yemek üzereyim bebegimde çok şükür sıkıntı yok ama sürekli meme istiyor ağlıyor sonra altına yapıyor sonra yine meme istiyor sonra altına yapıyor derken kısır döngüye girdik uyuyamiyor mahvolduk.. napalim neden böyle bu
Doğumdan çıktım 1 saat sonra su içebilirsin dediler 1 saate varmadan sudan önce damlayı ağzıma damlattım direkKızlar bestlak damlayı ne zaman içmeye başladınız? P Pembepilatesgulumsebebek
Ay kendimi sınava son dk çalışan öğrenci gibi hissediyorum, hiçbi şey bilmiyormuşum gibibi panik geldi
Sürekli emiyor kaka yapıyor uyumuyordu uyuttuk simdide uyanmiyor ay hep bi kısır döngü napcagimi sasirdimkaka mı yapıyor sürekli
Ayy canım hep bi kısır döngüye girdik bende ağladım yetersiz hissettim kendimi hala hissediyorumAynı durumu ben de yaşıyorum bugün stres ve uykusuzluktan uçuk çıktı ağzımda bide bunu stres yaptım ağladım evde maske ile geziyorum
Yalnız olmadığıma çok sevindim ama daha yolun başında olmak çok üzücü ahahahahaha M melikekkAynı aynı fazlası var eksiği yokemzir o sıra uyusun gaz çıkar aynı anda kaka yapsın altını temizle uyansın ağlasın meme aransın sonra yine emzir yine uyusun yine gaz çıkar …. bezler bitti be bu kısır döngü yüzünden neyse bırak sıçsın sarılığı kakayla atıyor şu riskli dönem geçsin alıp karşıma konuşcam zaten oğlum böyle olmaz kıçına bez yetiştiremeyiz senin diye
Kesınlıkle bende içimden sövüyorumBunlar deli mi ne tövbe tövbe.. hayır öyle olmasını istiyor gibi soruyorlar ya böyle suratlarina yapıştırasim geliyo bi tanehayirdir emzirilmek mi istiyon dicen saygisiz olcaz saka givj ya bu arada lohusa depresyonuna gireniniz var mı kızlar
Canım bende sağıyordum o süreçte sen düşünAay sesli güldüm ya
Geçen instada görmüştüm sütün yetmiyor mu diyen kv'min yüzüne mememi çıkartıp sütümü fışkırttim diye bir şey vardı o aklıma geldi
Canım ben sadece 1 saat ağrı cektim ağrı kesıcı serum ve ayrı agrı kesıcı ığne vuruldum her ağrım basladığında o serumu actırdım mavi serum dıyorlarKizlar 12:43 te bebegim sezaryen ile dogdu. Saat 8 bucukta yürüyüş denedim ama yok 3 adim atamadim cok siddetli agri aci oldu. Yatiyorum ama agrim cok. 2 hatta 3 normal dogumum var ama ben bunda cidden mahvoldum. Sezaryen cidden zor geldi bana. Herkes de boyle mi ya? Bu arada bebegim de yogun bakimda suan biraz solunum sıkıntısı ve cekilmesi var. İnsallah ikimizde cabucak toparlariz.