Çok iyi anlıyorum insan en çok eşine ihtiyaç duyuyor bende öyle olmuştu. İlgi sevgi onunla vakit geçirmek bebekle ilgilenirken onunla olmak vsKesinlikle canim burası olmasa kafayı yerdimya deli oluyorum tamam çok seviyorlar çok ilgililer ama ben eşimle kalmak istiyorum çocukla birlikte gerçekten rahat değilim en basiti öpücük atmak istiyorum eşimi öpmeyi özledim.yok yani eşimle bile uyuyamiyorum kac gündür
Kesin canım doğumdan 10 gün falan sonra lohusa depresyonuna girmeyende ne bileyim modunu acarimAhahaha ben sukredeyim olumlularin arasında olumsuzluk serpiştiriliyorseninki sana lohusa depresyonu yaşatır gibime geliyor bence 40indan sonra gelsin
Amanda üzmüşler mi seni takma canım çokta tınn de bu benim oglum seninki doymuyorsa emzir deÖfff buraya giremiyorum düzgün, diğer zamanlarda kv sinir ediyor en basiti kontrolden geldik aradi çocuk gaz çıkarmaya calisiyo 2 kere emzirdim oğlumun karnı mi aç yoksaaaa diyo dedim karnı aç değil sonra doktor kötü bir şey dedi miii diyo gerçekten sinir oluyorum birde annen diyo bazen b.k senin çocuğun diyesim geliyo
Doktor kendisi çagırdı canım bizi hastaneden çıkmadan 4. Gün gelin kontrole dedi gittik sonrada 15 gün sonra çagırdı kilo alıp almadıgına bakalım dediDoğuran annişler bebekleri kontrollere hangi günler götüreceğimizi doktorunuz mu söylüyor nerden biliyorsunuz mesela çoğunuz 3.gün mutlaka götürmüş bi de sağlık ocağına götürmesi de var internetten mi araştırcaz
Olur canım normal kapmamıştır geçer zamanlaAnnenin kılları yeniden uzamadan gel yakışıklı
bende kızarıklık ta var da bi korktum enfeksiyon mu kaptı acaba diye
Çocukları peynir gibi tuza basıyorlar resmen çok tehlikeli benim ananem dayımın bebegine yapmıştı kafasından aşagıda tuzlu su dökmüştü çocuk morardı ölecekti nerdeyse dayım çocuk öldi diye dışarı çıkmıştı ben yaptırmadım şahsen allah korusunNormalde tuzlamak öyle bir cimdik tuz ile değil işte , bizimkiler adeti terketmemek için öyle yapmışlar . Annemde büyük kızımda yapmıştı meselabirşey dememiştim . Ama bir arkadaş anlattı , tuz ile ovuyorlarmış . İlk kızımda kaynanası yapmış , bebek morarmış bayılmış . Daha da götürmedim çocuklarımı yanına demişti
Benimde çok degil canım ilk günler aşırı geldi şişti3 Hafta uzunmuş harbiden ya iyi yapmışsın canım bende 3.gunum bugün anneme dedim altını vs ben almaya basliyim iyice ogreniyim artık
Bu arada canım senin sütler çok geliyo mu yani fazla
Ayy ayy ınadına yapmıyorlarsa bende biley bilmiyorum ben kayınvalıdemden yırttım hastalıgını bahane etti kendisi arada gelıyor onda da cok fazla yuz vermiyorum bana da sureklı sütün kesildi mi diye soruyor kıskanıyor herhalde sütümüÖfff buraya giremiyorum düzgün, diğer zamanlarda kv sinir ediyor en basiti kontrolden geldik aradi çocuk gaz çıkarmaya calisiyo 2 kere emzirdim oğlumun karnı mi aç yoksaaaa diyo dedim karnı aç değil sonra doktor kötü bir şey dedi miii diyo gerçekten sinir oluyorum birde annen diyo bazen b.k senin çocuğun diyesim geliyo
Hey maşallah
MaşaAllah kim der 10 gün önce doğurdu
Bende şaşkınım bunda karnım çok büyümüştü kalır diye düşündüm çok az var oda daha gider zaten bu gece kuşuyla dahada zayıflarım benMaşaAllah kim der 10 gün önce doğurdu
Dogum yaptığımız hastanede çıkışta söylediler bir kağıda yazmışlar sonra her gittiğinde doktor söylüyor unutsa sen soruyorsun mesela benim doktorum 40.gun kontrolunu bugün dikiş için gittiğimde söyledi
Sağolun canlarımDoktor kendisi çagırdı canım bizi hastaneden çıkmadan 4. Gün gelin kontrole dedi gittik sonrada 15 gün sonra çagırdı kilo alıp almadıgına bakalım dedi
Elinden gelse eşim izin verse yaparAmanda üzmüşler mi seni takma canım çokta tınn de bu benim oglum seninki doymuyorsa emzir dehepsi oglum kızım diye seviyor canım naparsın sonuçta bizim ana adı belli baba adı belli
Kendini hiç üzme 10 gün olsun yolla herkesi evine ben annem oldugu halde yeter anne iyileştim dedim dün gitti annem yakınız zaten aramızda çok yok misfiriim geldi mi gelecek kayınvalidemde yukarda allah var annem varken hiç rahatsız etmedi bizi geldi ara ara yarım saat durdu çıktı sen bebegine odaklan kuzum
Ben inanmam 10 gün önce doğurduğunaaaa maşallah sana maşallah
Kız nazar değecek maşallah maşallah oku kendine
Aay 10 gün sonra mı gelecekkKesin canım doğumdan 10 gün falan sonra lohusa depresyonuna girmeyende ne bileyim modunu acarim
Bunlar deli mi ne tövbe tövbe.. hayır öyle olmasını istiyor gibi soruyorlar ya böyle suratlarina yapıştırasim geliyo bi taneAyy ayy ınadına yapmıyorlarsa bende biley bilmiyorum ben kayınvalıdemden yırttım hastalıgını bahane etti kendisi arada gelıyor onda da cok fazla yuz vermiyorum bana da sureklı sütün kesildi mi diye soruyor kıskanıyor herhalde sütümü
İşte malesef böyle yanlış inanışlar var . Bizimkiler 40 ı çıkarken bir kovaya bir tutam tuz atar , ama ben o çocuğu duyunca araştırmıştım , dayının çocuğuna yaptıkları gibi bayağı tuzla ovuyorlarmış . Allah koruyor gerçekten, onlara göre biz bayağı bilinçliyizÇocukları peynir gibi tuza basıyorlar resmen çok tehlikeli benim ananem dayımın bebegine yapmıştı kafasından aşagıda tuzlu su dökmüştü çocuk morardı ölecekti nerdeyse dayım çocuk öldi diye dışarı çıkmıştı ben yaptırmadım şahsen allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?