Ayyy nasıl merak ettik seniii sultiş gözün aydın hayırlı olsunKızlar şimdi telefonu elime alabildim çok şükür herşey güzeldi bebeğim iyi ama benim inanılmaz dikiş ağrım var, 3 defa kalktım yürüdüm bir defa idrara çıktım birazdan tekrar ağrı kesici yapılacak bambaşka bir duygu ama inanılmaz yorgunum doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sezaryen dikiş ağrısı inanılmaz zor kızlar benim acı eşiğim yüksek değil
Canimm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar şimdi telefonu elime alabildim çok şükür herşey güzeldi bebeğim iyi ama benim inanılmaz dikiş ağrım var, 3 defa kalktım yürüdüm bir defa idrara çıktım birazdan tekrar ağrı kesici yapılacak bambaşka bir duygu ama inanılmaz yorgunum doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sezaryen dikiş ağrısı inanılmaz zor kızlar benim acı eşiğim yüksek değil
Ben de çok zorlandım minik bir gazcik cikartabildim djdjdj başta tuvaletimin olduğunu da hissetmiyordum. Tuvalete gideyim bayagidir gitmiyim diyordum epeyi birikmiş oluyordu öyle diyim. Ertesi gün gaz çıkartabildim. Yarın çıkartirsin merak etmeKızlar gazınızı nasıl çıkardınız ben hala çıkaramadım
Bizim drlarimiz tam zıt sanki ya. Ben bir sey diyince benimki hemen cagirirdi gel kontrol edelim diyeMuayenede normal doğum dedi ama bugün gel bi bakalım demesini beklerdim bana normal dedi
Doğumu seninkine mi yaptırsam diye düşünmüyor değilim biliyo musunBizim drlarimiz tam zıt sanki ya. Ben bir sey diyince benimki hemen cagirirdi gel kontrol edelim diye
Canimm hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünbaşta otururken kalkarken zorluyor evet ama geçiyor hemen inan bir kaç gün karnın acıyacak sonra geçecek benim baş boyun ağrım dikiş agrimdan fazlaydi, 1 haftaya toparlanmış olacaksın öyle düşün
Ben de çok zorlandım minik bir gazcik cikartabildim djdjdj başta tuvaletimin olduğunu da hissetmiyordum. Tuvalete gideyim bayagidir gitmiyim diyordum epeyi birikmiş oluyordu öyle diyim. Ertesi gün gaz çıkartabildim. Yarın çıkartirsin merak etme
Evet çok şükür öyle 2 hafta da hayırlısıyla bir geçseydiYa maşallah ikiz olmasına rağmen haftanız da kiloları da çok iyi. Sağlıcakla gelsinler inşallah
Sana birşey diyim mi bu gidişle ben senden önce doguracam 15 dak birDoğumu seninkine mi yaptırsam diye düşünmüyor değilim biliyo musun
Kızzzz ne diyorsunSana birşey diyim mi bu gidişle ben senden önce doguracam 15 dak bir
Çok kötü sancım var bagıracam nerdeyse
Benim de tüp bebek son adet tarihine göre hesaplıyorlar bu arada gözün aydın sağlıklıca alırsın inşaallah kucağına 4 hafta 2 günlükMerhaba ben tüp bebek tedavisi gördüm bugün kan testi verdim çok şükür pozitifşimdi şunu sormak istiyorum gebelik ay gün sayımı son adetten mi hesaplanıyor yada transfer gününden mi son adetim 26mart kaç günlük oluyo bilen varmı
Valla sevinsem mi ne desem bilemedim ama benim gibi acı çekeceğine 15 dakikada bir olmasına sevindim yalan yokSana birşey diyim mi bu gidişle ben senden önce doguracam 15 dak bir
Bi sürpriz yapıp normal doğuruyomuşsun bi deSana birşey diyim mi bu gidişle ben senden önce doguracam 15 dak bir
Ben mutlaka 2 saatte bir kalkıyorum aylardırKizlar kac saat uyuyorsunuzartik çok zorlaşti dimi uykular
BelkiKızzzz ne diyorsunneyi bekliyosun normal mi doğurucan yoksa belden mi sancılar?
Ayyy sen anlattıkça ben seviniyorum burda psikopat gibiBelki
Geçer diye bekliyorum canım boşa gidip gelmeyim dakila turuyorum geçmezse eşimi uyandıracam bebekte farlı hareketli
Küt diye vuruyor sanki ayy buna bile dayanamadım siz normal doguranları tebrik ediyorum. Karnımda taş gibi oluyor bebek kasıklarıma vuruyor agrısı belde çok yok hafif karnımdan kasıklarıma yayılıyor gerçek sancı nasıl oluyor bilmiyorum ki
Yok kız doguramam anca evde çıkması lazımBi sürpriz yapıp normal doğuruyomuşsun bi de
Kız hiç mi yok o kadar gelen geldiAyyy sen anlattıkça ben seviniyorum burda psikopat gibibanada gönder onlardan
Dediğin gibi hafif başlayıp sonra belden şiddetlenmişti benimki canımBelki
Geçer diye bekliyorum canım boşa gidip gelmeyim dakila turuyorum geçmezse eşimi uyandıracam bebekte farlı hareketli
Küt diye vuruyor sanki ayy buna bile dayanamadım siz normal doguranları tebrik ediyorum. Karnımda taş gibi oluyor bebek kasıklarıma vuruyor agrısı belde çok yok hafif karnımdan kasıklarıma yayılıyor gerçek sancı nasıl oluyor bilmiyorum ki
Öyle olacak sankiDediğin gibi hafif başlayıp sonra belden şiddetlenmişti benimki canımtakip et bakalım duruma göre düzenliyse bekleme herkesin sancısı farklı olabilir. Önemli olan düzenli olması.
Cesuru beklerken sen doğurucan heralde