2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Bence çatıdan kastı bebeği tutup çekecek artık bu mevzu uzadı gel bilader sen şöyle diyecek 😂
Bencede doktorunda perileri geldi bana karşı 🤣🤣🤣🤣 ayyy bakalım bu hafta gittiğimde veznede bi adam vardı. Kadının biri doğum ücretini vs soruyordu muayeneyide işte adam şey dedi 30 bin olacak ama saha onaylanmadi.. Ben bu gidişle tam onaylandığı gün dogururum

Bencede doktorunda perileri geldi bana karşı 🤣🤣🤣🤣 ayyy bakalım bu hafta gittiğimde veznede bi adam vardı. Kadının biri doğum ücretini vs soruyordu muayeneyide işte adam şey dedi 30 bin olacak ama saha onaylanmadi.. Ben bu gidişle tam onaylandığı gün dogururum
Olmuş olabilir zam olacak diyorlardı ama olsa bile pazarlık yap mutlaka

Hem de nasıl.. eşimin gayet iyi hatta serin dediği havada ben ter atıyorum. Az önce cam açık uyumayı teklif ettim red yedi 😂😂😂
Onların üstüne yorgan verip biz acaba ustumuz açık mı uyusak ne yapsak🤣🤣🤣🤣 bende aynıyım ya menopoza girmiş gibiyim
Ben doguracam ondan demekki seninkide 2 3 güne gelecek 😂😂😂
İnşallah açıklık desen açılmış nişan desen geldi neyi bekliyoruz bilmiyorum oğluma soruyorum ama cevap yok🤭🤣🤣🤣

Annesinin karnında son fotosu yarın kendisini atmak nasip olur inşallah 💗💗💗

Eklentiler

• 765E0706-E571-4A93-B8B9-2E5C9B311F29.jpeg
    765E0706-E571-4A93-B8B9-2E5C9B311F29.jpeg
    95,4 KB · Görüntüleme: 83
Onların üstüne yorgan verip biz acaba ustumuz açık mı uyusak ne yapsak🤣🤣🤣🤣 bende aynıyım ya menopoza girmiş gibiyim

İnşallah açıklık desen açılmış nişan desen geldi neyi bekliyoruz bilmiyorum oğluma soruyorum ama cevap yok🤭🤣🤣🤣
Ben üstüm açık yatıyorum valla tahammül edemiyorum bi şeyin bana değmesine halbuki nasıl severdim kat kat örtünüp yatmayı🥹

Evet tecrübe insanı biraz rahatlatıyor😍. İlk doğumda bende sizin gibiydim hep soru işareti vardı kafamda nasıl başlıcak nolacak nasıl bi ağrı nasıl ıkınıcam vs vs vs. Ama hepside sıra sıra biliyorsun gibi ilerliyor😍 doktorunu dinlemek çok önemli. Hepsi gelip geçiyor 🥲 bak 26 yaşındayım ilk doğumumun üstünden 6 sene geçmiş 🥲 bitmicek gibi hissediyorsun o an ama bitiveriyor
Ayyy sen 26 yaşındamısın kızcan belki ama bende seni daha büyük sanıyodum 😍😍

X