- 6 Nisan 2023
- 279
- 324
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha aynen canım bende çok sevindim 23u olmadı diye can acımdan yataktan kalkamiyorum donemiyorum sağdan sola bir günde çöktüm.. sabaha enerjimi toplayıp merdiven inip çıkcamAllah şifa versin canımm inşallah bir an evvel toparlanda bebişine sağlıkla kavuş
Sen 26 yı görcen bacım bekle daha
Kız tam sana cevap yazacaktım bak nolur nolmaz mesajları sonuna kadar okuyum dedim iyiki öyle yapmışım doğumun 23 nisanda olmicak demiştim onu tutturdum ama 24 olmicak anlamına gelmiyor hadi çömel kalk yap bol boll 24 üne doğsun bebiş güzel tarihe denk gelsin doğumun çoooook yakınn
Canın aciyo.. senin çatı nasıl sürdü ne yaptı çok gezdirdi mj içinde hiç gelmedi mi çatıdan sonra bir seyAmin canım Allah razı olsun
canım şu an nasılsın bende hiç olmadı öyle bir şey çatı doğumu tetikliyormuş sanırım
Senin dogum işi yarın iptal gibiMedusanın da öyleydi sabah doğuruverdi
Gelmez gelmez uyu anam senKızlar sabah doğum var ben hala bu gece suyum gelir mi diye bekliyorum
23.11de geldi daha gelmedi bi daha 1 dk sürdü o da bir günde nasıl dogurma kıvamına girdim anlamadım vallaAyyy sancın da var mı kızzz
İnşallah canımm ben kiloma özellikle dikkat ediyorum kendim almıyorum ama bebiş nasıl 10 günde 500gr almış anlamadım. Artık biran önce doğsun sağlıkla inşallahBu zamana kadar normal canım artık bu haftadan sonra fazla almaz 38 haftalık dogum yapsan çok çok 3700 gram felan olur. Bu haftalardan sonra artık yavaşlar kilo alması
Kız kalk çantanı hazırlaa biz senden çok heyecan yaptık23.11de geldi daha gelmedi bi daha 1 dk sürdü o da bir günde nasıl dogurma kıvamına girdim anlamadım valla
Çocukluğumuzun sabunu özledim o günleri amaBunun beyazına bayılıyorum ben mis gibi bu rengi bende travma yapıyor annem beni bunla yıkardı sımsıcak kaynar su saçlarımı sert sarı sık tarakla tarıyordu büyük travma yaptı görünce o anlar aklıma geliyor
Günde 45 gr almış canım yani, tam 7 gün sonra gideceksen 315 daha alsa 3800 civarı oluyor o da normal doğuma engel bir kilo değil bence , zaten son haftalar daha az alıyorlar o kadar bile çıkmayabilir. Bakalım ne diyecek doktor
Kız bi mesaj falan at bari normal mi değil mi bu kadar kanama öğrenelimBu sefer lekeden bi tık fazla kan gelmiş yine ama azaldığı için beklicem sabaha kotulesirse bu durum aricam ne yapmış sorcsm
Ben kendimi son 1 haftada saldim. Gittim kabak çekirdeği yedim muz yedim omlet vs yedim bebek 100 gram almış.. dikkat ederken 250 250 alıyordu anlamadım acaba salmak mi gerekiyor bazenİnşallah canımm ben kiloma özellikle dikkat ediyorum kendim almıyorum ama bebiş nasıl 10 günde 500gr almış anlamadım. Artık biran önce doğsun sağlıkla inşallah
Benim çatı uzun sürdü ya maalesef sağ sol birşeyler yaptı bir düşündü birşeye daha bakıcam dur dedi ama benim acı eşiğim yüksekti sanırım pek acımadı , bebek kanalda değil dedi açılma yok dedi sonra da hiç kanama olmadı bayağı kontrol ettim peçeteyle o hafta hep sildim ama hiç gelmedi belki doğumu tetikler diye tahmin ettim olmadı ama, seninkinin yarın gelme ihtimali çok yüksekAhahaha aynen canım bende çok sevindim 23u olmadı diye can acımdan yataktan kalkamiyorum donemiyorum sağdan sola bir günde çöktüm.. sabaha enerjimi toplayıp merdiven inip çıkcam
Canın aciyo.. senin çatı nasıl sürdü ne yaptı çok gezdirdi mj içinde hiç gelmedi mi çatıdan sonra bir sey
Bilmiyorum asistan bugün aradı yarın 9 da doktor gelecek dedi 8.30 gibi orda olacağız inşallah hayırlısı olsun Allahın izniyleSenin dogum işi yarın iptal gibi
Bişe demi canım daha kan felan verecen sonuçlar çıkacak
Bende 35 haftalıkken 10 gün ara ile gitmiştim 400 gram almıştı şaşırmıştım canım iştahım kesilmesine ragmen ama artık 37 lerdeyizİnşallah canımm ben kiloma özellikle dikkat ediyorum kendim almıyorum ama bebiş nasıl 10 günde 500gr almış anlamadım. Artık biran önce doğsun sağlıkla inşallah
Ay ben hiç özlemedim ya böyle daha güzelÇocukluğumuzun sabunu özledim o günleri ama
Demekki23.11de geldi daha gelmedi bi daha 1 dk sürdü o da bir günde nasıl dogurma kıvamına girdim anlamadım valla
Canım benim çok sagol allah razı olsun sanada şifa versin inşallah bebegini saglıkla kucagına al hepimiz mis kolularına saglıkla kavuşalım allahım hiçKızlar bugün Mevlana’ya gittik, bu gruptaki herkese ve bebeğine dua ettim sağlıkla alalım kucaklarımıza diye inşallah gruptaki herkesin sağlığı bebeğinin sağlığı yerinde olsun mutlu anne mutlu bebek
Geldi perilerDoğurmak istiyorum
Başlarda 2 saatte bir sonra saatte bir gibi yavaş yavaş sıklaşabiliyor takipte ol canım 2 güne doğurursun gibime geliyor23.11de geldi daha gelmedi bi daha 1 dk sürdü o da bir günde nasıl dogurma kıvamına girdim anlamadım valla