2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Ahahaha aynen canım bende çok sevindim 23u olmadı diye can acımdan yataktan kalkamiyorum donemiyorum sağdan sola bir günde çöktüm.. sabaha enerjimi toplayıp merdiven inip çıkcam
Amin canım Allah razı olsun

canım şu an nasılsın bende hiç olmadı öyle bir şey çatı doğumu tetikliyormuş sanırım
Canın aciyo.. senin çatı nasıl sürdü ne yaptı çok gezdirdi mj içinde hiç gelmedi mi çatıdan sonra bir sey

Bu zamana kadar normal canım artık bu haftadan sonra fazla almaz 38 haftalık dogum yapsan çok çok 3700 gram felan olur. Bu haftalardan sonra artık yavaşlar kilo alması
İnşallah canımm ben kiloma özellikle dikkat ediyorum kendim almıyorum ama bebiş nasıl 10 günde 500gr almış anlamadım. Artık biran önce doğsun sağlıkla inşallah

Çocukluğumuzun sabunu özledim o günleri ama

C Chen31 kızlar 13 nisanda gittiğimde yani tam 10 gün önce 3.115 grdı, bugün 3.565gr olmuş
Günde 45 gr almış canım yani, tam 7 gün sonra gideceksen 315 daha alsa 3800 civarı oluyor o da normal doğuma engel bir kilo değil bence , zaten son haftalar daha az alıyorlar o kadar bile çıkmayabilir. Bakalım ne diyecek doktor
Bu arada çoğu hastanede sezaryen daha pahalı o normal bir şey bence kafanı bulandırmasın. Acıbadem’de mesela sezaryen için normalden 15 bin daha fazla istediler özel sigorta için. Tabi doktorunu sen daha iyi tanırsın canım
Bu sefer lekeden bi tık fazla kan gelmiş yine ama azaldığı için beklicem sabaha kotulesirse bu durum aricam ne yapmış sorcsm
Kız bi mesaj falan at bari normal mi değil mi bu kadar kanama öğrenelim

İnşallah canımm ben kiloma özellikle dikkat ediyorum kendim almıyorum ama bebiş nasıl 10 günde 500gr almış anlamadım. Artık biran önce doğsun sağlıkla inşallah
Ben kendimi son 1 haftada saldim. Gittim kabak çekirdeği yedim muz yedim omlet vs yedim bebek 100 gram almış.. dikkat ederken 250 250 alıyordu anlamadım acaba salmak mi gerekiyor bazen

Benim çatı uzun sürdü ya maalesef sağ sol birşeyler yaptı bir düşündü birşeye daha bakıcam dur dedi ama benim acı eşiğim yüksekti sanırım pek acımadı , bebek kanalda değil dedi açılma yok dedi sonra da hiç kanama olmadı bayağı kontrol ettim peçeteyle o hafta hep sildim ama hiç gelmedi belki doğumu tetikler diye tahmin ettim olmadı ama, seninkinin yarın gelme ihtimali çok yüksek

Bende 35 haftalıkken 10 gün ara ile gitmiştim 400 gram almıştı şaşırmıştım canım iştahım kesilmesine ragmen ama artık 37 lerdeyiz
Haftada anca 100 gram alır korkma saglıkla istedigin gibi bir dogumun olur inşallan

Canım benim çok sagol allah razı olsun sanada şifa versin inşallah bebegini saglıkla kucagına al hepimiz mis kolularına saglıkla kavuşalım allahım hiç
Bir anne evladı birbirinden ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…