- 22 Mart 2019
- 10.427
- 21.672
- 27
Uyudum kız bu gün erken uyudum hatta namaza uyandım şimdi geri yattım inşaAllah uyurum 8de kızı uyandırcam okulabegonyamız yine uyuyamamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyudum kız bu gün erken uyudum hatta namaza uyandım şimdi geri yattım inşaAllah uyurum 8de kızı uyandırcam okulabegonyamız yine uyuyamamış
Allah kabul etsin canımUyudum kız bu gün erken uyudum hatta namaza uyandım şimdi geri yattım inşaAllah uyurum 8de kızı uyandırcam okula
Açılma olabilir dediğin gibi Allahımmmm geliyooooAcidan ne etiket yapabiliyorum ne bisi.. Allah razı olsun sizden kızlar ne kadar güzel dostluklar biriktirmişim çok duygulandim
Sabit çok ağrım var kan durdu ama peceteye silince pembelik geliyo.. açılma mi oluyo anlamıyorum ama mahvoldum agridan
Ben de hiç uyuyamadım 3 saat anca uyuyabildim asla dalamıyorum bebeği düşünmektenÇoooookkk heyecanlıyımm 3 saat ancak uyuyabildiiimmmm bugün doğum yapmış, yapacak kim varsa dua ediyorumm doğumda da dua edicem bizlere inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi doğumdan sonra haber vermeye çalışacağım sizlere de ilk fırsatta kızlar bugün hepimize güzellikler getirsiiin doğurma perileri gelenler de sağlıkla doğursun inşallaaahh
Senin bugün olmayacak doğum dimi canım?Ben de hiç uyuyamadım 3 saat anca uyuyabildim asla dalamıyorum bebeği düşünmekten
Doktora yazicamGün aymadan uyananlara selam olsun ben de 6 da uyandım alerjiden dolayı, 23 nisanda tüm gün çimenlerin üzerinde zaman geçirdik alerjim çok kötü oldu ilaç da içemiyorum napıcam bilmiyorum. Hapşırmaktan boğazım acıdı artık
S a l o m i sancı aralığın 5 dkya bile düşmeden 5 cm açılman olması çok iyi olmuş canım sağ salim gelsin bebiş
M Mikmik Kizim sana da hayırlı doğumlar canım bize de yaz süreci
cesursavasci senin neden o kadar çok ağrın var acaba canım ya sancı olmadan o kadar ağrı çekmen normal mi ki? Gidecek misin doktora bugün?
Maşallah canım çok iyii. Doğum bikaç saat içinde olacaktır. Allah kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallahHanımlar hastaneye geldik
10 ile 8 dakikada bir sancim geliyordu . 5 cm açılmam varmış.
Dogum başlamış yatıs verdiler sabaha doğar dedi.
İnsallah bakalım dua edin mesajı görürseniz.
Çok yüksek ihtimalle alıcak doktorumSenin bugün olmayacak doğum dimi canım?
Gittin mi canım hastanedemisinÇok yüksek ihtimalle alıcak doktorum
Ayy maşallah bayada varmış açılman yapmışsındor dogum büyük ihtimal saglıkla kavuşmuşsundur inşallah canımHanımlar hastaneye geldik
10 ile 8 dakikada bir sancim geliyordu . 5 cm açılmam varmış.
Dogum başlamış yatıs verdiler sabaha doğar dedi.
İnsallah bakalım dua edin mesajı görürseniz.
Çoooookkk heyecanlıyımm 3 saat ancak uyuyabildiiimmmm bugün doğum yapmış, yapacak kim varsa dua ediyorumm doğumda da dua edicem bizlere inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi doğumdan sonra haber vermeye çalışacağım sizlere de ilk fırsatta kızlar bugün hepimize güzellikler getirsiiin doğurma perileri gelenler de sağlıkla doğursun inşallaaahh
Kızlarr sağlıcakla alın inşallah bebişlerinizi kucaklarınızaÇok yüksek ihtimalle alıcak doktorum
Yok canım doktor gelirken sezaryen korsesi al demiş çok heyecanlıyım yarım saat sonra çıkıcağızGittin mi canım hastanedemisin
Hadi inşallah her şey çok güzel geçer canım saglıkla kucagına aldıgın haberlerinide verirsin inşallahYok canım doktor gelirken sezaryen korsesi al demiş çok heyecanlıyım yarım saat sonra çıkıcağız
Hadi hayırlı güzel haberlerle gel canımAy kızlar dua edin bana
Ay kızlar dua edin bana
Dualarımdasın bitanem korkma her şey çok güzel olacak allahın izni ileAy kızlar dua edin bana