2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay ciddi misin çok korktum şu an yüzümde okadar kötü durumda ki tiksiniyorum kendimden.
Doktoruma sorarım ama cesaret kısmını bilemicem
Canım maalesef ben de de aynı şekilde bazen şu weetin ağdalarıyla yüz ağdasıyla bazen kuaförde iple aldırıyorum ama asla lazere gitmem bir daha ne olur ne olmaz sonrasında onun vicdan azabını çekmek çok daha kötü belki de lazerden olmadı ama ben hep bir suçluluk duydum içimde

Kesinlikle canım ben de antibiyotik kullandım ilk başlarda , kullanmasam bebeğe geçer Allah korusun mecburum bebek olmasa ayakta geçiririm derim de küçük bir bebiş var

Tecrubeli anneler..benim bebe uyanmiyor..sarilik vs yok cok sukur ama oyle uykucu ve tembelki uyandiramiyoruz mincikliyorum , opuyorum, ayagini gidikliyorum, yuzunu islatiyorum daha neler denedik yoook.uyanmaya niyeti yoksa napsak olmuyor.altini acinca bazen sinirleniyor bazen onda bile uyuyor uyaniyor agliyor, 3 kere cuk cuk cuk cekip gene uyuyakaliyor bidik...uyandirma onerilerine acigim...

Doğum hormonları da utangaç hormonlarmış bilimsel olarak da kimsenin bilmemesi gerekiyormuş birisi arayınca stres oluyormuş hamile kadın , işte bilemedik ya keşke biri uyarsaydı neyse bakalım antibiyotiklerle düzelir inşallah
Aynen sen kendin süsle odayı canım biz de öyle yaparız hastane yapmıyormuş ; tül felan al kapı süsü bunlar çok güzel bir hava katar

Aynen canım şimdi gideceğim inşallah ne olur ne olmaz

Cuk Cuk Cuk kız okurken sevdim bebeni TV sesi de etkilemiyor mu yada hareketli müzik aç korkutmadan

Cuk Cuk Cuk kız okurken sevdim bebeni TV sesi de etkilemiyor mu yada hareketli müzik aç korkutmadan
Ay inanamazsiniz cidden uyanmiyor...yani babasi kilikli oldu benim kiz...sesi umursamiyor zaten...dokunsal tepkilerde ise uyanip cigligi basip hop geri kapatiyor gozlerini.resmen beni rahatsiz etmeyin diyor memeyi agzina tikana kadar geri uyuyakaliyor.en fazla 3 4 cektirebiliyorum.anca boyle deli aglatmam lazim ki uyansinda meme aransin...ama oyle zorki aglatmak..uykucu şirin dogurmusum bendoktorlarin dedini gosterdigini yapiyorum ama yok. Soyup heryerini mincikliyorum opuyorum...umru diilayaklarini mincikliyorum banamisin dmiyor.doktorlar kadar haşin mi davranamiyorum acaba kendi bebem diye

Evet arkadaşım da açacak yaptırmış baktım evde herkes gazozu maden suyunu onunla açıyor atılmıyor o tarz şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…