2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Uyudum kız bu gün erken uyudum hatta namaza uyandım şimdi geri yattım inşaAllah uyurum 8de kızı uyandırcam okula
Allah kabul etsin canım
Açılma olabilir dediğin gibi Allahımmmm geliyoooo

Çoooookkk heyecanlıyımm 3 saat ancak uyuyabildiiimmmm bugün doğum yapmış, yapacak kim varsa dua ediyorumm doğumda da dua edicem bizlere inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi doğumdan sonra haber vermeye çalışacağım sizlere de ilk fırsatta kızlar bugün hepimize güzellikler getirsiiin doğurma perileri gelenler de sağlıkla doğursun inşallaaahh

Ben de hiç uyuyamadım 3 saat anca uyuyabildim asla dalamıyorum bebeği düşünmekten

Gün aymadan uyananlara selam olsun ben de 6 da uyandım alerjiden dolayı, 23 nisanda tüm gün çimenlerin üzerinde zaman geçirdik alerjim çok kötü oldu ilaç da içemiyorum napıcam bilmiyorum. Hapşırmaktan boğazım acıdı artık

S a l o m i sancı aralığın 5 dkya bile düşmeden 5 cm açılman olması çok iyi olmuş canım sağ salim gelsin bebiş
M Mikmik Kizim sana da hayırlı doğumlar canım bize de yaz süreci
cesursavasci senin neden o kadar çok ağrın var acaba canım ya sancı olmadan o kadar ağrı çekmen normal mi ki? Gidecek misin doktora bugün?

Doktora yazicam

Hanımlar hastaneye geldik
10 ile 8 dakikada bir sancim geliyordu . 5 cm açılmam varmış.
Dogum başlamış yatıs verdiler sabaha doğar dedi.
İnsallah bakalım dua edin mesajı görürseniz.
Maşallah canım çok iyii. Doğum bikaç saat içinde olacaktır. Allah kolaylıkla sağlıkla kavuştursun inşallah

Hanımlar hastaneye geldik
10 ile 8 dakikada bir sancim geliyordu . 5 cm açılmam varmış.
Dogum başlamış yatıs verdiler sabaha doğar dedi.
İnsallah bakalım dua edin mesajı görürseniz.
Ayy maşallah bayada varmış açılman yapmışsındor dogum büyük ihtimal saglıkla kavuşmuşsundur inşallah canım

Çok yüksek ihtimalle alıcak doktorum
Kızlarr sağlıcakla alın inşallah bebişlerinizi kucaklarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…