• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Sac boyalari koku agirligindan zehirleme yapabilecegi icin doktorlar onermiyormus ama ne kadar dogru bilmiyorum
Zaten su donemde bitmis yilmis haldeyiz saclarimiz bari toparlasa 😃

Bana lütfen yardımcı olun. 10+3 üm ama psikolojim hiç iyi değil sürekli yatıyorum ağlıyorum. Aşırı mide bulantısı ve kusmam vardı 6. Haftadan beri şuan iki ilaç kullanıyorum baskılıyor kusmamı ama ben bu baskıyı vucudumda hep hissediyorum hep kusacak gibiyim. Yemek yapamıyorum , ev işi yapamıyorum eşim yardımcı oluyor ama rahatsız hissediyorum hep. Kokular çok rahatsız ediyor. Günler geçmiyor gibi geliyor. Benim gibi olan var mı ya da geçiren?

Benim istahim birkac gündür inanılmaz açıldı. İçim kalkiyordu yiyecek düşününce,o gecti birkac gündür.
Gideyim de bi muz yiyeyim de olmuyor. Hep makarna yemek istiyorum mesela. Hep karbonhidrati yüksek yiyecekler istiyorum. Ki normalde hep dikkat ederim, saglikli beslenmeye calisirim, frenlerim kendimi ama simdi yapamıyorum
Ayran iciyorum bol bol ki midemi sisirsin canim bisey istemesin ama yok
Var mi baş etme yöntemi olan ?
Kaç haftalıksınız yani ne zaman açıldı iştahınız

Kızlar iki gündür yediğimi hemen kusuyorum. Çok açım ama midem çok kötü yiyemiyorum. Su da içemiyorum, bugün sadece bir bardak açık çay içtim. Böbreklerim konusunda endişeliyim. En son 10 gün önce zoferli serum taktırmıştım. Sabretmeye çalışıyorum ama hiç beklemeyip taktırsam mı bilemedim ya. Kola ve çayla idare mi etsem yetmez ama dimi? İlaç da kullanıyorım bi sürü, gerçi düzenli içemedim de 😥 offf yoruldum 😭

10 +0 dan selamlar kızlar en son 6 haftallıkjen doktora gitmiştim çok merak ediyorum acaba ne kadr büyüdü 3 hafta daha gidemicem gibi duruyır o zmna tam büyür cinsiyet tahminide olur herhalde demi

Kaç haftalıksınız yani ne zaman açıldı iştahınız
Ben 8 haftaligim ama benim bahsettiginiz gibi kusmam hic olmadi, tiksinti/istahsizlik idi sadece. Bisey yiyesim gelmiyordu yeme fikri tiksindiriyordu. İçim bişey almiyordu
Kizlarin hamilelikleri annelerine benzer derler. Ki benim, kardesimin, arkadaslarimin hep öyle oldu. Annenin hamileligi kusmali gectiyse kizinki de öyle olmus hep etrafimda. Annenize sorsaniz belki öngörü olur

Ben 8 haftaligim ama benim bahsettiginiz gibi kusmam hic olmadi, tiksinti/istahsizlik idi sadece. Bisey yiyesim gelmiyordu yeme fikri tiksindiriyordu. İçim bişey almiyordu
Kizlarin hamilelikleri annelerine benzer derler. Ki benim, kardesimin, arkadaslarimin hep öyle oldu. Annenin hamileligi kusmali gectiyse kizinki de öyle olmus hep etrafimda. Annenize sorsaniz belki öngörü olur
Benim annem ve ablalarim bol kusmali bulantili ayılıp bayılmalı geçirmişler hamilelikleri ama benim koku hassasiyeti sancilanma ve uyku olmazsa hiç hamile olduğumu bilmem galiba 🤭 😂😅 bence bunyeyle ilgili benim acı eşiğim yüksek baya ameliyatlarda bile narkozdan uyanınca hemen ayılıyordum herkes şok oluyordu sanki ameliyatan değil tur atıp gelmişsin derlerdi acı eşiği ve vücuda alınan ilacı nötrleyen hamilelik hormonlarından etkiyi az alır 🤗🤗

Evet bu benim için de doğru. Annem 4 çocuk doğurdu 🧿 ne kusma ne bulantı yaşamış aynı ben de öyle oldum çok şükür ama aldığımız kilo benzemesin 😅

Bana lütfen yardımcı olun. 10+3 üm ama psikolojim hiç iyi değil sürekli yatıyorum ağlıyorum. Aşırı mide bulantısı ve kusmam vardı 6. Haftadan beri şuan iki ilaç kullanıyorum baskılıyor kusmamı ama ben bu baskıyı vucudumda hep hissediyorum hep kusacak gibiyim. Yemek yapamıyorum , ev işi yapamıyorum eşim yardımcı oluyor ama rahatsız hissediyorum hep. Kokular çok rahatsız ediyor. Günler geçmiyor gibi geliyor. Benim gibi olan var mı ya da geçiren?
8+4 benim de durumum aynı. Yemek yiyemiyorum yapmayı falan geçtim zaten. Mutfakta pişene de tahammülüm yok. Ve hep yatıyorum. İstifra etmemek için.
Sizin az kalmış inş yakın zamanda geçer

Benim annem ve ablalarim bol kusmali bulantili ayılıp bayılmalı geçirmişler hamilelikleri ama benim koku hassasiyeti sancilanma ve uyku olmazsa hiç hamile olduğumu bilmem galiba 🤭 😂😅 bence bunyeyle ilgili benim acı eşiğim yüksek baya ameliyatlarda bile narkozdan uyanınca hemen ayılıyordum herkes şok oluyordu sanki ameliyatan değil tur atıp gelmişsin derlerdi acı eşiği ve vücuda alınan ilacı nötrleyen hamilelik hormonlarından etkiyi az alır 🤗🤗
Ablalarin ki benzemis ama anneye 😊
Sen arada istisna olmuşsun ama o da şansına olmuş 😊

Bende aynı durumdayım beş haftadır midem bulanıyor kokuya katlanamiyorum. Yeni evliyim evde yeni eşya kokusu var tiksiniyorum yatak odası mutfak banyoya giremiyorum. Canım hicbisey istemiyor ama iki gündür daha iyiyim karbonhidratli şeyleri seviyorum mideme direkt oturduğu için kuru ekmek haşlanmış Makarna patates çubuk kraker muz yiyebiliyorum biraz biraz. Psikolojik olarak bir odaya hapsolmuş gibi hissediyorsun ama sabret açık havaya çıkıp nefes almaya çalış birde birşeyler yiyebilirsen ye hemen uzan üstüne su içme. Miden bulaniyorsa bebeğin gayet sağlıklı bu iyi bişey her şey Yolunda zor bir süreç ama geçecek diye moral ver kendine. Canın çekmiyorsa zorlamak iyice tiksinirsin. Allah yardımcın olsun hiphizli geçer inşallah

Hepimizin ortak derdi su sanirim her seyi ye ic iyiyim suya gelince dunyam yikiliyor ya
Mide bulantisi icin prilam kullaniyorsaniz ruh degisikligi cok yapiyor ilac kagidini okuyun
Ben midem bulanirsa sade soda iciyorum ilaci icmek istemedim bide meyve yiyorum bastirsin diye

Bende aynı durumdayım beş haftadır midem bulanıyor kokuya katlanamiyorum. Yeni evliyim evde yeni eşya kokusu var tiksiniyorum yatak odası mutfak banyoya giremiyorum. Canım hicbisey istemiyor ama iki gündür daha iyiyim karbonhidratli şeyleri seviyorum mideme direkt oturduğu için kuru ekmek haşlanmış Makarna patates çubuk kraker muz yiyebiliyorum biraz biraz. Psikolojik olarak bir odaya hapsolmuş gibi hissediyorsun ama sabret açık havaya çıkıp nefes almaya çalış birde birşeyler yiyebilirsen ye hemen uzan üstüne su içme. Miden bulaniyorsa bebeğin gayet sağlıklı bu iyi bişey her şey Yolunda zor bir süreç ama geçecek diye moral ver kendine. Canın çekmiyorsa zorlamak iyice tiksinirsin. Allah yardımcın olsun hiphizli geçer inşallah
Bende aynı durumdayım sanki bir tek benim evim kokuyor gibi geliyor. Yeni yıkanmış çamaşır kokusundan bile etkileniyorum hemen. İnşallah sizinde en erken zamanda geçer 🙏🏻

Kizlarin hamilelikleri annelerine benzer derler. Ki benim, kardesimin, arkadaslarimin hep öyle oldu. Annenin hamileligi kusmali gectiyse kizinki de öyle olmus hep etrafimda. Annenize sorsaniz belki öngörü
Mal
Kizlarin hamilelikleri annelerine benzer derler. Ki benim, kardesimin, arkadaslarimin hep öyle oldu. Annenin hamileligi kusmali gectiyse kizinki de öyle olmus hep etrafimda. Annenize sorsaniz belki öngörü olu

Malesef üç kardeşiz annem hiçbirimizde bunları yaşamamış. Kardeşimde 9 ay boyunca sadece 2 kez kusmuş . Bakalım artık benimki ne kadar sürecek ama gerçekten çok zor

Hepimizin ortak derdi su sanirim her seyi ye ic iyiyim suya gelince dunyam yikiliyor ya
Mide bulantisi icin prilam kullaniyorsaniz ruh degisikligi cok yapiyor ilac kagidini okuyun
Ben midem bulanirsa sade soda iciyorum ilaci icmek istemedim bide meyve yiyorum bastirsin diye
Prilam bende de gece kabuslar görmeme neden oldu çok farklı etkileri var

Kızlar günaydın. Çok şükür 8 haftalık oldu bebişim. İnşallah iyidir. Önümüzdeki hafta gideceğim doktora. Fakat kilodan mıdır nedir hiçbir kıyafetim benim de olmuyor. Bu kadar erken göbeğim çıkmış olamaz. Hiçbir kıyafetim olmuyoooor

Back
X