- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 27
Sonra sizi perilere boğacamBencede 37 de iyice aktifleşirler sonra hiç gitmemeye başlarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonra sizi perilere boğacamBencede 37 de iyice aktifleşirler sonra hiç gitmemeye başlarlar
Vallahi öyle sanıyordum konusmalarindan ben 98liyim evet çok şükür kaldı tam tamına 2 haftam benimPüü 30 32 miii temmuzda 27 olucam bende 97liyim
Amiinnn aminn inşaAllah canım çok az kaldı inşaAllah bize vakit zor geçiyor ama bak bir gün daha bitti
Yaaaa nerden nereye amaaaa hani biz dogurmayi bekliyorduk askere gondercektik hani hanii??Kız benim göğsüm mahvoldu sütüm yok bebek çekiyor ama doymuyor sinirleniyor sabahlara kadar emzirme sinir döngüsündeyiz şu an inşallah dolar taşar sütüm incir kuru dut rezene tüm tuşlara bastık nafile
2 çocuğun ve 8 senelik evliliğin verdiği bi olgunluk olabilirVallahi öyle sanıyordum konusmalarindan ben 98liyim evet çok şükür kaldı tam tamına 2 haftam benim
Hoşaf yaptın mı canım??Kız benim göğsüm mahvoldu sütüm yok bebek çekiyor ama doymuyor sinirleniyor sabahlara kadar emzirme sinir döngüsündeyiz şu an inşallah dolar taşar sütüm incir kuru dut rezene tüm tuşlara bastık nafile
Hay maşallah2 çocuğun ve 8 senelik evliliğin verdiği bi olgunluk olabilir
Allah Allah cumartesi benim randevu her hafta nst ultrason dedi bana da ama çatı kemik ölçümü demek yani değişmez ömür boyuncaBilmiyorum canım ama bana her hafta nst ultrason ve çatı dedi.. Bende catiyi alttan muayene sandığım için yani açıklık kontrolü sormadım gorcez bu pazartesi senin ne zaman randevu
Sagol canım dualarınızı eksik etmeyin bende size@Nur5434 melegim can kızlar yarın sağlıkla kavuşun inşallah bebişlerinize dualarım sizinle.
@Nur5434 canım hakkınızda en hayırlısı neyse ona karar ver inşallah demiştik hayırlısı buymuş inşallah kuveze gerek kalmadan kavuşursun sende bebişine ama kuveze girerse de üzülme en azından iyi olduğunu bileceksin çok çabuk kavuşursunuz Allahın izniyle
Aminnn canım benim inşallah allahım hepinizi sag salim bebişlerinize kavuştursunmelegim can yarın kavuşuyorsunuz elhamdulillah Rabbim sağlıkla sıhhatle kavuştursun çok güzel bir doğum olsun inşaAllah
Bende aynı şeyi düşünüyorum ama çatı dedi bence çatıdan kasti açıklık kontrolü de pazartesi gorururum artıkAllah Allah cumartesi benim randevu her hafta nst ultrason dedi bana da ama çatı kemik ölçümü demek yani değişmez ömür boyunca
Ben şuan su içindeyim saçlar eller gögüs sırt öyle böyle degil 3 gündür böyleyim canımmKızlar sizede sıcaklık basıyor mu ben evde yanıyorum.. evdeki diğer kişiler normal diyorlar
Niye böyle oluyor bize hararet basiyoBen şuan su içindeyim saçlar eller gögüs sırt öyle böyle degil 3 gündür böyleyim canımm
Hiç belli olmaz bi bakarsın sancın başlamış bende önce doguruvermişsinmelegim can benim 4 Ağustos sat arkadaşım bugün doğuruyor Allahin izniyle ben kalakalmis gibi hissediyorum ortada
Hiç utanmadan da amin derim şuanHiç belli olmaz bi bakarsın sancın başlamış bende önce doguruvermişsin
Ecel teri diyebiliriz buna o kadar sıcak benceKızlar sizede sıcaklık basıyor mu ben evde yanıyorum.. evdeki diğer kişiler normal diyorlar