2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızlar şimdi telefonu elime alabildim çok şükür herşey güzeldi bebeğim iyi ama benim inanılmaz dikiş ağrım var, 3 defa kalktım yürüdüm bir defa idrara çıktım birazdan tekrar ağrı kesici yapılacak bambaşka bir duygu ama inanılmaz yorgunum doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sezaryen dikiş ağrısı inanılmaz zor kızlar benim acı eşiğim yüksek değil :KK43:
Gözün aydın sultişş 😍 ikinizde sağlıklısınız ya çok şükür bu ağrılarında 2-3 güne geçer Allah'ın izniyle. Perilerin gelip duruyordu ya hani şimdi o misss gibi bebeğine bakıp güç alırsın ♥️🤗

Elhamdulillah Anneler hamdolsun biz bu yolculuğu bitirdik. Beklemedigimiz bir zamanda geldi. Ama iyiki gelmiş. Bu sabah Güneşin ilk ışıklarıyla kızımız dünyaya geldi .
Normal doğum oldu.
37+1 de 50 cm. 3200 dogdu
Doktor bir gün önce 3300 ölçmüştü 100 gramlık bir yanılma olmuş.

Rabbim en hayırlı vakitte sizleri de kurtarsın inşallah. Güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin. Dualarım hep sizinle olacak .

Şimdi bebişimiz yanımızda ıstırahat ediyoruz inşallah.
Yarın çıkış vereceklermiş.
Gözün aydın oldun canım . Sağlıkla doğmuş bebeğin. Bizlere de bolca dua edin 😍🌸

Kızlar şimdi telefonu elime alabildim çok şükür herşey güzeldi bebeğim iyi ama benim inanılmaz dikiş ağrım var, 3 defa kalktım yürüdüm bir defa idrara çıktım birazdan tekrar ağrı kesici yapılacak bambaşka bir duygu ama inanılmaz yorgunum doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sezaryen dikiş ağrısı inanılmaz zor kızlar benim acı eşiğim yüksek değil :KK43:
Gözün aydın canım en zor kısmı atlattın inşallah yarına çok daha iyi olursun 🧿

Hayırlı olsun hayatım 😍 Umarım ağrıların da anında geçer 🙏🏼

Çok geçmiş olsun canım...gözün aydın bebeğine kavuştun..anestezinin etkisi geçince dikişlerin acıması normal,ağrı kesici vermeleri lazım...oda bikaç güne geçicek inşallah

cesursavasci cesursavasci senin doktorunu tokatlayasım geldi :işsiz: bu kadar ağrı çekeceğini söyleseydi bari öncesinden. Ya da çağırıp bi açıklık falan baktırsaydı için rahat ederdin en azından
Benimde doktorum aynı ama sanki başka bir doktor gibi resmen benim 2-3 damla kanamam oldu geçen ay akşam aradım gel bakalım dedi direk hayret bir durum yani şimdi arasam yine gel der daha ne telefonu açmamazlık yaptı ne de gelme falan demişliği oldu eşimde çok pimpirikli sancı sıklaşmadan biz gelelim bakın iyi deyin gidip geri gelelim sıklaşınca dedi doğum sürecinde ona bile güldü gelin zaten duramazsın sen dedi eşime yani hayret ediyorum ben

Hayırlı olsun canım gözün aydın 🌸 yarın daha iyi olursun eminim ilk gün çok normal ağrılar

İnşallah canım bence açılmam oluyor.. taaaa hastaneye gitmek bu acıyla çok zor geliyor surda dibimizde özel var eşim gidersek kendi hastanemize gidelim diyo.. doktora soruyorum normal diyo.. cok kızgınım ama ya hiç keyfim yok madem bu kadar acı cekicektim niye önceden demiyorsun bana dimi..

Evet sancı çeksem daha kolaydı en azından belli aralıklarla gelir 1 2 dk sürer biterdi diyorum.. hiç aklıma şehir hastanesi gelmemişti bi eşime soyliyim en azından dediğin gibi açılma var mı diye bakar dicem de korkuyorum ya daha çok acırsa

Bilgilendirmiyo normal dedi😔 eşimde sinir oluyor böyle bir durum yaşandığı için öyle güzel haber vermek varken size anlattigim şeylere bak
Sadece çatı yapmadığını anladık artık her ne yaptıysa söylemesi gerekirdi evet ama sen hep doktoruna güvendiğini söylersin sakin ol canım sabaha da geçmezse artık git araya alsın seni baksın

Bekle daha çıkar canım bol yürüyüş yap ben yanlış hatırlamıyorsam taburcu olacağım gün anca çıkarabilmiştim
3 defa yürüyebildim hastane daha yeni boşaldı gelen gidenden bir türlü yürüyemedim ki :KK43:
Hayırlı olsun canım gözün aydın 🌸 yarın daha iyi olursun eminim ilk gün çok normal ağrılar
inşallah canım benim Allah razı olsun inşallah 🙏🏻

3 defa yürüyebildim hastane daha yeni boşaldı gelen gidenden bir türlü yürüyemedim ki :KK43:

inşallah canım benim Allah razı olsun inşallah 🙏🏻
Millette merak ediyor görmek istiyor filan iyi hoş ta anneyi hiç düşünen yok ya. Hani bu kadın yürüyecek mi emzirecek mi oturup kalkacak mı hiç yani 🤦🏻‍♀️

X