- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Bence senide pazartesi sokar artık daha neyi beklicekBen hala hiç girmedimgirmek de istemiyorum ya sancım çıkar diye korkuyorum Pazartesi kontrolüm var benim de o zaman sokar artık.
O ozgeeeee1 bebişin boy kilosu nasıl olmuş canım? Benzer gidiyorduk seninle33+6 da 2300 dü benim senin bir tık fazlaydı sanki
Eyvahhalerji ilacını emzirirken de içemem napacağım bakalım
Aynen nts ye tok gitmeni istiyorlar bide tatlı yemeni. Ooo sende başladın her hafta kontrollere hadi bakalım kaç kez gireceksin de doğuracaksın merakla bekliyorum. Bebeği gördün mü ntsden sonra mı göreceksinSoktu soktu bundan sonra her hafta sokacakmış her hafta gelcekmişim kontrolehemşireler bebek hareket ediyo mu şu an dedi hayır dedim kek meyve suyu verdiler yürü gel dediler hareket etmeden bağlamamızın anlamı yok dediler uğraştırdılar beni baya 20 dk sürcekmiş biter inşallah birazdan
Bencede katılıyorum canım. Allah şifa versin çsrşambaya kadar toparlanacaksın ilaçla merak etme, canını sıkma doğum sonrası da al bebeğini takıl odanda. Kim napıyosa yapsın bikaç gğn sonra giderler. Madem bisey değişmiyor Eşinle bozuşma, değmezler zatenKızlar ben doktora geldim agumentin reçete etti inşallah çarşambaya kadar geçersiz siz olun şu süreçte ne kimseye bilgi verin ne resim paylaşın kabuğunuza çekilin
İdrar kaçırıyorsun canım bende kaçırıyorum. Bazen bariz anlıyorum tuvalete girip kalkınca iki adım atıyorum akıyor mesela onu anlıyorum bazen de hiç anlamıyorum kokudan farkediyorum idrar kokusu. Önceden su gibi akıntıdan çok sık değiştiriyordum onda koku yoktu ama ıslaklık sinir bozucuydu bide ıslak ıslak sürttükçe pişik gibi acıtıyor malum. Şimdide idrardan kokudan değiştiriyorum habire çamaşırKızlar bişey sorucam size şimdi 35. Haftama girdim iki haftadır çamaşırlarımda idrar kokusu alıyorum. Yani gebelikte idrar kaçırma oluyormuş ama ben kaçırmıyorum yani kaçırmadığımı sanıyorum ama ciddi rahatsız ediyor beni bu durum. Çamaşır konusunda elbette ki hepiniz hassassınız ama ben makyaj temizler gibi gece yatmadan çamaşırımı değiştirir öyle yatardım iç çamaşırımı eşimin çamaşırı ile bile yıkamazdım. Neyse şimdi evdeysem artık günde 3 defa çamaşır değiştirilecek gibi hissediyorum. Gece giydigimi sabah muhakkak değiştirmem gerekiyor çünkü sabah tuvalete gittiğimde fark ediyorum. Acaba idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir miyim ya da farkında olmadan damla damla falan idrar mı kaçırıyorum.
Evet canım zaten az çok konuşmalarından belli senin herşeyi yakıp yıkacağın bir insan olmadığın yapıcı biri olduğun kibar naif olduğun belli yani seni bile çıldırtacaksa ayrıca yuvana kadar bu durum etkilemiş en güzelini yapmışsın görüşmeyerek eminim kıymetin şimdi çok çok daha iyi anlaşılıyordur amaEvet kuzum hatırlıyorum sende sıkıntılar çektin, şimdi çekirdek ailenle mutlu olacaksın inşallah. Kendimize yaptığımız en güzel iyilik hayatımızdan toksik insanları çıkarmak olmuş ohh kafamız rahat
İnan bana kuzum onlarla arayı iyi tutmak için çok fazla çabaladım. Ama bazen naparsan yap olmuyor. Keşke bu durumda olmasaydıkta mutluluğumuza eşlik etselerdi. Senin ailen gibi bana iyi davransalardı kendi ailemden ayırt etmezdim. Bizim durumlar artık normal kv gelin sıkıntılarından farklıydı. Bana iftira atılacak, Yuvam yıkılacak noktaya gelmişti. Şeytan görse karşısında saygı duruşuna geçerdi o derece kötü biriydi. Geç te olsa akıl edip hayatımdan çıkardım. Onlar hayatımızdan çıkmazsa eşimle yuvamız bozulacaktı. Eşimde farkındaydı artık. Kendime yaptığım en büyük iyilik bu oldu. Allah'a şükür şuan herşey yolunda ferahladım rahatladım
Bazı insanlar gerçekten çok merhametsizYok kız ne nst si , hayvan muamelesi yaptılar bize. Allah o dönemde benden aklımı almış mıydı gözümü karartmış mıydı nasıl orda doğurdum diyorum. Allah iyi doktor ebe ve hemşirelere denk getirsin bizi devlet olsun özel olsun en önemlisi bu
Aynen öyle canım aklın yolu birBencede katılıyorum canım. Allah şifa versin çsrşambaya kadar toparlanacaksın ilaçla merak etme, canını sıkma doğum sonrası da al bebeğini takıl odanda. Kim napıyosa yapsın bikaç gğn sonra giderler. Madem bisey değişmiyor Eşinle bozuşma, değmezler zaten
Oy maşallah ya o minik ayaklarını yesinlerAy inanamazsiniz cidden uyanmiyor...yani babasi kilikli oldu benim kiz...sesi umursamiyor zaten...dokunsal tepkilerde ise uyanip cigligi basip hop geri kapatiyor gozlerini.resmen beni rahatsiz etmeyin diyormemeyi agzina tikana kadar geri uyuyakaliyor.en fazla 3 4 cektirebiliyorum.anca boyle deli aglatmam lazim ki uyansinda meme aransin...ama oyle zorki aglatmak..uykucu şirin dogurmusum ben doktorlarin dedini gosterdigini yapiyorum ama yok. Soyup heryerini mincikliyorum opuyorum...umru diil ayaklarini mincikliyorum banamisin dmiyor.doktorlar kadar haşin mi davranamiyorum acaba kendi bebem diye
İlk randevuya aldım ya bakalım artıkSalı 23 Nisan inşallah yoğun olmaz
Demek kiAynen her hastanede farklı galiba bebeği giydirmeden önce çarşafa sarılıyken verdilerse bilmiyorum ama giydirdikten sonra vermediler babaya. İnstagramda videolarda babanın kucağına veriyolar insan da onu bekliyor hevesleniyor
Bebek baskı yaptığı için idrar kaçırma oluyormuş diye okumuştum canımKızlar bişey sorucam size şimdi 35. Haftama girdim iki haftadır çamaşırlarımda idrar kokusu alıyorum. Yani gebelikte idrar kaçırma oluyormuş ama ben kaçırmıyorum yani kaçırmadığımı sanıyorum ama ciddi rahatsız ediyor beni bu durum. Çamaşır konusunda elbette ki hepiniz hassassınız ama ben makyaj temizler gibi gece yatmadan çamaşırımı değiştirir öyle yatardım iç çamaşırımı eşimin çamaşırı ile bile yıkamazdım. Neyse şimdi evdeysem artık günde 3 defa çamaşır değiştirilecek gibi hissediyorum. Gece giydigimi sabah muhakkak değiştirmem gerekiyor çünkü sabah tuvalete gittiğimde fark ediyorum. Acaba idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir miyim ya da farkında olmadan damla damla falan idrar mı kaçırıyorum.
Benim de aslında çatı muayenesi yaptığı gün böyle arka arkaya 3 taneydi bayram sonunu beklemeden bakalım demişti ki zaten bayramın son günü bebe geldiÜsteki kalp ritmi o zamanDüzenli değilse demek bişey demedi çünkü gerçi çok rahat doktorum kadın çığlık atıyor doğumhanede olur doğar az sonra diyor kadını duydukça bana kriz geldi
Sancilanip gitcez dicek ki dogururuz ya rahat olBenim de aslında çatı muayenesi yaptığı gün böyle arka arkaya 3 taneydi bayram sonunu beklemeden bakalım demişti ki zaten bayramın son günü bebe geldiaay evet sizin Dr rahat epeyi ya konferansta anladım onu
Ya birde seninki ne güzel diyo ki bir şeyler spoiler verme anlamında bizimki beni daha dogrusu maviyi bilmiyorum da böyle meraktw birakiyo bir şey demiyo.. en basiti yarın nst kagidimi aticam whatsapptan kim bilir ne dicekBenim de aslında çatı muayenesi yaptığı gün böyle arka arkaya 3 taneydi bayram sonunu beklemeden bakalım demişti ki zaten bayramın son günü bebe geldiaay evet sizin Dr rahat epeyi ya konferansta anladım onu
Doktora sorarsın canım belki ona göre bir ilaç yazarBen hala hiç girmedimgirmek de istemiyorum ya sancım çıkar diye korkuyorum Pazartesi kontrolüm var benim de o zaman sokar artık.
O ozgeeeee1 bebişin boy kilosu nasıl olmuş canım? Benzer gidiyorduk seninle33+6 da 2300 dü benim senin bir tık fazlaydı sanki
Eyvahhalerji ilacını emzirirken de içemem napacağım bakalım
Yoook canım bu bende bayadır var hatta 4. Aydan beri ve iğrenç bi durum bebeğin baskısından dolayı oluyormuş maalesef çözümü de yokKızlar bişey sorucam size şimdi 35. Haftama girdim iki haftadır çamaşırlarımda idrar kokusu alıyorum. Yani gebelikte idrar kaçırma oluyormuş ama ben kaçırmıyorum yani kaçırmadığımı sanıyorum ama ciddi rahatsız ediyor beni bu durum. Çamaşır konusunda elbette ki hepiniz hassassınız ama ben makyaj temizler gibi gece yatmadan çamaşırımı değiştirir öyle yatardım iç çamaşırımı eşimin çamaşırı ile bile yıkamazdım. Neyse şimdi evdeysem artık günde 3 defa çamaşır değiştirilecek gibi hissediyorum. Gece giydigimi sabah muhakkak değiştirmem gerekiyor çünkü sabah tuvalete gittiğimde fark ediyorum. Acaba idrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir miyim ya da farkında olmadan damla damla falan idrar mı kaçırıyorum.
Gunun aksam saatlerinde epey hareketli idi...Oy maşallah ya o minik ayaklarını yesinlerHamileyken nasıldı karnınızda hareketli mi durgun mu? Hamileyken hareketli olan bebek doğuncada hareketli oluyo muhabbeti var ya doğru mu acaba
Nst’den önce gördüm kuzum sonra hemşire nst’nin fotoğrafını çekip doktora attı doktor da sıkıntı yok çıkabilir demiş. Kağıdı bana vermediler bileAynen nts ye tok gitmeni istiyorlar bide tatlı yemeni. Ooo sende başladın her hafta kontrollere hadi bakalım kaç kez gireceksin de doğuracaksın merakla bekliyorum. Bebeği gördün mü ntsden sonra mı göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?