• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    51
İşin zoruma giden kısmı da o ya canım uzun süredir düşündüğümüz bişeydi 3.bi çocuk ama şimdi psikolojim alt üst oldu öğrendiğimden beri bi korku sardı endişe pişmanlık kendimi yaşlı ve güçsüz hissediyorum😭bu korkularımı bu sürecimi sizle beraber paylaşarak geçirmek istedim bana iyi geleceğinize eminim inşAAllah Rabbim yolumuzu yolculuğumuzu hayırlı eyler bize☺️
Aaaa neden bu şekilde hissettin acaba çevren mi etkiledi seni olumsuz yorum yapan oldu mu ondanda etkilenmiş olabilirsin madem istiyordun bence tadını çıkart bu anların yaşlı hissediyorum demişsin kaç yaşındasın ki☺️

İşin zoruma giden kısmı da o ya canım uzun süredir düşündüğümüz bişeydi 3.bi çocuk ama şimdi psikolojim alt üst oldu öğrendiğimden beri bi korku sardı endişe pişmanlık kendimi yaşlı ve güçsüz hissediyorum😭bu korkularımı bu sürecimi sizle beraber paylaşarak geçirmek istedim bana iyi geleceğinize eminim inşAAllah Rabbim yolumuzu yolculuğumuzu hayırlı eyler bize☺️
Yaa hiç öyle düşünme benimde 3. Gebeliğim tabiki yetememe endişesi oluyor insanda ama bide şu yönden bak artık fazlasıyla tecrübemiz var ve nedendir bilmem her çocukta heyecan daha bir artıyor 🥰

Günaydın arkadaşlar, kimler erkenci kuş 😀
Kızlar ben dün akşam eşime gereksiz yere aşırı sinirlendim bağırdım çağırdım 1-2 saat belki daha fazla sürdü. Sinirlendiğimde kasığımda batma hissediyorum. Kendimi sakinleştirdiğimdegeçiyor. Hormonel duygu patlamaları yaşadım🙈 Bunlar bebeğe geçmişmidir bebek etkilenmişmidir diye endişe ettim sonrasında. Sizce bişey olmuş mudur?

Kızlar ben dün akşam eşime gereksiz yere aşırı sinirlendim bağırdım çağırdım 1-2 saat belki daha fazla sürdü. Sinirlendiğimde kasığımda batma hissediyorum. Kendimi sakinleştirdiğimdegeçiyor. Hormonel duygu patlamaları yaşadım🙈 Bunlar bebeğe geçmişmidir bebek etkilenmişmidir diye endişe ettim sonrasında. Sizce bişey olmuş mudur?
İllaki bir şekilde etkilenir ama bunun için önce duyması gerekir 😂 Ama ne kadar sakin.ve rahat hamilelik geçirirsek o kadar iyi 🥰

İllaki bir şekilde etkilenir ama bunun için önce duyması gerekir 😂 Ama ne kadar sakin.ve rahat hamilelik geçirirsek o kadar iyi 🥰
İnternette çok fazla olumsuz yazı okudum bhnla ilgili. Stres ve derin üzüntü organ gelişiminden tutun da baş boyun çevresi gelişim bozukluğu bir çok şeye sebep olabiliyor diye. Dün akşam bana ders oldu duygularımı kontrol etmeyi öğreneceğim🙂🙂 Ben şu ana kadar hep eşinden ilgi dilenen zavallı bir kadındım. Hep onun etrafında döndüm. Bu özelliğimi değiştirmek istiyorum. Hayatımın merkezine kendimi koymak istiyorum bu kararı aldım.

Bende ilk gebeliğim. 5+2 yim yarın keseyi görmeye gideceğiz ilk kez. İnşallah görürüz Allahın izniyle dualarınıza talibim :)
Günaydın.
Sen ve senin gibi bugün Dr a gidecek olan arkadaşlar, hayırlı güzel haberle gelin ins :KK68:
Bence karından da baksa keseyi görürsün. Haftan günün çok müsait :KK200:
Benimde yarın dr kontrolüm var 6+0 oluyorum yarın inş görürüz yaa sabahı nasıl edicem bilmiyorum inş ters bişiler olmaz 🥰
Hadi bakalım güzel haberlerle dön ins 😊
Kızlar selamlar herkese, bir süredir sessizce takip ediyordum. Bugün doktora gidince yazmak istedim. Sat 13 Ekim. Karından muayene ile kese görünmedi. Diğer muayeneyi de istemedim. Kan verdim. Hcg Değer 119 çıkmış. Bu hafta için oldukça düşün sanırım. Sat ı yakın haftalarda olanlar kan testinde değerleriniz ne çıktı? Umutlanmalı mıyım bilmiyorum.. Sabah doktoru arayacağım.
Benim de yüksek değerlerde degildı. İki kez kan tahlili yaptırdım. Yükselme iyiydi. Sonra sabredip Dr a gittim. Değerin gözüne az görünmesin. Gayet hamilesin :anneadayı:☺️
İnşallah canım bilemedim ki 3 gebeliğim diğer gebeliklerimde hiç böyle hatırlamıyorum direk duyuyorduk net bir şekilde inşallah sıkıntı yoktur 10 gün sonra tekrar kontrol var bakalım ne diyecek istedikleri testler şimdi bu haftada yapılması gerek dedi atayım resim belki fikri olan yaptıran bilgisi olan vardır
Standart istenen testlerden sanıyorum. Baktım ben de yaptırmışım.
İyi akşamlar kızlar bizde bügün kontrole gittik 6+3 ama kalp atışını çok net duyamadık böyle belli belirsiz gibi doktor korkmayın var kalp atışı erken olduğu için net değil dedi o nasıl oluyorsa anlayamadım
Ben de 6+3te gittim. Dr atan kalbi gördü bana da gösterdi. Hiç dinleme modu olmadı. Dr gördü mü yeter. Zaten henüz oluşmuş yapı. İlla ki önümüzdeki haftalarda duyarız :KK51:
İyi akşamlar kızlar Cumartesi günü 3.kez anne olacağımı öğrendim ve aranıza katıldımama çok korkuyorum içten içe olmalımıydı şartmıydı 3. çocuk diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum nolur kızmayın bana bu kadar isteyen varken nankörlük yaptığımı düşünmeyin Rabbim sağlıkla doğurup kucağımıza almayı nasip etsin ama bu düşüncelerden korkulardan da kendimi alamıyorum
Ah kardeşşşşş! Çok iyi biliyorum o hissi.
Aylarca düşünen karar veren biz değilmişiz gibi, bu çocuk havadan gelmiş gibi dumura uğradık 😅
Bir süre sonra geçecek şok. (Eşim 3 hafta oldu. Hala şokta :KK45:) En kötü doğunca kendine gelir, n’apim! 😂
Bi şey olmamıştır. 😊 Hormonlar tavan. Kendimize mukayyet olalım hanımlar :KK68:
İnternette çok fazla olumsuz yazı okudum bhnla ilgili. Stres ve derin üzüntü organ gelişiminden tutun da baş boyun çevresi gelişim bozukluğu bir çok şeye sebep olabiliyor diye. Dün akşam bana ders oldu duygularımı kontrol etmeyi öğreneceğim🙂🙂 Ben şu ana kadar hep eşinden ilgi dilenen zavallı bir kadındım. Hep onun etrafında döndüm. Bu özelliğimi değiştirmek istiyorum. Hayatımın merkezine kendimi koymak istiyorum bu kararı aldım.
Ah ben de geçen gece aldım bu kararı. Suan ben ve karnımdaki önemli. Olmayacak şeyler için canımı sıkamam. :kahve:

Son düzenleme:
Gebelik varmı sizce

Eklentiler

• IMG20241120070300.jpg
    IMG20241120070300.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG20241120070151.jpg
    IMG20241120070151.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 46
Ben de 2 hafta sonrası için yolculuk planlıyorum cuma günü kontrole gidince soracağım doktora şu an 5+6yım
Kızlar benim her an yolculuk yapmam gerekebilir sizler veya çevrenizde ilk 3 ay içinde yolculuk yapan var mı sizce bi sıkıntı olur mu galiba ilk 3 ay risk olduğu için doktorlar pek tavsiye etmiyormuş yaaa

4 gün gecikti ama pembe ve kahverengi lekelenmem de oldu bu 4 gün boyunca açıkcasi her adet döneminden önce lekelenme ile başlar ama bu kadar uzun sürmezdi şüphelendim test yaptım bu sabah
Yerleşme kanaması da olabilir. En iyisi kan vermek. Hakkında hayırlısı olsun ☺️

Back