2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Tüm yöntemleri deniyormuşsun canım, biraz büyüyünce daha kolay uyanır inşallah aslında ben erken doğan bebekler uyanmıyor diye duymuştum ama demek karakter meselesi bu da en iyi yöntem altını açmak diye biliyorum.
Ay biz de oğlumu asla uyutamazdık 24 saatte 3-4 saat ancak uyurdu yenidoğanken şimdi dua ediyorum kızım uykuyu sevsin diye çok da etmiyim o zaman
Kızlar ben doktora geldim agumentin reçete etti inşallah çarşambaya kadar geçer siz siz olun şu süreçte ne kimseye bilgi verin ne resim paylaşın kabuğunuza çekilin
Çok geçmiş olsun canım doğuma kadar düzelirsin inşallah
Çok kötü birsey ya öksürüp hapşurmak benim gıcık oldu boğazımda gözünden yaş geliyordu öksürmemek için canın çok acıyor
Yaa benim de bahar alerjim var günde 50 kez hapşırıyorum doğumdan sonra dikişlere zarar verir mi ki şimdi bile karnım acıyor hapşırırken.

Ayy hic bana denk gelmedi oyle dogum falan korktum
Bende dün gördüm nts sırası beklerken. Ses filan yoktu anneyi görmedim çocuk doğmuş camın arkasında odada giydiriyorlardı tüm aile baba filan hepsi camdan izliyordu baba aşırı heyecanlıydı fotoğraf video çekenler filan ay çok duygusaldı

Gözlerim doldu okurken eşimin o halini çok görmek isterdim

Çok kötü birsey ya öksürüp hapşurmak benim gıcık oldu boğazımda gözünden yaş geliyordu öksürmemek için canın çok acıyor
Oy canım benim
Ağda daha kötü yapar sanki yüzü.Haklısın vicdan azabı daha kötü ama bende lazerden kaynaklandığını düşünmüyorum belki özel bölge olsa ihtimal verebilirim ama yüz için sanmam
Aynen öyle zaten yaşayacağı varsa naparsan yap yaşardı sen doktorundan izin al ama canım
aynen öyle yaptım canım şimdi aldım bir de gece alırım yarından sonra etki eder

Nst’den bildiriyorum. Çok sıkıcı gulumsebebek
Hahahah sonunda soktumu nts ye e bi zahmet bugünde girmeseydin doğururken filan bağlarlardı artık ama evet çok sıkıcı bide hafta ilerledikçe daha fazla tutuyorlar 32 de 15 dk geçen hafta 20 dk son gittiğimde 25 dk tuttu benden sonra bağlanan kalkıyor bana hala 5 dk var diyor

Zarar verir mi bilmiyorum ama çok açıtıyor

Aaaa neden öyle yaptılar her hastane farklı bisi yapiyo demek ki
Aynen her hastanede farklı galiba bebeği giydirmeden önce çarşafa sarılıyken verdilerse bilmiyorum ama giydirdikten sonra vermediler babaya. İnstagramda videolarda babanın kucağına veriyolar insan da onu bekliyor hevesleniyor

Ben hala hiç girmedim girmek de istemiyorum ya sancım çıkar diye korkuyorum Pazartesi kontrolüm var benim de o zaman sokar artık.
O ozgeeeee1 bebişin boy kilosu nasıl olmuş canım? Benzer gidiyorduk seninle 33+6 da 2300 dü benim senin bir tık fazlaydı sanki
Zarar verir mi bilmiyorum ama çok açıtıyor
Eyvahh alerji ilacını emzirirken de içemem napacağım bakalım

Yok kız ne nst si , hayvan muamelesi yaptılar bize. Allah o dönemde benden aklımı almış mıydı gözümü karartmış mıydı nasıl orda doğurdum diyorum. Allah iyi doktor ebe ve hemşirelere denk getirsin bizi devlet olsun özel olsun en önemlisi bu

Soktu soktu bundan sonra her hafta sokacakmış her hafta gelcekmişim kontrole hemşireler bebek hareket ediyo mu şu an dedi hayır dedim kek meyve suyu verdiler yürü gel dediler hareket etmeden bağlamamızın anlamı yok dediler uğraştırdılar beni baya 20 dk sürcekmiş biter inşallah birazdan

En güzel kv görüşülmeyen kv, sen de bendensin kafalar çok rahat
Evet kuzum hatırlıyorum sende sıkıntılar çektin, şimdi çekirdek ailenle mutlu olacaksın inşallah. Kendimize yaptığımız en güzel iyilik hayatımızdan toksik insanları çıkarmak olmuş ohh kafamız rahat
İnan bana kuzum onlarla arayı iyi tutmak için çok fazla çabaladım. Ama bazen naparsan yap olmuyor. Keşke bu durumda olmasaydıkta mutluluğumuza eşlik etselerdi. Senin ailen gibi bana iyi davransalardı kendi ailemden ayırt etmezdim. Bizim durumlar artık normal kv gelin sıkıntılarından farklıydı. Bana iftira atılacak, Yuvam yıkılacak noktaya gelmişti. Şeytan görse karşısında saygı duruşuna geçerdi o derece kötü biriydi. Geç te olsa akıl edip hayatımdan çıkardım. Onlar hayatımızdan çıkmazsa eşimle yuvamız bozulacaktı. Eşimde farkındaydı artık. Kendime yaptığım en büyük iyilik bu oldu. Allah'a şükür şuan herşey yolunda ferahladım rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…