2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızlar şimdi telefonu elime alabildim çok şükür herşey güzeldi bebeğim iyi ama benim inanılmaz dikiş ağrım var, 3 defa kalktım yürüdüm bir defa idrara çıktım birazdan tekrar ağrı kesici yapılacak bambaşka bir duygu ama inanılmaz yorgunum doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sezaryen dikiş ağrısı inanılmaz zor kızlar benim acı eşiğim yüksek değil

Çok şükür canım haber bekliyorsuk senden genel anestezi oldun galiba o daha biraz zorluyor acı olarak canım olsun çok şükür ikinizde saglıklısınız ya önemli olan o bebişin nasıl tosuncuk dogdumu bakim

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım bol bol yürümeye çalış ağrın oldukça ağrı kesici işte birkaç güne toparlarsın inşalllahh

Dünden beri acı çekiyorsun yavrum kıyamam ya inşallah açılma oluyodur da boşa değildir
İnşallah canım bence açılmam oluyor.. taaaa hastaneye gitmek bu acıyla çok zor geliyor surda dibimizde özel var eşim gidersek kendi hastanemize gidelim diyo.. doktora soruyorum normal diyo.. cok kızgınım ama ya hiç keyfim yok madem bu kadar acı cekicektim niye önceden demiyorsun bana dimi..
Evet sancı çeksem daha kolaydı en azından belli aralıklarla gelir 1 2 dk sürer biterdi diyorum.. hiç aklıma şehir hastanesi gelmemişti bi eşime soyliyim en azından dediğin gibi açılma var mı diye bakar dicem de korkuyorum ya daha çok acırsa
Ne süre devam edicek ama sadece normal deyip bilgilendirmiyo mu
Bilgilendirmiyo normal dedi eşimde sinir oluyor böyle bir durum yaşandığı için öyle güzel haber vermek varken size anlattigim şeylere bak

Canımmm gözün aydınn çok şükür bebeğine kavuştun Allah analı babalı büyütsün inşallah sende en kısa zamanda iyileşirsin inşallah

En azından çok şükür senden haber alabildik ve iyisin.. Allah allah niye o kadar acıttı acaba

Çok şükür canım gözün aydın sağlıkla sıhhatle kavuştunuz ya ağrılarında geçer inşaAllah
Normal doğumda doğum öncesi acı oluyor ama doğumdan sonra geçiyor. Sezeryandada böyle maalesef sonrasında oluyor ağrı umarım çok çabuk geçer

Muayenede normal doğum dedi ama bugün gel bi bakalım demesini beklerdim bana normal dedi
Bencede normal doğum yaptıracak sana o yüzden dayanamayacak boyutlara geldiğinde sen zaten gidersin diye normal diyor. Sezeryan olsa şimdiye en azından gel bakalım falan derdi heralde

Kızlar benim karnımın içi çok arıyor. Ölücem bebek her yürüdüğümde kaskatı oluyor 5 dk zor yürüyorum karnımın içi acıyor sanki bazen kas yırtılıyor. Salı günü gittim ebe herşey iyi dedi ama bu ağrılar sırtıma kasıklarıma vuruyor neden ya yarın 35 hafta oluyorum

Çok büyüdüler canım o yüzden öyle hissediyoruz

İlk çocukta bende de aynı sorun olmuştu tam haftamızı hatırlıyorum ama benimki daha küçüktü hafta olarak sanki. 40 haftada doğdu canım. Bence sık takiple en kötü 1-2 hafta bekleyebilirsin öyle bir anda da kötğ biseu olmaz merak etme. Riske girmek istemezsen 36-37 de alınır en kötü

Canımm merak ettik seni çok şükür bebişin de sen de iyiymişsiniz ağrılar için de 2-3 gün zor oluyor sonra geçiyor diyorlar, ağrı kesici iste sen bol bol inşallah hemen toparlarsın
Bebişin söylenildiği kiloda mı doğdu peki canım? Toparlanınca ameliyat sürecini de yazar mısın öncesi sonrası nasıl oldu

İlk gebeliğim de hiç olmamıştı ama yaa
Benimde 3. Gebeliğim onlarda hiç olmadı çok rahat geçirmişim hamileliği
Ama bu çok zor karnım çok büyük ve derim incelmiş sanki elinden gelse çıkacak öyle zorluyor okadar geriliyor ki kanrım nefes aldıkça batıyo özellikleri akşamları

Kızlar bişey sorcam benim bebiş 2800 gr 48 cm.
37. Haftadayız doktor ama 1 hafta geriden geliyo gelişimi diyo neden diyo anlamadım doğum yapan arkadaşlara bakıyorum hemen hemen aynı neden oyle oluyor sizce
Bence gayet normal. Bazı arkadaşlar 37 de doğurdu onların ki de kilo ve boy olarak böyleydi , ilk sayfaya bak canım listede yazıyor

Aynı şeyleri hissediyorum gece uyku haram sağdan sola dönerken bile kramp giriyor karnıma bebekte çok sık sertleşip toplanıyor karnımda o da ağrı yapıyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…