Seninkini bıraksan 40 ı bekleyecek37+4 bende aynıyım ya atladım hemen
Vallaha beklicek mi almasa çon merak ediyorumSeninkini bıraksan 40 ı bekleyecek
Şaka maka 3 gününüz kaldı sizinde
Oha yani benimki 3500 ölctum dedi normal doğuma devam dedibende şahsen normal için 3500u normal buldum..niye sana öyle dedi ki bilseydin sorardin normal değil mi 4 kg olmamış daha neye göre anlıyoruz bu durumu hocam gibisinden.. bence başka doktora da git niye sana öyle diyo
Evet canım söylemiş, senin doktor gizemli takıldığı için mi söylemedi acabaİnşallah canım siyirma yaptığını o zaman arkadaşına söylemiş doktoru.. ama iste çok garip şu çatıdan sonra benim doktorum gibi çıkan şeyi gösteren doktor oluyo muşok oldum o an hiç beklemiyordum
Bir haftada 500 gr almaz ya 3700 civarı olur bence ee o da normal yani. Baş çapı da önemli tabi.37.haftada 3.500 bana da normal geliyor ama bilmiyorum doktoruma neden böyle dediğini, haftaya 4 kilo olur zaten haftaya doğumu konuşuruz dedi işte bakalım canım ne olacak.
Özel sigortam vardı canım hiç sormadım doğum fiyatları açıkcası, o yüzden olabilir mi diyorsun ayy öyle bir doktor değil aslında yaa
Evet canım haftaya 4 olur diye düşündü zaten direk haftaya konuşuruz doğumu dedi.
İşte başka doktor olayına en başından itibaren sırf kafam karışmasın diye gitmedim ama ilk doğumumda normal ihtimalim varsa normal olsun istiyorum. Ayy artık dua ediyorum heran doğsun daha fazla kilo almadan diye
Bencede 1 haftada 500 gram imkansız gibi bişeyEvet canım söylemiş, senin doktor gizemli takıldığı için mi söylemedi acaba
Çatı muayenesi de anlık değil aslında parmaklarını içine sokup bi geziniyor orada belki de sadece çatı muayenesidir seninki de.
Ay çok merak ettim soracak mısın doktora bir şey
Bir haftada 500 gr almaz ya 3700 civarı olur bence ee o da normal yani. Baş çapı da önemli tabi.
40 da bulabilir belki senin canım kilo almayı bekleyebilirBenim daha 2500 en azından bir 3 olsaydı doğana kadar iyi olurdu 37 yiz bugün artık belirtimde yok henüz kalır bir iki hafta daha bence ama belli olmuyor herhalde
Bu zamana kadar normal canım artık bu haftadan sonra fazla almaz 38 haftalık dogum yapsan çok çok 3700 gram felan olur. Bu haftalardan sonra artık yavaşlar kilo alması
Allah şifa versin canımm inşallah bir an evvel toparlanda bebişine sağlıkla kavuşOy kıyamam Allahım yerim onu
sümüklü oldum kız bennezle gibi bir şey oldum canım yarın tam belli olacak inşallah
Sen 26 yı görcen bacım bekle dahaBi dogurtturmadınız bizi ee hadi
Bakim gelebilir artık de de belki sabaha kadar gelirler
Kız tam sana cevap yazacaktım bak nolur nolmaz mesajları sonuna kadar okuyum dedim iyiki öyle yapmışımKızlar 1 cm acilmam varmış. Çatı yaptı doktor ordan pembe kanli akıntı geldi böyle akıntı gelecek dedi.. sonra eve geldim şimdi çok ağrım vardı bi baktım wcde adet gibi kan görmüşüm şaka gibi yaşayan var mı.leke falan değil bildiğiniz adetin 3. 4.gununde gibiyimBegonya2 @ozgeeeee1 kubiskubiskubis C Chen31 gulumsebebek melegim can P Pembepilates @kelebekimsi golden-snitch Ve diğer anneler kızlar yazabildiğimi yazdım kızlar kusura bakmayin canım aciyo
Sancım falan da yok karnında yukarda diyo herkes bir 3 ü bulsa iyi olur40 da bulabilir belki senin canım kilo almayı bekleyebilir
23.11de ilk nefes aldirmayip hareket ettirmeyen sancim hayırlı uğurlu olsunKız hazırlasana nasıl sabredecen ben zaten uyuyamazdım heycandan birden sancı gelirse hiç bişe yapamazsın
37+4um canim daha melek cevap vermiş ahahahhahaKaçsın bu gün ? 37+2 miydin canım
Ben de öyle hissediyorum allahım çok heyecanlı çokkk
O an onu düşünemedim çünkü 2 3 kere içimde canımı acıttı ve bebeğin kafasını hissedince annelik duyguları derken ortaya karışık saçma sapan şeyler yasadimÇatıya bakarken uyardı mı acaba bir doktora sorsaydın ya
Hastaneyi ara sor canım yarın gündüz bilgilendiriyorlar37.haftada 3.500 bana da normal geliyor ama bilmiyorum doktoruma neden böyle dediğini, haftaya 4 kilo olur zaten haftaya doğumu konuşuruz dedi işte bakalım canım ne olacak.
Özel sigortam vardı canım hiç sormadım doğum fiyatları açıkcası, o yüzden olabilir mi diyorsun ayy öyle bir doktor değil aslında yaa
Evet canım haftaya 4 olur diye düşündü zaten direk haftaya konuşuruz doğumu dedi.
İşte başka doktor olayına en başından itibaren sırf kafam karışmasın diye gitmedim ama ilk doğumumda normal ihtimalim varsa normal olsun istiyorum. Ayy artık dua ediyorum heran doğsun daha fazla kilo almadan diye
Amin canım Allah razı olsunAllah şifa versin canımm inşallah bir an evvel toparlanda bebişine sağlıkla kavuş
Sen 26 yı görcen bacım bekle daha
Kız tam sana cevap yazacaktım bak nolur nolmaz mesajları sonuna kadar okuyum dedim iyiki öyle yapmışımdoğumun 23 nisanda olmicak demiştim onu tutturdum ama 24 olmicak anlamına gelmiyor hadi çömel kalk yap bol boll 24 üne doğsun bebiş güzel tarihe denk gelsin doğumun çoooook yakınn
canım şu an nasılsın bende hiç olmadı öyle bir şeyKızlar 1 cm acilmam varmış. Çatı yaptı doktor ordan pembe kanli akıntı geldi böyle akıntı gelecek dedi.. sonra eve geldim şimdi çok ağrım vardı bi baktım wcde adet gibi kan görmüşüm şaka gibi yaşayan var mı.leke falan değil bildiğiniz adetin 3. 4.gununde gibiyimBegonya2 @ozgeeeee1 kubiskubiskubis C Chen31 gulumsebebek melegim can P Pembepilates @kelebekimsi golden-snitch Ve diğer anneler kızlar yazabildiğimi yazdım kızlar kusura bakmayin canım aciyo
Kız hazırdaysa koyuver valizine bak sabaha dogacak minnoş hem annen gelmemişmiydi sen göster yerleştirsin kadın ay ben senden daha çok heycanlıyım23.11de ilk nefes aldirmayip hareket ettirmeyen sancim hayırlı uğurlu olsunsonrası ne zaman gelir bilemem
Canım acıyor yapasım gelmiyor
37+4um canim daha melek cevap vermiş ahahahhaha
evett
O an onu düşünemedim çünkü 2 3 kere içimde canımı acıttı ve bebeğin kafasını hissedince annelik duyguları derken ortaya karışık saçma sapan şeyler yasadim
Bunun beyazına bayılıyorum ben mis gibiKesip burun deliklerime sokmak istiyorum sabunubanyo dolabından elime geçti bi koklayım dedim ayrılamıyoruz
Bu sefer lekeden bi tık fazla kan gelmiş yine ama azaldığı için beklicem sabaha kotulesirse bu durum aricam ne yapmış sorcsmEvet canım söylemiş, senin doktor gizemli takıldığı için mi söylemedi acaba
Çatı muayenesi de anlık değil aslında parmaklarını içine sokup bi geziniyor orada belki de sadece çatı muayenesidir seninki de.
Ay çok merak ettim soracak mısın doktora bir şey
Bir haftada 500 gr almaz ya 3700 civarı olur bence ee o da normal yani. Baş çapı da önemli tabi.
Medusanın da öyleydi sabah doğuruverdiKanamam durmuş sadece peceteye silince pembelik geliyo bence dogumum çok yakin
Ayyy sancın da var mı kızzzBu sefer lekeden bi tık fazla kan gelmiş yine ama azaldığı için beklicem sabaha kotulesirse bu durum aricam ne yapmış sorcsm