Aynen kuzum bnmde çok ağrım oluyor ama 33te başladı bnm kasık agrisi34 haftadaki arkadaşlar bugun aşırı bı kasık ağrım var adet gibi benim gibi olan var mı
Benim doktor geçen hafta bi 2800 ölçtü 2 gün sonra 2705 ölçtü. Buna göre şimdi 3150 olduysada 300 gram almış 3 kiloysada 300 gram almış.Haftada 200 aldığını düşünürsek benimki 2800 anca oluyo yarın görcesss nasıl özledim ben de suratını göstermese de gidip görmesi bi başka oluyoboyu çok iyi kuzum upuzun delikanlılar olsunlar inşallah
Bu sefer sakın kimseye foto atma dedim. Neden diye soruyor. Akıllanmaz bu erkekler. Kendince mutluluğunu paylaştı işte baba olma heyecanı vs. O kafayla pek birsey demedim zaten olan olmustuAdama ne kizmissindir ama aşırı haklısın ya ne diyo peki bu duruma
Umarım bunda aynı şeyi yapmayacak.Gö
Gönderen eşin olunca maalesef kendilerinde her şeyi yapmakta hak buluyorlar hani bana attıysa demek ki herşeyi yapabilirim diyor maalesef
Bende sorcakmisiniz diye detay vermemistim harbiden kimsede sormadı he trip atsam çok haklıyım bu konudaKocan ne demiş nasıl çözmüş ne zaman gelcekler hiç detay vermemişsin kimse de sormamış bi ben mi meraklıyım ay ajsjsjscesursavasci
Doğum olacağı günNeeeee ne zamannnn
ne güzel canım normal istiyorsun değil miMaşallah dogum yapan arkadaşlar gözünüzaydin. Bizim bu hafta 37.hafta kontrolumuz vardı kilosu 2800 çıktı boyu 49 .boyu iyi kilosu 1 hafta geride dedi bu yüzden 39.haftaya kadar bekletilen dedi.29 nisana gün verdi erken gelmez umarım.
eğer öyle bir endişen varsa kuru dut kaynatın diyorlar enfeksiyona iyi geliyormuş gebe kadınlardaPazartesiye kaldı gidemedim ben de ondan şüphe ettim bayadır vermedim.
34 te benim de ciddi kasılmalarım oldu kızlar 2 kere acil hastaneye gittik 34te yalancı sancılar bayağı oluyor mesela şu an 37 nin sonlarındayım ama hiç öyle 34 teki kadar ağrım sancım yok bence 34 te rahim kendini ilk hazırlıklarlarına başlatıyor şöyle bir yokluyor anneyiAynı gündeyiz seninle benim dün akşam oldu şimdi de o kadar hareketli ki canımı acıtıyor bazen kasılıyor içerde sanki
maalesef canım eşim aileme gelme diyemem dedi baktım tartışıyoruz ve çözümü yok mecbur sustumKayın hem de 2 tane ne alaka?? Eşin söylesin rahatsız diye. Bitmiyor bu ailelerin anlayışsızlığı
Doğuma geliyorlar canım rıza baba ve ekibi gibi bunlar da olay yeri inceleme doğurtma ve kadın doğum uzmanı ekibiNe tarafa bayılıyoruzzzzzdoğuma gelmiyorlar demi niye geliyolar????
senin doğumun o kadar şok ediciydi kiYok yok inmedi
Oy kıyamam ona ya o da heyecanını mutluluğunu paylaşmışUmarım bunda aynı şeyi yapmayacak.
Ama çok heyecanlıydı. İlk dogum ya baba olma heyecanı 5 yıl isteyip tüp bebekle hamilelik filan aşırı hevesliydi.
Valla helal olsun olgunluğunaBu sefer sakın kimseye foto atma dedim. Neden diye soruyor. Akıllanmaz bu erkekler. Kendince mutluluğunu paylaştı işte baba olma heyecanı vs. O kafayla pek birsey demedim zaten olan olmustugeri almak imkansızdı. Tek derdim bebeğimdi.
Kız helal olsun vallahi bu cümleleri yazılı metin olarak eşimin önüne koysalar bu kadar güzel açıklayamaz durumu benim eşimBende sorcakmisiniz diye detay vermemistim harbiden kimsede sormadı he trip atsam çok haklıyım bu konudaevde bizim 2 oturma koltuğu var salonda başkada yatacak yer yok, yer yatağı da yok.. eşim demiş hani kv gelecek sende onla gelmek istiyorsan gel demiş.. Ben hani babamla gelirseniz 3unuzu aynı odada yatiramam uygun düşmez bir şey olacağından değil ama olmaz demiş.. yoksa demiş kucak kucağa da yatardik demiş hani kadınlar bir erkekler bir gibisinden ama eşim hamile olmaz demiş.. sonrada işte haber verin ihtiyacınız olursa ben dogum zamanı gelirim falan işte evdeki işleri yaparım demiş.. siz ne zaman isterseniz o zaman gelirim demiş.. eşimde duruma göre bakarız demiş olmadı eşim iyileşince babamla gelirsiniz daha ne olacak ne bitecek belli değil demiş çözmüş
Ay merak ettim 15 mayısı kabul edecekmi doktor. Kabul etse de bebek bekleyecekmi eşini dinleyecekmi10 Mayıs olursa 39+0 oluyorum canım eşime kalsa 40 ta alsın diyokızlar erken doğar diyorlar ama bakalım o kadar bekleyecek mi
Ay ne bileyim nolur nolmazkarnım aşağıda bebek kasıklarda olunca korkuyorum
aaa 29 nisana iki kişi olduk. İnşallah tarihlerini zamanlarını beklerlerMaşallah dogum yapan arkadaşlar gözünüzaydin. Bizim bu hafta 37.hafta kontrolumuz vardı kilosu 2800 çıktı boyu 49 .boyu iyi kilosu 1 hafta geride dedi bu yüzden 39.haftaya kadar bekletilen dedi.29 nisana gün verdi erken gelmez umarım.
bence incitmeden güzel yerden girmiş. Doğru ama yani sen hamilesin kucak kucağa yatamazsın e dünürler aynı odada yatar ama kv eşi aynı odaya olmaz tabi annene ayıp olur. Mantıklı yerden girmişBende sorcakmisiniz diye detay vermemistim harbiden kimsede sormadı he trip atsam çok haklıyım bu konudaevde bizim 2 oturma koltuğu var salonda başkada yatacak yer yok, yer yatağı da yok.. eşim demiş hani kv gelecek sende onla gelmek istiyorsan gel demiş.. Ben hani babamla gelirseniz 3unuzu aynı odada yatiramam uygun düşmez bir şey olacağından değil ama olmaz demiş.. yoksa demiş kucak kucağa da yatardik demiş hani kadınlar bir erkekler bir gibisinden ama eşim hamile olmaz demiş.. sonrada işte haber verin ihtiyacınız olursa ben dogum zamanı gelirim falan işte evdeki işleri yaparım demiş.. siz ne zaman isterseniz o zaman gelirim demiş.. eşimde duruma göre bakarız demiş olmadı eşim iyileşince babamla gelirsiniz daha ne olacak ne bitecek belli değil demiş çözmüş
Kız doğuracağın gün kp kayınlarının ne işi var bide iki gece kalmalı ay bayılcam bana sinir geldi burdaDoğum olacağı günne büyük bir süpriz ama demi
ne güzel canım normal istiyorsun değil mi
eğer öyle bir endişen varsa kuru dut kaynatın diyorlar enfeksiyona iyi geliyormuş gebe kadınlarda
34 te benim de ciddi kasılmalarım oldu kızlar 2 kere acil hastaneye gittik 34te yalancı sancılar bayağı oluyor mesela şu an 37 nin sonlarındayım ama hiç öyle 34 teki kadar ağrım sancım yok bence 34 te rahim kendini ilk hazırlıklarlarına başlatıyor şöyle bir yokluyor anneyi
maalesef canım eşim aileme gelme diyemem dedi baktım tartışıyoruz ve çözümü yok mecbur sustumsize içimi döktüm
Doğuma geliyorlar canım rıza baba ve ekibi gibi bunlar da olay yeri inceleme doğurtma ve kadın doğum uzmanı ekibi
senin doğumun o kadar şok ediciydi ki41 e kadar senden haber almayız diye düşünüyorduk ilk senden haber aldık
Aynen annemi de tembihlicem o da herkese atmıştıValla helal olsun olgunluğunaolmadı doğumda annen veya başka biri olacaksa onu tembihlettircen atmayin fotoğrafını benden habersiz diye
Ay ne işi var o kadar adamın evde bir de hastaneye gelirler koştur koştur kuyruk gibi ay Allah ım ya son zamanlarınız sonuçta baş başa belki yalnız kalmak isteyeceksiniz yaa o yalancı sancı olayını bilmiyordum bakDoğum olacağı günne büyük bir süpriz ama demi
ne güzel canım normal istiyorsun değil mi
eğer öyle bir endişen varsa kuru dut kaynatın diyorlar enfeksiyona iyi geliyormuş gebe kadınlarda
34 te benim de ciddi kasılmalarım oldu kızlar 2 kere acil hastaneye gittik 34te yalancı sancılar bayağı oluyor mesela şu an 37 nin sonlarındayım ama hiç öyle 34 teki kadar ağrım sancım yok bence 34 te rahim kendini ilk hazırlıklarlarına başlatıyor şöyle bir yokluyor anneyi
maalesef canım eşim aileme gelme diyemem dedi baktım tartışıyoruz ve çözümü yok mecbur sustumsize içimi döktüm
Doğuma geliyorlar canım rıza baba ve ekibi gibi bunlar da olay yeri inceleme doğurtma ve kadın doğum uzmanı ekibi
senin doğumun o kadar şok ediciydi ki41 e kadar senden haber almayız diye düşünüyorduk ilk senden haber aldık
Maalesef işte bebek sevmeye görmeye gelecekler de keşke bir bebekle benim ödemimiz bir gitseydi kendimize bir gelseydikKız doğuracağın gün kp kayınlarının ne işi var bide iki gece kalmalı ay bayılcam bana sinir geldi burda
Evet canım ben gruba da yazmıştım hiç dayanılır gibi değildi ve düzenli aralıklarla artarak gidiyordu , doktor demişti bu haftalarda senin gibi çok kadın geliyor işte gerçek doğum sancısı değil bunlar şöyle bir yokluyor sizi demiştiAy ne işi var o kadar adamın evde bir de hastaneye gelirler koştur koştur kuyruk gibi ay Allah ım ya son zamanlarınız sonuçta baş başa belki yalnız kalmak isteyeceksiniz yaa o yalancı sancı olayını bilmiyordum bakbugün de aşırı hareket ediyor demek ki ondan
Valla eşim daha güzel anlatmıştır ben buraya aktarırken öyle aktirdimKız helal olsun vallahi bu cümleleri yazılı metin olarak eşimin önüne koysalar bu kadar güzel açıklayamaz durumu benim eşimen son benim bir alakam yok sulti söylettiriyor bunları der kapatır telefonu hahahahahah
Bencede ben düşünsem bu kadar iyi dusunemezdimAy merak ettim 15 mayısı kabul edecekmi doktor. Kabul etse de bebek bekleyecekmi eşini dinleyecekmi
aaa 29 nisana iki kişi olduk. İnşallah tarihlerini zamanlarını beklerlerkefir iç bu süre içinde canım kızlar kefir öneriyor bebeğe kilo için
C Chen31 bak doktoru 39 u bekletiyormuş
bence incitmeden güzel yerden girmiş. Doğru ama yani sen hamilesin kucak kucağa yatamazsın e dünürler aynı odada yatar ama kv eşi aynı odaya olmaz tabi annene ayıp olur. Mantıklı yerden girmiş
Aynen canım şansınaAynen annemi de tembihlicem o da herkese atmıştıbu 2.bebek o yüzden heyecanlarini içlerinde yaşasınlar
Canım bu golü ben kendi annemden yedim bir kaç gün önce. erken gelecekti annem erken doğum olma ihtimaline karşı 22 yaşındaki erkek kardeşimi de getirecekmiş stresli imiş kafası dağılsın diye. ayın 16sında askere gidecek bizim yanımızdan gidecekmiş. Ben de kaç haftadır eşimi işliyorum kv yi kalmalı istemiyorum mahremiyet istiyorum diye ve anneme de söyledim kaç kere. Dalga geçer gibi erkek kardeşimle gelmek istiyor.Maalesef işte bebek sevmeye görmeye gelecekler de keşke bir bebekle benim ödemimiz bir gitseydi kendimize bir gelseydik
De canım öyle de çok güzel rest oluyo zaten tecrubelisin eşin yemeği yapar cocuga bakar sende bebise bakarsın ne olacak.. yada erkek kardeşine de senin ne işin var ablam benim oram buram açık olacak veya napcan bizim evde gez dolaş arkadaslarinla askere gideceksin zaten diyipCanım bu golü ben kendi annemden yedim bir kaç gün önce. erken gelecekti annem erken doğum olma ihtimaline karşı 22 yaşındaki erkek kardeşimi de getirecekmiş stresli imiş kafası dağılsın diye. ayın 16sında askere gidecek bizim yanımızdan gidecekmiş. Ben de kaç haftadır eşimi işliyorum kv yi kalmalı istemiyorum mahremiyet istiyorum diye ve anneme de söyledim kaç kere. Dalga geçer gibi erkek kardeşimle gelmek istiyor.
en son dicem gelmesin kimse.
1 kere sağdım canım ondada unutup aynı memeden verdim 2 kere o yüzdenCanım sen sütünü hiç sağıyor musun pompaya ihtiyaç duydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?