- 25 Mayıs 2023
- 4.196
- 6.887
O zaman normal dogum olacagı için bekletiyor sancının çogalmasını sezaryen olsa alırdı şimdiyeAcı çekmeye devam kanlı akintida devam internetteki nişan fotosuyla aynıdoktor normal.dedi
Çok şükür canım haber bekliyorsuk senden genel anestezi oldun galiba o daha biraz zorluyor acı olarak canım olsun çok şükür ikinizde saglıklısınız ya önemli olan o bebişin nasıl tosuncuk dogdumu bakimKızlar şimdi telefonu elime alabildim çok şükür herşey güzeldi bebeğim iyi ama benim inanılmaz dikiş ağrım var, 3 defa kalktım yürüdüm bir defa idrara çıktım birazdan tekrar ağrı kesici yapılacak bambaşka bir duygu ama inanılmaz yorgunum doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sezaryen dikiş ağrısı inanılmaz zor kızlar benim acı eşiğim yüksek değil
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım bol bol yürümeye çalış ağrın oldukça ağrı kesici işte birkaç güne toparlarsın inşalllahhKızlar şimdi telefonu elime alabildim çok şükür herşey güzeldi bebeğim iyi ama benim inanılmaz dikiş ağrım var, 3 defa kalktım yürüdüm bir defa idrara çıktım birazdan tekrar ağrı kesici yapılacak bambaşka bir duygu ama inanılmaz yorgunum doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sezaryen dikiş ağrısı inanılmaz zor kızlar benim acı eşiğim yüksek değil
Hastaneye bir gitsen aslında sancım var felan diye ebe bi muayene eder en azından ne olup bittiğini anlarsınAcı çekmeye devam kanlı akintida devam internetteki nişan fotosuyla aynıdoktor normal.dedi
İnşallah canım bence açılmam oluyor.. taaaa hastaneye gitmek bu acıyla çok zor geliyor surda dibimizde özel var eşim gidersek kendi hastanemize gidelim diyo.. doktora soruyorum normal diyo.. cok kızgınım ama ya hiç keyfim yok madem bu kadar acı cekicektim niye önceden demiyorsun bana dimi..Dünden beri acı çekiyorsun yavrum kıyamam ya inşallah açılma oluyodur da boşa değildir
Evet sancı çeksem daha kolaydı en azından belli aralıklarla gelir 1 2 dk sürer biterdi diyorum.. hiç aklıma şehir hastanesi gelmemişti bi eşime soyliyim en azından dediğin gibi açılma var mı diye bakar dicem de korkuyorum ya daha çok acırsaBir de şehir hastanesine falan mı gitsen acaba canım? Açıklık muayenesi yaparlar bir de açılma da yoksa neden bu kadar acı çekesin ki? Sebebini öğrenirdin. Açılma olurken de böyle mütemadiyen devam eden bir acı da olmuyor normalde dakikasına göre geliyor. Senin anlattığın farklı bir şey gibi
Bilgilendirmiyo normal dediNe süre devam edicek ama sadece normal deyip bilgilendirmiyo mu
Muayenede normal doğum dedi ama bugün gel bi bakalım demesini beklerdim bana normal dediO zaman normal dogum olacagı için bekletiyor sancının çogalmasını sezaryen olsa alırdı şimdiye
Canımmm gözün aydınn çok şükür bebeğine kavuştun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar şimdi telefonu elime alabildim çok şükür herşey güzeldi bebeğim iyi ama benim inanılmaz dikiş ağrım var, 3 defa kalktım yürüdüm bir defa idrara çıktım birazdan tekrar ağrı kesici yapılacak bambaşka bir duygu ama inanılmaz yorgunum doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sezaryen dikiş ağrısı inanılmaz zor kızlar benim acı eşiğim yüksek değil
En azından çok şükür senden haber alabildik ve iyisin.. Allah allah niye o kadar acıttı acabaKızlar şimdi telefonu elime alabildim çok şükür herşey güzeldi bebeğim iyi ama benim inanılmaz dikiş ağrım var, 3 defa kalktım yürüdüm bir defa idrara çıktım birazdan tekrar ağrı kesici yapılacak bambaşka bir duygu ama inanılmaz yorgunum doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sezaryen dikiş ağrısı inanılmaz zor kızlar benim acı eşiğim yüksek değil
Çok şükür canım gözün aydınKızlar şimdi telefonu elime alabildim çok şükür herşey güzeldi bebeğim iyi ama benim inanılmaz dikiş ağrım var, 3 defa kalktım yürüdüm bir defa idrara çıktım birazdan tekrar ağrı kesici yapılacak bambaşka bir duygu ama inanılmaz yorgunum doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sezaryen dikiş ağrısı inanılmaz zor kızlar benim acı eşiğim yüksek değil
Bencede normal doğum yaptıracak sana o yüzden dayanamayacak boyutlara geldiğinde sen zaten gidersin diye normal diyor. Sezeryan olsa şimdiye en azından gel bakalım falan derdi heraldeMuayenede normal doğum dedi ama bugün gel bi bakalım demesini beklerdim bana normal dedi
Bence ihmal etme git bir doktora bu kadar uzun sürmesi normaldir belki dediği gibi ama en azından acı çekme bu kadar yatış yapsınlar bir şey yapsınlarMuayenede normal doğum dedi ama bugün gel bi bakalım demesini beklerdim bana normal dedi
Çok büyüdüler canım o yüzden öyle hissediyoruzKızlar benim karnımın içi çok arıyor. Ölücem bebek her yürüdüğümde kaskatı oluyor 5 dk zor yürüyorum karnımın içi acıyor sanki bazen kas yırtılıyor. Salı günü gittim ebe herşey iyi dedi ama bu ağrılar sırtıma kasıklarıma vuruyor neden yayarın 35 hafta oluyorum
İlk çocukta bende de aynı sorun olmuştu tam haftamızı hatırlıyorum ama benimki daha küçüktü hafta olarak sanki. 40 haftada doğdu canım. Bence sık takiple en kötü 1-2 hafta bekleyebilirsin öyle bir anda da kötğ biseu olmaz merak etme. Riske girmek istemezsen 36-37 de alınır en kötüKizlar icin rahat etmedi egitim arastirmanin aciline gittim bebegimin hareketlerinde azalma hissediyorum takipli oldugum doktor suyunun azaldigini soyledi vs anlattim her seyi. Muayene etti o da 12cm ölctu suyu ve bana kalirsi normal sonucta haftan ilerde dedi ben riskli bir sey gormedim dedi. İyice kafam karisti. Kendi doktorum da oyle acil doguma alacak kadar riskli bir sey olmadigini soyledi zaten ama Aslinda bu konudan bagimsiz bebek kaybimdan dolayi her an bir sey olursa korkusuyla zaten yasiyordum simdi doktorum istersen alalim demisken acaba alsa ben de rahatlasam bebegimin yasadigini bilsem mi diyorum lütfen bana bir fikir verin siz olsaniz ne yapardiniz
İlk gebeliğim de hiç olmamıştı ama yaaÇok büyüdüler canım o yüzden öyle hissediyoruz
Canımm merak ettik seni çok şükür bebişin de sen de iyiymişsinizKızlar şimdi telefonu elime alabildim çok şükür herşey güzeldi bebeğim iyi ama benim inanılmaz dikiş ağrım var, 3 defa kalktım yürüdüm bir defa idrara çıktım birazdan tekrar ağrı kesici yapılacak bambaşka bir duygu ama inanılmaz yorgunum doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun sezaryen dikiş ağrısı inanılmaz zor kızlar benim acı eşiğim yüksek değil
Benimde 3. Gebeliğim onlarda hiç olmadı çok rahat geçirmişim hamileliğiİlk gebeliğim de hiç olmamıştı ama yaa
Bence gayet normal. Bazı arkadaşlar 37 de doğurdu onların ki de kilo ve boy olarak böyleydi , ilk sayfaya bak canım listede yazıyorKızlar bişey sorcam benim bebiş 2800 gr 48 cm.
37. Haftadayız doktor ama 1 hafta geriden geliyo gelişimi diyo neden diyo anlamadım doğum yapan arkadaşlara bakıyorum hemen hemen aynı neden oyle oluyor sizce
Aynı şeyleri hissediyorum gece uyku haram sağdan sola dönerken bile kramp giriyor karnıma bebekte çok sık sertleşip toplanıyor karnımda o da ağrı yapıyor tabiBenimde 3. Gebeliğim onlarda hiç olmadı çok rahat geçirmişim hamileliği
Ama bu çok zor karnım çok büyük ve derim incelmiş sanki elinden gelse çıkacak öyle zorluyor okadar geriliyor ki kanrım nefes aldıkça batıyo özellikleri akşamları