- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
İçim döküldü benim yine yok yine yokKız hiç mi yok o kadar gelen geldi
Yani aklım almıyorayy benim bebek çok tuhaf sabaha gelecek sanki su gibi
Ter döküyorum
Doğum sancısı gelirse uyutmaz zaten yat dene bakalımÖyle olacak sanki
Acaba uyusam geçer mi hissettmem belki
Sancıyo
Ben sürüncem belli olduDediğin gibi hafif başlayıp sonra belden şiddetlenmişti benimki canımtakip et bakalım duruma göre düzenliyse bekleme herkesin sancısı farklı olabilir. Önemli olan düzenli olması.
Cesuru beklerken sen doğurucan heralde
Günlerdir var canım ben onu sancı sanıyordum ama şu 1 saattir yaşadıgıma göre onlar sancı degilmiş eger dogurursam sabaha gerçek sancı buymuş derim karnım yamugunda yamugu oluyorİçim döküldü benim yine yok yine yokmaşallah canım taktik alırım bu sancılar banada gelsin
Eee hiç ondan önce belirti vermedi mi canım yoksa bi anda mı böyle başladı sancı
Güzel konuş güzel olsun inşaAllah kuzum öyle demeBen sürüncem belli oldu
Bak normal yapsan dikişlerim acır derdin de olmazYok kız doguramam anca evde çıkması lazımbirde grip oldum sabahtan hemen ilaç içtim nane limon içtim hapşırık cabası dogum yaparsam dikişlerim çok agrır birde bebege bulaşır cumaya gelirse ilaç fayda eder belki
İnşallah teşekkürlerYaa saglikla buyutun insallahkac kilo dogdu peki kuvoze girdi mi?
Günlerdir var canım ben onu sancı sanıyordum ama şu 1 saattir yaşadıgıma göre onlar sancı degilmiş eger dogurursam sabaha gerçek sancı buymuş derim karnım yamugunda yamugu oluyor
Nasip ya gerçekten nasipte ne varsa o oluyor bizimde belli olmaz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle normal olur ama inşaAllahBak normal yapsan dikişlerim acır derdin de olmazBegonya2 ve benim herkesi normale yönlendirme çabamız nolcak peki korkuyorum sonunda gidip sezaryen olcam diye
Gerçek sancı direk belden vuruyor canım.Belki
Geçer diye bekliyorum canım boşa gidip gelmeyim dakila turuyorum geçmezse eşimi uyandıracam bebekte farlı hareketli
Küt diye vuruyor sanki ayy buna bile dayanamadım siz normal doguranları tebrik ediyorum. Karnımda taş gibi oluyor bebek kasıklarıma vuruyor agrısı belde çok yok hafif karnımdan kasıklarıma yayılıyor gerçek sancı nasıl oluyor bilmiyorum ki
Masallah canım sürecin çok güzel ilerlemişGerçek sancı direk belden vuruyor canım.
Belden uyluk kemigine dogru yayılıyor.
Genelde yalancı sancılar karına vurur diye okumustum dün
Sancilarim basladığinda.
Üstelik ben belden arkaya dogru olan sancıyı gaz sancısı sanıp sicak su koyup yattim filan.
Baktim bir türlü geçmiyor gaz degilmiş. Sancım başlamış. 10 ila 8 dakikada bir gelincede doktora geldik .
Sansımızdan da gece 3 de benim doktor nöbetciymiş.
Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün bir an evvel toparlanın inşallahAy inşallah çıkarırım ya
Az önce bunu konuştuk eşimle uyuyalım dedik esnemekten gözümden yaş geliyor ama ben yatağa girince yatak batıyor resmen. Gerçekten derinden uyumaya şimdiden hasret kaldımKizlar kac saat uyuyorsunuzartik çok zorlaşti dimi uykular
Sizi de tebrik ederim Allah analı babalı büyütsünGerçek sancı direk belden vuruyor canım.
Belden uyluk kemigine dogru yayılıyor.
Genelde yalancı sancılar karına vurur diye okumustum dün
Sancilarim basladığinda.
Üstelik ben belden arkaya dogru olan sancıyı gaz sancısı sanıp sicak su koyup yattim filan.
Baktim bir türlü geçmiyor gaz degilmiş. Sancım başlamış. 10 ila 8 dakikada bir gelincede doktora geldik .
Sansımızdan da gece 3 de benim doktor nöbetciymiş.
Amin amin sagolun darısı sizlere inşallah . Gerçekten cok zor bir süreç ama bebişi görunce geciyor.Sizi de tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün
Siz de iyi sabrettiniz 2 gündür. En azından böyle gidecekse bi ağrı kesici verip rahatlatsaydı bari doktorunuz ya. HaniBen sürüncem belli oldu
Ay sancı çok korkunç bişeymiş yaBak normal yapsan dikişlerim acır derdin de olmazBegonya2 ve benim herkesi normale yönlendirme çabamız nolcak peki korkuyorum sonunda gidip sezaryen olcam diye
Canım acaba sana da mı böyle olduDoğumu seninkine mi yaptırsam diye düşünmüyor değilim biliyo musun