• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Maalesef işte bebek sevmeye görmeye gelecekler de keşke bir bebekle benim ödemimiz bir gitseydi kendimize bir gelseydik 🤣
Ay onların sevmelerine de onlara da başlıcam 🤣🤣 benimkiler böyle toplaşıp geliyormuş hissine girdim şuan sinir geldi 🤣🤣
Canım bu golü ben kendi annemden yedim bir kaç gün önce. erken gelecekti annem erken doğum olma ihtimaline karşı 22 yaşındaki erkek kardeşimi de getirecekmiş stresli imiş kafası dağılsın diye. ayın 16sında askere gidecek bizim yanımızdan gidecekmiş. Ben de kaç haftadır eşimi işliyorum kv yi kalmalı istemiyorum mahremiyet istiyorum diye ve anneme de söyledim kaç kere. Dalga geçer gibi erkek kardeşimle gelmek istiyor.
en son dicem gelmesin kimse.
senin derdin doğurmak onların derdi kafa dağılsın gezsin stres bilmem ne. Gezmek istiyorsa başka yere gitsin senin yanında kalması şartmı kardeşi diye düşünmüştür annen ama küçük değil bide eşine böyle konuşmuşken senin ailenin böyle yapması eşinin ağzına laf verecek

cesursavasci cesursavasci ile birlikte şu şekilde doğumu bekliyoruz her şey hazır 🤣🤣🤣
IMG_0869.webp

Ay onların sevmelerine de onlara da başlıcam 🤣🤣 benimkiler böyle toplaşıp geliyormuş hissine girdim şuan sinir geldi 🤣🤣

senin derdin doğurmak onların derdi kafa dağılsın gezsin stres bilmem ne. Gezmek istiyorsa başka yere gitsin senin yanında kalması şartmı kardeşi diye düşünmüştür annen ama küçük değil bide eşine böyle konuşmuşken senin ailenin böyle yapması eşinin ağzına laf verecek
Benim doğuma 4 gün kaldığı için bebeğimi strese koymadan buraya yazıp içimi döktüm yoksa düşünsem onu kafayı yerim🤣 o an hiç olmayacak gibi komut veriyorum beynime 🤣🤣

De canım öyle de çok güzel rest oluyo zaten tecrubelisin eşin yemeği yapar cocuga bakar sende bebise bakarsın ne olacak.. yada erkek kardeşine de senin ne işin var ablam benim oram buram açık olacak veya napcan bizim evde gez dolaş arkadaslarinla askere gideceksin zaten diyip
Canım bunu kardeşime annem teklif etmiş. Zaten diyorum annem misin kv misin belli değil. Doktor haftada 1 e düşürdü kontrolü o yüzden bu hafta gelme dedim. Doğum tarihi belli olsun 1 gün önce gelin dicem kardeşim gelirse de doğum sonrası göndericem.
Ama insanın kendi annesinin bu şekilde düşünmesi, davranması çok üzüyor.

Canim benim sabah uyandigimda kasiklarimda inanilmaz bir doluluk oluyor hatta ilk birkac dakika oynatamiyorum bacaklarimi onun disinda gunduz bir sey yok gecen hafta adet sancisi vardi o gecti cok sukur.
Canım bugun bende de olan adet ağrısı gıbıydı sımdı cok sukur rahatladım biraz terin suyun içinde kaldım korktum

1 kere sağdım canım ondada unutup aynı memeden verdim 2 kere o yüzden
Ay ne güzel ya maşallah 🧿
Canım bu golü ben kendi annemden yedim bir kaç gün önce. erken gelecekti annem erken doğum olma ihtimaline karşı 22 yaşındaki erkek kardeşimi de getirecekmiş stresli imiş kafası dağılsın diye. ayın 16sında askere gidecek bizim yanımızdan gidecekmiş. Ben de kaç haftadır eşimi işliyorum kv yi kalmalı istemiyorum mahremiyet istiyorum diye ve anneme de söyledim kaç kere. Dalga geçer gibi erkek kardeşimle gelmek istiyor.
en son dicem gelmesin kimse.
Şu süreçte maalesef kimse lohusa psikolojisi diye düşünmüyor canım ben anneme dedim kimseyi istemiyorum diye kızdı bana, biz bir doğum yaptık 10 tane kaynım geldi sesimizi çıkarmadık ayıptır sus diyor🤣 şimdi annem bile desteklemiyor beni ondan kabuğuma çekildim ben:( sen annene sözünü dinletebiliyorsan bence bir dene, ben maalesef bir söyledim bin işittim🥴

33+5 bende de var 2 gündür yürürken rahmin alt kısmı ve kasıklarım zorluyor ani saplanmalar var geriliyor sanki bir de kasılmalar hissediyorum.
Çok su içip ne kadar çok wc gidersem o kadar azalıyor o dikkatimi çekti.
Evet canım bende sabahtan beri suya yüklendim şükür hafifledi bebeğin de hareketlerı fazlalaştı korktum bi an doğum yakınlastı sandım

İşte insanın kendi annesi böyle yapınca el ne yapmaz. 2 gündür sinirliyim anneme.

Aynı gündeyiz seninle benim dün akşam oldu şimdi de o kadar hareketli ki canımı acıtıyor bazen kasılıyor içerde sanki
Ay ay aynı canım hareket ettikçe canım acıyor ama içim rahatlıyor kasıklarıma bırı iğne batırıyor sanki şükür sabah ki yoğun ağrı kalmadı ama demekki normal

Gerçekten kadın canının derdinde doğurdu doğuracak bebeği henüz yeni insanlar kardeşi annesi bile olsa kafa dağıtayım bebek göreyim ortam değişsin derdinde , bizim de durumlar aynı böyle :(

Şu süreçte maalesef kimse lohusa psikolojisi diye düşünmüyor canım ben anneme dedim kimseyi istemiyorum diye kızdı bana, biz bir doğum yaptık 10 tane kaynım geldi sesimizi çıkarmadık ayıptır sus diyor🤣 şimdi annem bile desteklemiyor beni ondan kabuğuma çekildim ben:KK43: sen annene sözünü dinletebiliyorsan bence bir dene, ben maalesef bir söyledim bin işittim🥴
Benim annemde bu tavırda ama ben biraz baskın davranıyorum özellikle eşim tarafı konularında ama bu olayda ne yapıcam bilmiyorum. İlk duyunca dedim ne işi var onun burda diye. Çok kırmak istemiyorum ocak sonunda beynindeki baloncuktan ameliyat oldu. O yüzden tavrım nasıl olur bilmiyorum.

Şu süreçte maalesef kimse lohusa psikolojisi diye düşünmüyor canım ben anneme dedim kimseyi istemiyorum diye kızdı bana, biz bir doğum yaptık 10 tane kaynım geldi sesimizi çıkarmadık ayıptır sus diyor🤣 şimdi annem bile desteklemiyor beni ondan kabuğuma çekildim ben:KK43: sen annene sözünü dinletebiliyorsan bence bir dene, ben maalesef bir söyledim bin işittim🥴
🥰🥰🥰

Benim annemde bu tavırda ama ben biraz baskın davranıyorum özellikle eşim tarafı konularında ama bu olayda ne yapıcam bilmiyorum. İlk duyunca dedim ne işi var onun burda diye. Çok kırmak istemiyorum ocak sonunda beynindeki baloncuktan ameliyat oldu. O yüzden tavrım nasıl olur bilmiyorum.
Aynen benim de öyle kıramıyorum yaşlandıkça çok çok daha alıngan olmaya başladı benimki en ufak şeye alınıyor kendimi ifade ederken bile 40 takla atıyorum hemen sinirleniyor bir de şekeri var korkuyorum ne derse onun suyuna gidiyorum yine de sağolsunlar Allah başımızdan eksik etmesin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canım bunu kardeşime annem teklif etmiş. Zaten diyorum annem misin kv misin belli değil. Doktor haftada 1 e düşürdü kontrolü o yüzden bu hafta gelme dedim. Doğum tarihi belli olsun 1 gün önce gelin dicem kardeşim gelirse de doğum sonrası göndericem.
Ama insanın kendi annesinin bu şekilde düşünmesi, davranması çok üzüyor.
Tabiki üzmez mi be.. hayırdır sizin ev çok mu kafa dagitilan zevkli bi evmis birde o bebek anlamasından belki kardeşin kaçacak belli mi olur 😅 üzmez mi üzer tabi ne olacak kardeşi işte gözüyle bakıyorda 3 5 yaşında çocuk değil 22 yaşında evlense çocuğu olacak yaşta adam yani

Kızlar benden uzun beyaz şeffaf birşey geldi nişanın beyaz versiyonu gibi normal mi sanki cesursavasci cesursavasci senden de gelmişti hafif bir bel ağrım var ama bebek çok hareketli gitsem mi doktora beklesem mi
Canım doktor bana şey dedi biz su ve sancı bekliyoruz bu akintilar gelecek çok normal 😘 dün dayanamadım sordum boşa gitme

Benim doktor geçen hafta bi 2800 ölçtü 2 gün sonra 2705 ölçtü. Buna göre şimdi 3150 olduysada 300 gram almış 3 kiloysada 300 gram almış.
Yarın güzel haberlerle gel inşallah eşin geldi mi tek mi gitcen
Çok güzel almış oh oh 😍😍 bu gece geliyor canım ona göre randevu aldım yarın birlikte görücez nstye sokar mı acaba ayy heyecanlandım

Masallah bir boğa erkeği de senden

Gelmiyor mu yanına doğumda :KK43: sen mi istemedin o mu istemedi canım ? Aslında en güzeli kafan rahat mis 🧿

Maalesef sen hiç tanımadığın için tahmin bile edemezsin 🤣🤣 çeker atar asla haberin bile olmaz 🤣 asla engelleyemezsin🤣
Kv doğumda da sonrasında da gelmicek canım. Uzun zaman oldu görüşmeyi dibinden kestim. Kv görümce kaynım hepsini sildim, engelledim . Allahtan farklı şehirdeyiz. Hayatı bana zehir etmişlerdi. Görüşmeyi kesince Kafam rahatladı yemin ederim. Kendime eziyet etmişim yıllarca. Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder :D

Back