Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen hafta kahverengi gelmisti progestan baslamistik zaten. Ama bugun gelen kirmiziydi maalesef 😔
Korkma canım, eğer doktor her şey normal dediyse bir şey olmayacaktır inşallah. İlk gebeliğimde çok kanama yaşadım. Hatta arada kırmızıya dönüşüyordu çok korkmuştum bende. Ama gayet sağlıklı oturuyor şimdi yanımda ☺️

Korkma canım, eğer doktor her şey normal dediyse bir şey olmayacaktır inşallah. İlk gebeliğimde çok kanama yaşadım. Hatta arada kırmızıya dönüşüyordu çok korkmuştum bende. Ama gayet sağlıklı oturuyor şimdi yanımda ☺️
Cok sukur 🙏 sizlerden boyle guzel haberler duydukca bende rahatliyorum biraz sagolun🌸🙏🙏

Bir garip ağrı böyle rahatsız edici bir şekilde valla lekelenme falan yok ama yinede korkuyorum bir kaybım var cünkü
Allah korusun canım benim ilk gebelikte de aşırı ağrım oluyordu ama Allah'ın izniyle doğurdum şimdi 2. Bu gene aynı ağrıları yaşıyorum kızımda en çok sağda hissettim bu kez sol da daha çok ağrım var

Merhaba güzel anne adayları. Ben de ikinci kez anne olmaya hazırlanıyorum inşallah. 4 yaşında bir kızım var nasipse ikinciyi temmuzda kucağıma alacağım. Tahmini doğum tarihi 15 temmuz gözüküyor. 5+6 haftalık hamileyim. Aranıza katılmaya geldim. İnşallah sağlıkla evlatlarımızı alırız hepimiz de kucağımıza 🥰

Arkadaşlar selam
Bugun bi sürprizle karşılaştım Geçen ay 18 i son adet tarihimdi bu ay 13 ü gibi olmam gerekiyordu 5 gün kadar geçti.. antibiyotik aferin vs ilaçlar içtim bunlardan dolayıdır gecikme diye düşündüm ama ilaçlara devm etmeden önce yinede iç rahatlığı için test yaptım sonuç ekte.. kan tahlilim de 620 çıktı.. istesekte olmazdı olmuyordu eşimde sperm eksikliği bende de amh düşüklüğü var imkan yoktu yani.. ☹️☹️

Eklentiler

• IMG_9368.jpeg
    IMG_9368.jpeg
    40,6 KB · Görüntüleme: 1
İyi akşamlar kızlarrrr🤍🌸 ben de hamile kalamya çalışıyorum :) bu ay ovulasyon testi kullanıyorum reglim bittikten 1 gün sonra başladım. İlk kez kullanıyorum yorumlayamıyorum rica etsem bi yorumlar mısınız çizgi kalınlıkları aynı mı olması lazım en son testi az önce yaptım kızlar
Merhaba canım henüz yumurtlama olmamış kontrol cizgisiyle ayni koyulukta olmasi gerekir. 30. Gunde bir adet oluyorsan ortalama 14 15. Gun pik olur yani adetin ilk günü ile 14 15. Gün.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim nasip eder🤲

Arkadaşlar selam
Bugun bi sürprizle karşılaştım Geçen ay 18 i son adet tarihimdi bu ay 13 ü gibi olmam gerekiyordu 5 gün kadar geçti.. antibiyotik aferin vs ilaçlar içtim bunlardan dolayıdır gecikme diye düşündüm ama ilaçlara devm etmeden önce yinede iç rahatlığı için test yaptım sonuç ekte.. kan tahlilim de 620 çıktı.. istesekte olmazdı olmuyordu eşimde sperm eksikliği bende de amh düşüklüğü var imkan yoktu yani.. ☹️☹️
Allah ol der ve olur 🌸 gözün aydın canim🥰

Arkadaşlar selam
Allah için imkansız yoktur. 💙
Sağlıkla kucağına al ins

Arkadaşlar selam
Sağlikla gelsin inşallah canım 🥰 Allah güzelce kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️

X