• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Tecrubeli anneler..benim bebe uyanmiyor..sarilik vs yok cok sukur ama oyle uykucu ve tembelki🤣🤣🤣 uyandiramiyoruz mincikliyorum , opuyorum, ayagini gidikliyorum, yuzunu islatiyorum daha neler denedik yoook.uyanmaya niyeti yoksa napsak olmuyor.altini acinca bazen sinirleniyor bazen onda bile uyuyor😬😬 uyaniyor agliyor, 3 kere cuk cuk cuk cekip gene uyuyakaliyor bidik...uyandirma onerilerine acigim...❤️
Yenidoğanlar günde 18 saate kadar uyuyabilir. Aslında uyuması iyidir hatta uyancak gibi olunca yatağından almayıp pişpişleyerek uykuya teşvik etmem gerekir beyin gelişimleri vs için ilk dönem uyku önemli. Ama beslenme saatlerinde filan burnunu sıkıp ayaklarıyla oyna ve bol bol konuşarak uyandır emerken uyuyunca da memenin ucunu üst damağına doğru dokundurarak emme refleksini tekrar devreye sok. Uyurken rüya beslenmesi yapabilir bebekler ama meme ağızda unutup uyudukları çok oluyor ozamanda üst damağa dokundurmak gerekiyor uyarmak için biberonu yada meme ucunu

Doğum hormonları da utangaç hormonlarmış bilimsel olarak da kimsenin bilmemesi gerekiyormuş birisi arayınca stres oluyormuş hamile kadın , işte bilemedik ya keşke biri uyarsaydı 😀 neyse bakalım antibiyotiklerle düzelir inşallah 🙏🏻
Aynen sen kendin süsle odayı canım biz de öyle yaparız hastane yapmıyormuş ; tül felan al kapı süsü bunlar çok güzel bir hava katar 😍
Aynen canım aslında sen kedilerden vs biliyorsun biyerlere saklanıp doğum yaptıklarını filan aynı mantık aslında onlarda anne oluyor bizde 😍
Aldım aldım kapı tülü filan hazırlayıp ameliyataneye alana kadar bende yaparım gidince kalanları da yengem görümcem tamamlar bitti gitti işte 😂😂

Kızlar hediyelik anahtarlıklarımız gelmiş beğendim ben instagramda bi sayfaya yaptırmıştım 😍

Eklentiler

• IMG_8619.jpeg
    IMG_8619.jpeg
    213,2 KB · Görüntüleme: 60
Aynen canım aslında sen kedilerden vs biliyorsun biyerlere saklanıp doğum yaptıklarını filan aynı mantık aslında onlarda anne oluyor bizde 😍
Aldım aldım kapı tülü filan hazırlayıp ameliyataneye alana kadar bende yaparım gidince kalanları da yengem görümcem tamamlar bitti gitti işte 😂😂
Mis gibi ya ne güzel yengen yardımcı oluyor 🧿😍😍

Canım maalesef ben de de aynı şekilde bazen şu weetin ağdalarıyla yüz ağdasıyla bazen kuaförde iple aldırıyorum ama asla lazere gitmem bir daha ne olur ne olmaz sonrasında onun vicdan azabını çekmek çok daha kötü belki de lazerden olmadı ama ben hep bir suçluluk duydum içimde :(
Ağda daha kötü yapar sanki yüzü.Haklısın vicdan azabı daha kötü ama bende lazerden kaynaklandığını düşünmüyorum belki özel bölge olsa ihtimal verebilirim ama yüz için sanmam

Kızlar ben doktora geldim agumentin reçete etti inşallah çarşambaya kadar geçer 🙏🏻🙏🏻 siz siz olun şu süreçte ne kimseye bilgi verin ne resim paylaşın kabuğunuza çekilin 🙏🏻❤️
Geçer canım bende geçenlerde agumentin kullandım 3-4 güne etki etti hatta kullanmaya başladığımda dişimde ağrımaya başlamıştı oda 3-4 güne geçti. ilkini hemen şimdi al gece de 12-1 gibi alırsın sonra 4 güne geçer Allahın izniyle.

Back