Sezaryen olacaksan eğer ilk gün asla bebeği alıp emziremezsin biri seni kaldıracak bebeği eline verecek, benim 86 kilo olduğumu düşünürsek bir tek eşim kaldırdı beni
birde idrarını yapman lazım seni kucaklayıp terliğini giydirecek bir kişi lazım işte tuvalete ilk oturup kalkarken ben ona sarıldım başkası olmazdı
en son 12 gibi eşim gitti annemle baş başa kalınca bayağı zorlandım ben anneme kıyamadım ama bugün ikinci günüm tek başıma kalkabiliyorum tuvalete gidebiliyorum canım ilk gün çok sıkıntı
ay beni entübe etmişler sanırım boğazım gıcık oluyor sürekli sende de oldu mu canım
kesinlikle en mantıklısı ya ben o konuda yanlış yaptım gece tam bir kabus oldu
Ay inşallah canım ya , sen büyük tuvalete ne zaman çıktın canım hafif hafif gaz dışında çıkamıyorum ya
canım benim ikinci günüm hala bebeğin altını değiştirmedim ben, maalesef eğilemiyorum dikişler yakıyor
Bence kullanma canım sonuçta bebek emecek o memeyi Allah korusun olası bir toksikasyon olabilir hiç hiç kullanma
Canım ben doğum anına kadar normal mi olsun sezaryen mi derken kesinlikle spinal olacağım dedim doktor notunda spinal yazıyordu buraya da yazdım ne yapsam diye iç sesimi dinledim ben ne istiyorum dedim banane milletten benim için önemli olan ne dedim ve genel oldum o kadar memnunum ki genel olduğum için
Ben artistlik yapıyordum annem bir 2 gün gelsin bana yeter diyordum , kv annem ikisi evdeler şu an seferber oldular resmen ikisi bana anca yetiyor asla bırak tek olmayı yanında bir anne bile yetmiyor benim annem çok yoruluyor devreye kv giriyor ve Allah’a çok şükür iyi ki geldi şimdi torunu görünce gitmek istemiyorlar biz de gitmeyin diyoruz valizleri saklayalım bile dedik esprisine
onlar olmasa mahvolmuştum
Benim annemin de 10 dikişi varmış ve annem uzun süre toparlanamamış oturamamış bile sezaryen oldum ben gayet şu an oturuyorum yürüyorum ilk gün dehşet zor ama geçiyor bebeği görüyorsun gelen giden oluyor bir şekilde atlatıyorsun
Doğumdan sonra geçiyor o ağırlık
veya bende hala anestezinin etkisi var hissetmiyorum