Tüm yöntemleri deniyormuşsun canım, biraz büyüyünce daha kolay uyanır inşallahAy inanamazsiniz cidden uyanmiyor...yani babasi kilikli oldu benim kiz...sesi umursamiyor zaten...dokunsal tepkilerde ise uyanip cigligi basip hop geri kapatiyor gozlerini.resmen beni rahatsiz etmeyin diyormemeyi agzina tikana kadar geri uyuyakaliyor.en fazla 3 4 cektirebiliyorum.anca boyle deli aglatmam lazim ki uyansinda meme aransin...ama oyle zorki aglatmak..uykucu şirin dogurmusum ben doktorlarin dedini gosterdigini yapiyorum ama yok. Soyup heryerini mincikliyorum opuyorum...umru diil ayaklarini mincikliyorum banamisin dmiyor.doktorlar kadar haşin mi davranamiyorum acaba kendi bebem diye
Çok geçmiş olsun canım doğuma kadar düzelirsin inşallahKızlar ben doktora geldim agumentin reçete etti inşallah çarşambaya kadar geçersiz siz olun şu süreçte ne kimseye bilgi verin ne resim paylaşın kabuğunuza çekilin
Yaa benim de bahar alerjim var günde 50 kez hapşırıyorum doğumdan sonra dikişlere zarar verir mi kiÇok kötü birsey ya öksürüp hapşurmak benim gıcık oldu boğazımda gözünden yaş geliyordu öksürmemek için canın çok acıyor
Bende dün gördüm nts sırası beklerken. Ses filan yoktu anneyi görmedim çocuk doğmuş camın arkasında odada giydiriyorlardı tüm aile baba filan hepsi camdan izliyordu baba aşırı heyecanlıydı fotoğraf video çekenler filan ay çok duygusaldıAyy hic bana denk gelmedi oyle dogum falan korktum
Aaaa doğum yapanlada mi aynı odada oluyoruz nstde.. şansına aksiyonlu baslamisValla sancım çıkmadı utandı heralde kadın o kadar acı çekerken onu dinlerken nst hiç keyifli değil
Gözlerim doldu okurkenBende dün gördüm nts sırası beklerken. Ses filan yoktu anneyi görmedim çocuk doğmuş camın arkasında odada giydiriyorlardı tüm aile baba filan hepsi camdan izliyordu baba aşırı heyecanlıydı fotoğraf video çekenler filan ay çok duygusaldı
Yok kuzum ama ses aynı odada gibiydi resmenAaaa doğum yapanlada mi aynı odada oluyoruz nstde.. şansına aksiyonlu baslamis
Anladım canim peki senin bebeğinin hareketleri nasilYok kuzum ama ses aynı odada gibiydi resmen
Biri hem bebeği hem eşlerimizi çekecek videoya biz anca sonra izleyebilirizGözlerim doldu okurkeneşimin o halini çok görmek isterdim
Oy canım benimÇok kötü birsey ya öksürüp hapşurmak benim gıcık oldu boğazımda gözünden yaş geliyordu öksürmemek için canın çok acıyor
Aynen öyle zaten yaşayacağı varsa naparsan yap yaşardı sen doktorundan izin al ama canımAğda daha kötü yapar sanki yüzü.Haklısın vicdan azabı daha kötü ama bende lazerden kaynaklandığını düşünmüyorum belki özel bölge olsa ihtimal verebilirim ama yüz için sanmam
aynen öyle yaptım canım şimdi aldım bir de gece alırım yarından sonra etki ederGeçer canım bende geçenlerde agumentin kullandım 3-4 güne etki etti hatta kullanmaya başladığımda dişimde ağrımaya başlamıştı oda 3-4 güne geçti. ilkini hemen şimdi al gece de 12-1 gibi alırsın sonra 4 güne geçer Allahın izniyle.
İyi kuzum doğum pozisyonu almış tamamen yüzünüde dönmüş makata bekliyoruz artık dedi doktorumuz normal doğum için her şey çok yolunda dediAnladım canim peki senin bebeğinin hareketleri nasil
Aaaa neden öyle yaptılar her hastane farklı bisi yapiyo demek kiBiri hem bebeği hem eşlerimizi çekecek videoya biz anca sonra izleyebilirizama bende giydirdikten sonra bebeği babanın kucağına vermelerini isterdim vermediler direk odaya götürdüler
Hay maşallahİyi kuzum doğum pozisyonu almış tamamen yüzünüde dönmüş makata bekliyoruz artık dedi doktorumuz normal doğum için her şey çok yolunda dedi
Hahahah sonunda soktumu nts ye e bi zahmet bugünde girmeseydin doğururken filan bağlarlardı artık
Zarar verir mi bilmiyorum ama çok açıtıyorTüm yöntemleri deniyormuşsun canım, biraz büyüyünce daha kolay uyanır inşallahaslında ben erken doğan bebekler uyanmıyor diye duymuştum ama demek karakter meselesi bu da en iyi yöntem altını açmak diye biliyorum.
Ay biz de oğlumu asla uyutamazdık 24 saatte 3-4 saat ancak uyurdu yenidoğanken şimdi dua ediyorum kızım uykuyu sevsin diye çok da etmiyim o zaman
Çok geçmiş olsun canım doğuma kadar düzelirsin inşallah
Yaa benim de bahar alerjim var günde 50 kez hapşırıyorum doğumdan sonra dikişlere zarar verir mi kişimdi bile karnım acıyor hapşırırken.
Salı 23 Nisan inşallah yoğun olmazHay maşallahbende salı gidicem bakalım
Aynen her hastanede farklı galiba bebeği giydirmeden önce çarşafa sarılıyken verdilerse bilmiyorum ama giydirdikten sonra vermediler babaya. İnstagramda videolarda babanın kucağına veriyolar insan da onu bekliyor hevesleniyorAaaa neden öyle yaptılar her hastane farklı bisi yapiyo demek ki
Ben hala hiç girmedimHahahah sonunda soktumu nts ye e bi zahmet bugünde girmeseydin doğururken filan bağlarlardı artıkama evet çok sıkıcı bide hafta ilerledikçe daha fazla tutuyorlar 32 de 15 dk geçen hafta 20 dk son gittiğimde 25 dk tuttu benden sonra bağlanan kalkıyor bana hala 5 dk var diyor
EyvahhZarar verir mi bilmiyorum ama çok açıtıyor
Yok kız ne nst si , hayvan muamelesi yaptılar bize. Allah o dönemde benden aklımı almış mıydı gözümü karartmış mıydı nasıl orda doğurdum diyorum. Allah iyi doktor ebe ve hemşirelere denk getirsin bizi devlet olsun özel olsun en önemlisi bu
Soktu soktu bundan sonra her hafta sokacakmış her hafta gelcekmişim kontroleHahahah sonunda soktumu nts ye e bi zahmet bugünde girmeseydin doğururken filan bağlarlardı artıkama evet çok sıkıcı bide hafta ilerledikçe daha fazla tutuyorlar 32 de 15 dk geçen hafta 20 dk son gittiğimde 25 dk tuttu benden sonra bağlanan kalkıyor bana hala 5 dk var diyor
Evet kuzum hatırlıyorum sende sıkıntılar çektin, şimdi çekirdek ailenle mutlu olacaksın inşallah. Kendimize yaptığımız en güzel iyilik hayatımızdan toksik insanları çıkarmak olmuş ohh kafamız rahatEn güzel kv görüşülmeyen kv, sen de bendensin kafalar çok rahat
İnan bana kuzum onlarla arayı iyi tutmak için çok fazla çabaladım. Ama bazen naparsan yap olmuyor. Keşke bu durumda olmasaydıkta mutluluğumuza eşlik etselerdi. Senin ailen gibi bana iyi davransalardı kendi ailemden ayırt etmezdim. Bizim durumlar artık normal kv gelin sıkıntılarından farklıydı. Bana iftira atılacak, Yuvam yıkılacak noktaya gelmişti. Şeytan görse karşısında saygı duruşuna geçerdi o derece kötü biriydi. Geç te olsa akıl edip hayatımdan çıkardım. Onlar hayatımızdan çıkmazsa eşimle yuvamız bozulacaktı. Eşimde farkındaydı artık. Kendime yaptığım en büyük iyilik bu oldu. Allah'a şükür şuan herşey yolunda ferahladım rahatladımYani sen onların kızısın ya nasıl böyle hayatı sana zehir etmişlerbiz gelim alacağımız zaman sırf kız alınmasın üzülmesin diye babam annem hep ona öncelik verirdi aileye girince de bir dediğini ikiletmedik bazen babam bana bile kızardı ama o el kızı yanlış anlamasın diye hiç en ufak şeyde bile dikkat ettiler şu an ben yabancı yerdeyim yengem ha bire bizim evde resmen yatıp kalkıyor öz anne baba gibiler ben bile burdan hayret ediyorum bu kadar güzel anlaşılabiliyor demekki ve karşı komşular burda iş bizde bitiyordu tabi kız da iyiydi Allah var, biz hiç ayırt etmedik onu hep kendi kızımız gibi gördük sabah uyanınca direkt beni arar mesela halimi hatrımı sorar bebekleri video atar sürekli , biz ona kötü davransaydık eminim o da bizi engellerdi konuşmazdı boşver sen en güzelini yapmışsın seni üzen insanın hayatında yeri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?