2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Allah allah çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak peki normal mi düşünüyorsun
Yok canım sezeyan günü
Aldım ya 26 nisana bende merakla bekliyorum uyuyamam böyle devam ederse giderim zaten gidersem yada sancı var doguma alacaz derlerse yazarım size

Masallah canım sürecin çok güzel ilerlemiş
Elhamdulillah ya dün öğlen 1 de baslamıştı sancılar. Sonra nişan geldi. gece 3'e kadar bekledik. Öyle geldik doktora.
Burda da bi 5 saat sancı doğum sürdü.

Tek isteğim şu ana gelmekti.
Şükür şu andan yazıyorum.
Gerçekten Rabbim sizleride tez ve hayırlı vakitte kurtarsın. Her doğum kişiye özel bambaşka deneyimlerle geliyor.
Sizinkiler de güzel olsun inşalalh.

Allah korusun
Canım acaba sana da mı böyle oldu
Benim doktor muayene edene kadar ne ağrı vardı ne kanama ne pembelik muayene ettikten sonra başladı ki muayene etmeden öncede 1 cm açıklık olmuş onu bile hissetmemiştim ben gruba daha önce mukus tikaci geldi demiştim ama pıhtı kan vs yoktu o açıklık olduğunda gelmiş demek ki diyorum ama dediğim şekilde rahatsızlık hissi vardı ama acı yoktu.. doktor işte uyardiysa eğer bu dediğin oluyor olabilir canım sonrada Allahin izniyle sancı gelip doğum başlar sanırım

Canım benim belimde var ama çok degil yada nasıl diyim sana karnımdaki bebegin verdigi
Rahatsızlıktan onu çok hissedemiyorum ama hareket etmedimi dikkat ettim belimde de var hatta afedersin büyük tuvaletim var gibi
Lavaboya gidiyorum hiç bişe yok

Amin canım inşallah Allah kurtarmış dualarını kabul etmis çok şükür iyisin bebeginle peki açılma olurken alt tarafında ağrı var miydi böyle kemiklerin ayrılıyor gibi birde için yırtıliyor gibi

Benim de bugün kontrolüm vardı haftaya gün verecekler yarın 36 hafta olacak ikiz çok zorlanıyorum artık sürekli yatasım geliyor 2500 kg olmuşlar
Allah yardımcımız olsun, benim de ikiz 32 hafta bitti. Kolaylıkla sağlıkla doğurursun inş. Gündüz neyse de gece ne yapacağımı bilmiyorum ben şimdididen

Büyük tuvalwt hissi bebek doğmadan önceki his diyorlar

Canim bence doktora git .
Ayne o büyük tuvalet hissi sancı demek. Açıklik başlıyor demek.
Birde sezeryan istiyorsan dogumun başlamaması daha iyi
Tamda 1 günün kalmış. Belki sancılar yogunlaşmaz.
Ama yinede doktor daha iyi bilir.

Sağlıkla kucağına al canım. Benim ilk gebeliğimde transferimi yapan doktorum son adet tarihine göre takibini yapıyordu bebeğim tüm gelişimleri vs de son adet tarihine uygun ilerliyordu. Aynı anda ünv hastanesine de takibe gidiyodum onlar transfer gününe göre mi ne bi değişik hesaplıyorlardı 1-1bucuk hafta geri hesaplanıyodu ama orda da bebeğim gelişimi son adete göre çıkıyordu.
Şuan son adete göre 4+2 günlük hamilesin bence sat ı baz al kendi doktorunda öyle yapacaktır

Yok canım altta hiç hissetmedim.
7 cm'e kadar..
Hep bel ağrısı vardı sancı gelince aşırı belin ağrıyor.
Açılmayı sadece 10 cm den sonra dogum baslayinca hissettim.

Öncekiler hep bele giren dayanılmaz sancılardı.

O dediğin ağrı kemikler genişliyor ondan canım açılmayı hissetmiyorsun doğum zamanındada hissetmiyorsun

Anladim canım teşekkür ederim
O dediğin ağrı kemikler genişliyor ondan canım açılmayı hissetmiyorsun doğum zamanındada hissetmiyorsun
Anladım canım teşekkür ederim benim kemiklerde haklı o zaman kendince iri bebis çıkaracak artık şakaya vurmaya basladim yoksa çekilecek çile değil sizde son durumlar nasil

Anladım canım teşekkür ederim benim kemiklerde haklı o zaman kendince iri bebis çıkaracak artık şakaya vurmaya basladim yoksa çekilecek çile değil sizde son durumlar nasil
Benimde bacak ara kemiğim çok ağrıyor onun dışında çok bi belirtim yok ara ara adet sancısı geliyor ama alıştım

Sancım biraz geçti canım ama şuan bir ilk daha yaşıyorum vajinanın içine acı biber dökmüşler gibi yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…