Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sac boyalari koku agirligindan zehirleme yapabilecegi icin doktorlar onermiyormus ama ne kadar dogru bilmiyorum
Zaten su donemde bitmis yilmis haldeyiz saclarimiz bari toparlasa 😃

Bana lütfen yardımcı olun. 10+3 üm ama psikolojim hiç iyi değil sürekli yatıyorum ağlıyorum. Aşırı mide bulantısı ve kusmam vardı 6. Haftadan beri şuan iki ilaç kullanıyorum baskılıyor kusmamı ama ben bu baskıyı vucudumda hep hissediyorum hep kusacak gibiyim. Yemek yapamıyorum , ev işi yapamıyorum eşim yardımcı oluyor ama rahatsız hissediyorum hep. Kokular çok rahatsız ediyor. Günler geçmiyor gibi geliyor. Benim gibi olan var mı ya da geçiren?

Benim istahim birkac gündür inanılmaz açıldı. İçim kalkiyordu yiyecek düşününce,o gecti birkac gündür.
Gideyim de bi muz yiyeyim de olmuyor. Hep makarna yemek istiyorum mesela. Hep karbonhidrati yüksek yiyecekler istiyorum. Ki normalde hep dikkat ederim, saglikli beslenmeye calisirim, frenlerim kendimi ama simdi yapamıyorum
Ayran iciyorum bol bol ki midemi sisirsin canim bisey istemesin ama yok
Var mi baş etme yöntemi olan ?
Kaç haftalıksınız yani ne zaman açıldı iştahınız

Kızlar iki gündür yediğimi hemen kusuyorum. Çok açım ama midem çok kötü yiyemiyorum. Su da içemiyorum, bugün sadece bir bardak açık çay içtim. Böbreklerim konusunda endişeliyim. En son 10 gün önce zoferli serum taktırmıştım. Sabretmeye çalışıyorum ama hiç beklemeyip taktırsam mı bilemedim ya. Kola ve çayla idare mi etsem yetmez ama dimi? İlaç da kullanıyorım bi sürü, gerçi düzenli içemedim de 😥 offf yoruldum 😭

X