Tüm yöntemleri deniyormuşsun canım, biraz büyüyünce daha kolay uyanır inşallahAy inanamazsiniz cidden uyanmiyor...yani babasi kilikli oldu benim kiz...sesi umursamiyor zaten...dokunsal tepkilerde ise uyanip cigligi basip hop geri kapatiyor gozlerini.resmen beni rahatsiz etmeyin diyormemeyi agzina tikana kadar geri uyuyakaliyor.en fazla 3 4 cektirebiliyorum.anca boyle deli aglatmam lazim ki uyansinda meme aransin...ama oyle zorki aglatmak..uykucu şirin dogurmusum ben
doktorlarin dedini gosterdigini yapiyorum ama yok. Soyup heryerini mincikliyorum opuyorum...umru diil
ayaklarini mincikliyorum banamisin dmiyor.doktorlar kadar haşin mi davranamiyorum acaba kendi bebem diye
![]()

Ay biz de oğlumu asla uyutamazdık 24 saatte 3-4 saat ancak uyurdu yenidoğanken şimdi dua ediyorum kızım uykuyu sevsin diye çok da etmiyim o zaman

Çok geçmiş olsun canım doğuma kadar düzelirsin inşallahKızlar ben doktora geldim agumentin reçete etti inşallah çarşambaya kadar geçersiz siz olun şu süreçte ne kimseye bilgi verin ne resim paylaşın kabuğunuza çekilin
![]()

Yaa benim de bahar alerjim var günde 50 kez hapşırıyorum doğumdan sonra dikişlere zarar verir mi kiÇok kötü birsey ya öksürüp hapşurmak benim gıcık oldu boğazımda gözünden yaş geliyordu öksürmemek için canın çok acıyor![]()