2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
@Chen31 kızlar 13 nisanda gittiğimde yani tam 10 gün önce 3.115 grdı, bugün 3.565gr olmuş
Şu doktorların fazla ölçümleri bebeklerin tosunluğu benim normal algımı kaybettirdi 38 hafta için bebeğin kilosu normal gibi geliyor millet 40 haftada 3 buçuk kilo doğurduğu aklıma gelince bu seferde 38 de o kilo fazla geliyor

37 haftadan sonra çok almıyorlar ya kuzum ondan karışıklık yaşıyoruz 40 haftayı görünce sanıyoruz ki 4 kilo dogacak ama duruyor kilo alması en fazla kiloyu 34 hafta ve 36 hafta arasında alıyor sonra haftalık 50 100 anca

Kızlar hepinize tek tek cevap veremiyorum Allah razi olsun merak edip yazdiginiz için.. iki bacağımın arası çok agriyo kasiklarim agriyo benim keyfim yok o yüzden telefonu bırakıyorum elimden size iyi geceler inşallah güzel haberlerinizi alırım yarın Allah sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin bebislerinizi benim yarına kadar doğum başlarsa yazarım

Tamam canım yat dinlen ama çok kanaman gelirse bekleme

Hayırlı geceler canım benim Rabbim güzel bir uyku nasip etsin yarına doğum olursa dinlenmiş enerjik uyanmayı nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah

Aminn canımmm inşallah
Ayyy haftalık 500 gr alırsak 40a kadar 5 kilo oluruz melegim can artık yavaşlayacak diyor mantıklı gerçekten yoksa benimde normal algılarım kayboldu

Ay evet tam olarak o sebepten galiba normallik algım kayboldu vallahi ozaman benim bebe de bu hafta ne aldıysa aldı kâr yani haftaya zaten doğum olcak sonrasını takip edemicem

Kız bir gün girmedik gruba eksikleri tamamlayayım dedim hemen nişanlar gelmiş doğumlar başlamışşşş
cesursavasci ile ard arda doğururuz diyordum ama o bugün yarın doğurur ben cumartesi günü hamile çekimi yaptırmadan doğurmamaya karar verdim işin şakası sancım var ama yalancı sancı düzenli değil finale geldik gerçekten artık

Hadi bakalım heyecanla senden haber beklicez sabaha yarında evi temizletiyorm fırsat bulursam topiğe gircem. En çokta seni merak ettiğimden girerim girebilirsem

Hanımlar hastaneye geldik
10 ile 8 dakikada bir sancim geliyordu . 5 cm açılmam varmış.
Dogum başlamış yatıs verdiler sabaha doğar dedi.
İnsallah bakalım dua edin mesajı görürseniz.
MaşaAllah çok güzel Rabbim kolayca sağlıkla sıhhatle kavuştursun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah

Aynen geldi vallahi
Hanımlar hastaneye geldik
10 ile 8 dakikada bir sancim geliyordu . 5 cm açılmam varmış.
Dogum başlamış yatıs verdiler sabaha doğar dedi.
İnsallah bakalım dua edin mesajı görürseniz.
ay çok heyecanlandım
MaşaAllah çok güzel Rabbim kolayca sağlıkla sıhhatle kavuştursun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah
begonyamız yine uyuyamamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…