- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tansiyonumu devamlı evde ölçüyorum 10/6 hiç cıkmadı bu zamana kadr devletteki idrarı verdiğimde kutuya koyarken cok sallandı köpüklenme oldu bu yanlış yapabilrimş acaba proteinde de köpük oluyormus ya kafam karıstı valla yaCnm oluyor . Bende de özelde protein çikti devlette cikmadi . Normalde tansiyon sorunun var mi ? Yoksa eğer sadece protein bişey ifade etmiyor . Tansiyonla birlikte protein sıkıntı yaratiyor. Tansiyonu bi kac gün manuel olarak ölctür bi kac gün sonra bidaha tahlil ver. Bende tansiyon da yoktu . Beş gün sonra yine ayni laboratuvarda idrar verdim negatifti .
Ayyy evet resmen aynı gidiyorlar demek ki bu haftalarda atak yapmışlarMaşallah canım yine kafa kafaya gidiyor bak bebişler güzel büyümüş sorunda yokmuş çok şükür artık haftaya bidaha görüş![]()
Bence vücudun doğum anı için enerji topluyor asıl enerjiyi doğumda verecek benceİlk randevuya aldım ya bakalım artıknst işi olunca beklemiyorsun direkt doktora giriyorum güzel oluyo..
Benim bugün ağrılarım çok arttı hatta kemiklerimin içi boş givi hissediyorum ayakta fazla kalamıyorum noldu böyle anlamadım ya
Oy maşallah maşallahKızlar merhaba bi kaç gündür gelemiyorum buraya ağrım vardı sürekli uyudum kızımı görmeye bile gidemedim ama bıgün kalkıp gittim ilk kez kucağıma aldım böyle bir his yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inanır mısınız dün hiç sütüm gelmedi sadece morelim bozuk ve ağrım vardı kendimi yetersiz hissediyordum kızımı kucağıma aldım onu gördüm eve geldim ve süt sağdım baya geldibu nasıl bişey mutluluktan kafayı yiyorum
1750 gr olmuş herşey yerinde haftaya beni emmesine bakıp taburcu olabilirsiniz dedi doktorumuz![]()
Canım devlet hastanesiymiş devlette öyle hemen sezaryene almıyorlar suyun gelmediği sürece, suyu gelse bile açılmanı bekletiyorlar suni sancıyla bebeği çıkartmaya çalışıyorlar en son olmayınca sezaryene dönüyorlar ; planlı sezaryen randevusu alınmıyor maalesef devlette, yani ben öyle biliyorum bir tanıdığım o şekildeydi yalvarsan bile almıyorlar hemen ameliyataNisan annelerinde gördüm bu mesajı kızlar, kesin sezaryen olacak birini niye 41 e kadar bekletiyorlar acaba![]()
Evet ya maalesef devlette affedersin it gibi davranıyorlar herkesin özele gücü yetmeyebiliyor maalesef ; zaten gelen giden hastalar tıklım tıklım odalar steril değil hemşire ebe it gibi davranıyor; yani bu insanların çoğu böyle değil ama orda bir canlı acı çekiyor insan yani ve en özel anı, bir de onlar bağırıp çağırıyor kadına; benim annem devlette doğum yaptı anlatır hep it gibi davrandılar diye, ben de çevremden az çok bildiğim için özel tercih ettim yoksa aynı doktor aynı hemşire aynı malzemeler o da tıp fakültesi mezunu diğeri de , rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın şu süreçte hepimizi devlet olsun özel olsunAy bende 26 haftalık bebeği beklettiler daha ufak dönebilir diye. Halbuki o haftadaki bebek dönse dahi normal doğum yapılamazmış sezaryende bile çıkarırken tutarken morarmış her yeri teni su gibi nede olsa o haftada. Beklettiler okadar sancı çektirdiler defalarca ıkınmam geliyor doğurcam dedim oralı olmadılar baya sonra bağırmalarımdan sancımdan ultrasonda bi bakalım dediler bebeğin ayakları çıkmış apar topar sezaryene aldılar ondan sonra. Devlet işte ne dicen![]()
Normal durumlar için ben de öyle duydum ama bu makat gelişmiş yani normal doğurma ihtimali yok zatenCanım devlet hastanesiymiş devlette öyle hemen sezaryene almıyorlar suyun gelmediği sürece, suyu gelse bile açılmanı bekletiyorlar suni sancıyla bebeği çıkartmaya çalışıyorlar en son olmayınca sezaryene dönüyorlar ; planlı sezaryen randevusu alınmıyor maalesef devlette, yani ben öyle biliyorum bir tanıdığım o şekildeydi yalvarsan bile almıyorlar hemen ameliyatabu bahsettiğim covid zamanındaydı şimdi durumlar nasıldır tabi bilemem
![]()
İyi ki belin kopsun dememişBende belim çok ağrıyor dedim bil bakalım ne dedi olur normal dedi tabikifotoğrafçıyla anlaştım kuzum ben hastanenin anlaşmalı olan fotoğrafçısıyla çok güzel çalışmaları var düşünürsen ben çok sevdim Feride’nin bebekleri adı
İnşallah öyledir yaBence vücudun doğum anı için enerji topluyor asıl enerjiyi doğumda verecek bence
Cidden Allaha emanet ya insanı son haddesine kadar zorluyorlar. Ama küvezdeki bebeklere bakımları iyi sırf o sebepten çektim orayı yoksa tövbe yaniAyy evet prematüreleri normal doğurtmuyorlar aslındaiyi ki makat gelişmiş yoksa zorlayacaklarmış seni de bebeğini de
Benim 34. haftadayken bile doğum sancım çıkınca eğer durduramazsak sezaryene alırız dediler küçük diye. Ayy resmen Allah’a emanet devlet hastanesi Allah muhtaç etmesin.
Artık son haftalar canım ödemleniyosundur ondan tartıda artı gözüküyor. Ben ayaklarım aşırı şişken 100 ödemim hafifleyince 98 gösteriyorumKizlar eskisi gibi yememe rağmen kilo aliyorumsizde de öyle mi ? Hangi ara seksen oldum şok oldum yA
Biraz şans meselesi devlette. Birazda anneye bağlı sen iyiysen ordaki kişilerde sana iyi ve merhametli oluyor.Evet ya maalesef devlette affedersin it gibi davranıyorlar herkesin özele gücü yetmeyebiliyor maalesef ; zaten gelen giden hastalar tıklım tıklım odalar steril değil hemşire ebe it gibi davranıyor; yani bu insanların çoğu böyle değil ama orda bir canlı acı çekiyor insan yani ve en özel anı, bir de onlar bağırıp çağırıyor kadına; benim annem devlette doğum yaptı anlatır hep it gibi davrandılar diye, ben de çevremden az çok bildiğim için özel tercih ettim yoksa aynı doktor aynı hemşire aynı malzemeler o da tıp fakültesi mezunu diğeri de , rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın şu süreçte hepimizi devlet olsun özel olsun![]()
Evet onu bende anlamadım hani insan ona göre kendini hazırlar normal doğurabilcem mi doğuramıcam mı gibisinden. Benim yengeminde çatı muayenesini doğum başladığında yaptılar kemik var bebek çıkamaz diyip direk sezaryene aldılar. Hoş gerçi sezaryende olsa bebeğin geleceği zaman sezaryene alınması daha iyi yani doğmak kendi seçimi oluyor alanına müdehale edilmiyor. Ama belirsizlikte insanı sıkıyorAyyy evet resmen aynı gidiyorlar demek ki bu haftalarda atak yapmışlarçatı olayını anlayamıyorum ama ben belki çatım dar ve normal doğuma engel ben nası çıkarıcam bu bebeği sancı gelse
neden bakmıyor ki acaba
Bende öyleyim ödem oluyor sanırmKizlar eskisi gibi yememe rağmen kilo aliyorumsizde de öyle mi ? Hangi ara seksen oldum şok oldum yA
Evet canım çoğu devlette öyle kötü davranıyorlar. Ben de ilkinde işte erken doğum riskinden hastanede yatmıştım iki gece Acıbadem’de yattım ama geceliği ta 7 sene önce 1000 ₺ iki geceye 2 bin ödedik ve doktorun niyeti beni 3 hafta yatırmaktı. Biz de çıkmak istedik devlette yatalım bari diye. Bir gece devlette yattım ama nasıl köpek gibi davranıyorlar ağlaya ağlaya eşimi aradım sabahı zor ettim sonra imza atıp çıktık. Eşimi de almıyorlar zaten yanıma bir başıma kalmıştım.Evet ya maalesef devlette affedersin it gibi davranıyorlar herkesin özele gücü yetmeyebiliyor maalesef ; zaten gelen giden hastalar tıklım tıklım odalar steril değil hemşire ebe it gibi davranıyor; yani bu insanların çoğu böyle değil ama orda bir canlı acı çekiyor insan yani ve en özel anı, bir de onlar bağırıp çağırıyor kadına; benim annem devlette doğum yaptı anlatır hep it gibi davrandılar diye, ben de çevremden az çok bildiğim için özel tercih ettim yoksa aynı doktor aynı hemşire aynı malzemeler o da tıp fakültesi mezunu diğeri de , rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın şu süreçte hepimizi devlet olsun özel olsun![]()
Ay benim arkadaş ilk gebeliğinde devlete gitmiş bebekte sıkıntı olunca rasgele bi doktora. Cidden tabiri caizse it gibi davranmış kadına yüzüne bile bakmamış. Aradan zaman geçti ikinciye hamileyken aynı doktorla özelde denk gelmiş ay nasıl ilgili alakalıydı ancak bukadar olur devlet özel farkı diyor.Evet ya maalesef devlette affedersin it gibi davranıyorlar herkesin özele gücü yetmeyebiliyor maalesef ; zaten gelen giden hastalar tıklım tıklım odalar steril değil hemşire ebe it gibi davranıyor; yani bu insanların çoğu böyle değil ama orda bir canlı acı çekiyor insan yani ve en özel anı, bir de onlar bağırıp çağırıyor kadına; benim annem devlette doğum yaptı anlatır hep it gibi davrandılar diye, ben de çevremden az çok bildiğim için özel tercih ettim yoksa aynı doktor aynı hemşire aynı malzemeler o da tıp fakültesi mezunu diğeri de , rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın şu süreçte hepimizi devlet olsun özel olsun![]()
37’yi bitir diye belirtmedi canım zaten haftaya yine çağırdı 37’yi bitirip başlamamı istese gelecek hafta verirdi bence şimdi başla dediHırma adacayi filan hemen mi başla dedi yoksa 37. Hafta bittikten sonra mi
Ya 40 haftaları bulursaaa ya bulursaOyy büyümüş ya maşallah 3 kiloyu görmüşsün şükür3.5 u geçmez gibi sanki 40. haftaları bulmazsa
hadi bakalım sen de başlıyorsun doğum hazırlıklarına
![]()
Şehir hastaneleri için hep güzel yorum yapıyorlar canım odan da bazı özellerden bile daha güzelmişBiraz şans meselesi devlette. Birazda anneye bağlı sen iyiysen ordaki kişilerde sana iyi ve merhametli oluyor.
Hastaneyi yıkanlar oluyo hemşireye bağırıp çağıranlara onlarda karşılık veriyor sanırım.
Yinede o an doğum yapan kişiye nolursa olsun azarlamamalrı lazım tabi
Ama diğer iki kızımdada elhamdulillah kötü davranana denk gelmedim ikiside devlette oldu.
Hatta son kızım bak bu odada oldu şehir hastanesi. Sancımı burda çektim burda doğurdum. Sonra servise götürdüler. Çok temiz şuanki şehir hastaneleri. Yada ankarada öyle bilmiyorum. Bu yavrumu da mahremiyet için özelde doğurucam. Eğer devlette erkek hemşire doktor istemiyorum deme şansım olsa yine devlette doğururdum
Peki benim bunlara başladığın hafta senin doğuracağını sanıp korkmam ajsjsjsjKızlar bazılarımız yazıyor hurma ne zaman başlayalım adacayi içelim mi vs vs diye 33den beri içiyorum yiyiyorum her gün hiçbir şey olmuyor rahat olun.. sadece rahim kaslarını yumusatmasini kolaylaştırıyor, akintiniz değişecek.. onun haricinde ekstrem düşük tehlikeniz vs yoksa başlayın artik