2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kız hiç mi yok o kadar gelen geldi
Yani aklım almıyor 🤭🤭 ayy benim bebek çok tuhaf sabaha gelecek sanki su gibi
Ter döküyorum
İçim döküldü benim yine yok yine yok😅🤣 maşallah canım taktik alırım bu sancılar banada gelsin🤭🤭
Eee hiç ondan önce belirti vermedi mi canım yoksa bi anda mı böyle başladı sancı

İçim döküldü benim yine yok yine yok😅🤣 maşallah canım taktik alırım bu sancılar banada gelsin🤭🤭
Eee hiç ondan önce belirti vermedi mi canım yoksa bi anda mı böyle başladı sancı
Günlerdir var canım ben onu sancı sanıyordum ama şu 1 saattir yaşadıgıma göre onlar sancı degilmiş eger dogurursam sabaha gerçek sancı buymuş derim karnım yamugunda yamugu oluyor

Yok kız doguramam anca evde çıkması lazım 😂😂 birde grip oldum sabahtan hemen ilaç içtim nane limon içtim hapşırık cabası dogum yaparsam dikişlerim çok agrır birde bebege bulaşır cumaya gelirse ilaç fayda eder belki
Bak normal yapsan dikişlerim acır derdin de olmaz😛 Begonya2 Begonya2 ve benim herkesi normale yönlendirme çabamız nolcak peki korkuyorum sonunda gidip sezaryen olcam diye😂😂😂

Allah allah çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak peki normal mi düşünüyorsun
Günlerdir var canım ben onu sancı sanıyordum ama şu 1 saattir yaşadıgıma göre onlar sancı degilmiş eger dogurursam sabaha gerçek sancı buymuş derim karnım yamugunda yamugu oluyor

Bak normal yapsan dikişlerim acır derdin de olmaz😛 Begonya2 Begonya2 ve benim herkesi normale yönlendirme çabamız nolcak peki korkuyorum sonunda gidip sezaryen olcam diye😂😂😂
Nasip ya gerçekten nasipte ne varsa o oluyor bizimde belli olmaz hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle normal olur ama inşaAllah 🤲🏻🤲🏻 sezeryandan korkuyorum 🥲

Belki
Geçer diye bekliyorum canım boşa gidip gelmeyim dakila turuyorum geçmezse eşimi uyandıracam bebekte farlı hareketli
Küt diye vuruyor sanki ayy buna bile dayanamadım siz normal doguranları tebrik ediyorum. Karnımda taş gibi oluyor bebek kasıklarıma vuruyor agrısı belde çok yok hafif karnımdan kasıklarıma yayılıyor gerçek sancı nasıl oluyor bilmiyorum ki
Gerçek sancı direk belden vuruyor canım.
Belden uyluk kemigine dogru yayılıyor.
Genelde yalancı sancılar karına vurur diye okumustum dün
Sancilarim basladığinda.
Üstelik ben belden arkaya dogru olan sancıyı gaz sancısı sanıp sicak su koyup yattim filan.
Baktim bir türlü geçmiyor gaz degilmiş. Sancım başlamış. 10 ila 8 dakikada bir gelincede doktora geldik .
Sansımızdan da gece 3 de benim doktor nöbetciymiş.

Sancilarim basladığinda.
Üstelik ben belden arkaya dogru olan sancıyı gaz sancısı sanıp sicak su koyup yattim filan.
Baktim bir türlü geçmiyor gaz degilmiş. Sancım başlamış. 10 ila 8 dakikada bir gelincede doktora geldik .
Masallah canım sürecin çok güzel ilerlemiş 🧿

Sancilarim basladığinda.
Sizi de tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün 🥰

Kızlar afedersiniz ama ben tuvalete çıkamıyorum kahve içiyorum kayısı yiyorum ama yok yani içim taş gibi oldu ama bir türlü yapamıyorum çok rahatsızlık veriyor😢

Ben sürüncem belli oldu 🥲😘
Siz de iyi sabrettiniz 2 gündür. En azından böyle gidecekse bi ağrı kesici verip rahatlatsaydı bari doktorunuz ya. Hani
Açıklık yok sancı da değilse belli ki bi dert var. Böyle direnciniz de düşüyor. Normal doğum başlasa ona gücünüz kalmayacak çok mantıklı gelmedi bana.

Eklentiler

• IMG_4192.jpeg
    IMG_4192.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 48
X