2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Bence gayet normal canım çünkü benim doktorum da 3800 ü geçerse normal yapamayız dedi

Evet canım söylemiş, senin doktor gizemli takıldığı için mi söylemedi acaba
Çatı muayenesi de anlık değil aslında parmaklarını içine sokup bi geziniyor orada belki de sadece çatı muayenesidir seninki de.
Ay çok merak ettim soracak mısın doktora bir şey
Bir haftada 500 gr almaz ya 3700 civarı olur bence ee o da normal yani. Baş çapı da önemli tabi.

Bencede 1 haftada 500 gram imkansız gibi bişey

C Chen31 kızlar 13 nisanda gittiğimde yani tam 10 gün önce 3.115 grdı, bugün 3.565gr olmuş
Bu zamana kadar normal canım artık bu haftadan sonra fazla almaz 38 haftalık dogum yapsan çok çok 3700 gram felan olur. Bu haftalardan sonra artık yavaşlar kilo alması

Oy kıyamam Allahım yerim onu

sümüklü oldum kız ben nezle gibi bir şey oldum canım yarın tam belli olacak inşallah
Allah şifa versin canımm inşallah bir an evvel toparlanda bebişine sağlıkla kavuş
Bi dogurtturmadınız bizi ee hadi
Bakim gelebilir artık de de belki sabaha kadar gelirler
Sen 26 yı görcen bacım bekle daha
Kız tam sana cevap yazacaktım bak nolur nolmaz mesajları sonuna kadar okuyum dedim iyiki öyle yapmışım doğumun 23 nisanda olmicak demiştim onu tutturdum ama 24 olmicak anlamına gelmiyor hadi çömel kalk yap bol boll 24 üne doğsun bebiş güzel tarihe denk gelsin doğumun çoooook yakınn

Kız hazırlasana nasıl sabredecen ben zaten uyuyamazdım heycandan birden sancı gelirse hiç bişe yapamazsın
23.11de ilk nefes aldirmayip hareket ettirmeyen sancim hayırlı uğurlu olsun sonrası ne zaman gelir bilemem
Canım acıyor yapasım gelmiyor
Kaçsın bu gün ? 37+2 miydin canım
37+4um canim daha melek cevap vermiş ahahahhaha
Ben de öyle hissediyorum allahım çok heyecanlı çokkk
evett
Çatıya bakarken uyardı mı acaba bir doktora sorsaydın ya
O an onu düşünemedim çünkü 2 3 kere içimde canımı acıttı ve bebeğin kafasını hissedince annelik duyguları derken ortaya karışık saçma sapan şeyler yasadim

Hastaneyi ara sor canım yarın gündüz bilgilendiriyorlar eğer fiyat farki olursa bence kafamız bulunabilir bu konuda ama aynıysa eğer demek ki bir şey farkediyo o yüzden yoksa sezaryen onun için daha emek verici değil mi

Amin canım Allah razı olsun
canım şu an nasılsın bende hiç olmadı öyle bir şey çatı doğumu tetikliyormuş sanırım

Kız hazırdaysa koyuver valizine bak sabaha dogacak minnoş hem annen gelmemişmiydi sen göster yerleştirsin kadın ay ben senden daha çok heycanlıyım

Kesip burun deliklerime sokmak istiyorum sabunu banyo dolabından elime geçti bi koklayım dedim ayrılamıyoruz
Bunun beyazına bayılıyorum ben mis gibi bu rengi bende travma yapıyor annem beni bunla yıkardı sımsıcak kaynar su saçlarımı sert sarı sık tarakla tarıyordu büyük travma yaptı görünce o anlar aklıma geliyor

Bu sefer lekeden bi tık fazla kan gelmiş yine ama azaldığı için beklicem sabaha kotulesirse bu durum aricam ne yapmış sorcsm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…