2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Uyudum kız bu gün erken uyudum hatta namaza uyandım şimdi geri yattım inşaAllah uyurum 8de kızı uyandırcam okula 😅
Allah kabul etsin canım 🙏🏻🥰
Acidan ne etiket yapabiliyorum ne bisi.. Allah razı olsun sizden kızlar ne kadar güzel dostluklar biriktirmişim çok duygulandim💜
Sabit çok ağrım var kan durdu ama peceteye silince pembelik geliyo.. açılma mi oluyo anlamıyorum ama mahvoldum agridan
Açılma olabilir dediğin gibi Allahımmmm geliyoooo🤩🤩🤩😍😍😍

Çoooookkk heyecanlıyımm 3 saat ancak uyuyabildiiimmmm 🙈 bugün doğum yapmış, yapacak kim varsa dua ediyorumm doğumda da dua edicem bizlere inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 😍😍 doğumdan sonra haber vermeye çalışacağım sizlere de ilk fırsatta kızlar bugün hepimize güzellikler getirsiiin 🐣 doğurma perileri gelenler de sağlıkla doğursun inşallaaahh 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

Çoooookkk heyecanlıyımm 3 saat ancak uyuyabildiiimmmm 🙈 bugün doğum yapmış, yapacak kim varsa dua ediyorumm doğumda da dua edicem bizlere inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 😍😍 doğumdan sonra haber vermeye çalışacağım sizlere de ilk fırsatta kızlar bugün hepimize güzellikler getirsiiin 🐣 doğurma perileri gelenler de sağlıkla doğursun inşallaaahh 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️
Ben de hiç uyuyamadım 3 saat anca uyuyabildim asla dalamıyorum bebeği düşünmekten🤩🤩🤩

Gün aymadan uyananlara selam olsun 🌸😄 ben de 6 da uyandım alerjiden dolayı, 23 nisanda tüm gün çimenlerin üzerinde zaman geçirdik alerjim çok kötü oldu ilaç da içemiyorum napıcam bilmiyorum. Hapşırmaktan boğazım acıdı artık 🥲

S a l o m i S a l o m i sancı aralığın 5 dkya bile düşmeden 5 cm açılman olması çok iyi olmuş canım 🙏🏻 sağ salim gelsin bebiş
M Mikmik Kizim sana da hayırlı doğumlar canım bize de yaz süreci 😍
cesursavasci cesursavasci senin neden o kadar çok ağrın var acaba canım ya sancı olmadan o kadar ağrı çekmen normal mi ki? Gidecek misin doktora bugün?

Gün aymadan uyananlara selam olsun 🌸😄 ben de 6 da uyandım alerjiden dolayı, 23 nisanda tüm gün çimenlerin üzerinde zaman geçirdik alerjim çok kötü oldu ilaç da içemiyorum napıcam bilmiyorum. Hapşırmaktan boğazım acıdı artık 🥲

S a l o m i S a l o m i sancı aralığın 5 dkya bile düşmeden 5 cm açılman olması çok iyi olmuş canım 🙏🏻 sağ salim gelsin bebiş
M Mikmik Kizim sana da hayırlı doğumlar canım bize de yaz süreci 😍
cesursavasci cesursavasci senin neden o kadar çok ağrın var acaba canım ya sancı olmadan o kadar ağrı çekmen normal mi ki? Gidecek misin doktora bugün?
Doktora yazicam

Hanımlar hastaneye geldik
10 ile 8 dakikada bir sancim geliyordu . 5 cm açılmam varmış.
Dogum başlamış yatıs verdiler sabaha doğar dedi.
İnsallah bakalım dua edin mesajı görürseniz.
Maşallah canım çok iyii. Doğum bikaç saat içinde olacaktır. Allah kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲🌸

Hanımlar hastaneye geldik
10 ile 8 dakikada bir sancim geliyordu . 5 cm açılmam varmış.
Dogum başlamış yatıs verdiler sabaha doğar dedi.
İnsallah bakalım dua edin mesajı görürseniz.
Ayy maşallah bayada varmış açılman yapmışsındor dogum büyük ihtimal saglıkla kavuşmuşsundur inşallah canım 💗💗💗

Çok yüksek ihtimalle alıcak doktorum 😍
Kızlarr sağlıcakla alın inşallah bebişlerinizi kucaklarınıza 💕💕

X