• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen salı günü oldu kanamam. O gün muayenede keseleri gördük duruyodu ama. O günden sonra ufak ufak kanamalar lekeler devam ediyodu. Bugünkü kontrolde keseler yoktu. İlaçları kesip betanın düşmesini takip edicez.
Herseyin bi zamanı vardır artık buna inanıyorum ya. Kendimizi de yırtsak rabbimin yazdığından ötesi olmuyor. Bir sonraki gebeliğinde sağlıkla kucakla inşallah. Ne kadar yorucu bi süreç olduğunu biliyorum defalarca yaşadığım için. Bol su iç dinlen, sevdiğin filmleri izle

Geçen salı günü oldu kanamam. O gün muayenede keseleri gördük duruyodu ama. O günden sonra ufak ufak kanamalar lekeler devam ediyodu. Bugünkü kontrolde keseler yoktu. İlaçları kesip betanın düşmesini takip edicez.
Hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim.

Kendi gözünle gördün mü kesenin geldiğini düşük yaptığını pıhtı parça ?
Kaç haftalikti

sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah💞beni doktorum kalp atışı için 14 martta çağırdı kontrole ama son adetime göre 5+4 oluyorum çağırdığı tarihte. o tarihte gözükür mü kalp atışı siz 5+3 müşsünüz kalp atışını görebildi mi doktorunuz?
kalp atışı için biraz erken olabilir ama sizin fizyolojinize göre duyulabilir de çok değişken bir durum bu :) Benim de 14 martta kontrolüm 6+1 oluyor galiba bende kese ve kalp atışı bekliyorum ilk kontrolüm olacak 😊🌸

Benim de bir sorum olacak arkadaslar, iki beta sonrasi 10 gun sonraya randevu verdi doktorum. Gidecegim gun tam 6+0 oluyorum. Sizce hem kese hem kalp atisi icin mi o tarihe gel dedi, heyecandan sormamisim bile neden o kadar gec gidecegimi :)
ben de aynı durumdayımmmm resmen beni de 15 gün sonra çağırdı 28 şubatta öğrendim 14 martta gideceğim 😔 bence duyarız kalp atışını bakalımmm

Herseyin bi zamanı vardır artık buna inanıyorum ya. Kendimizi de yırtsak rabbimin yazdığından ötesi olmuyor. Bir sonraki gebeliğinde sağlıkla kucakla inşallah. Ne kadar yorucu bi süreç olduğunu biliyorum defalarca yaşadığım için. Bol su iç dinlen, sevdiğin filmleri izle
Aynen rabbim hayırlısını versin. İlk tedavimde de boş gebelik oldu. Bunda düşük. Hani direk negatif olsa neyse dicem. Ümitlenip böyle yükseliyosun yükseliyosun sonra pat bi düşüyosun. Allah hayırlı olanı kolaylıkla versin cümlemize inşallah.
Kendi gözünle gördün mü kesenin geldiğini düşük yaptığını pıhtı parça ?
Kaç haftalikti
6 hafta oldu bugün tam. Zaten geçen hafta keseyi görmüştük küçüktü. Ertesi günü az başlayıp akşama çoğalan bi kanamam olmuştu. Kan uyuşmazlığı iğnesi oldum o gün. O akşam o iğneden sonra ağrım azalıp kanamamda azaldı ama az az lekelenme şeklinde akıntılarım devam etti bi gün kahrengiyse bi gün kırmızılıydı. Gözle görülecek kadar büyük parça düşmedi ama gelen lekelerde evet ufak pıhtılar oluyodu. İlk gebeliğimde de mesela 2 kesem vardı yine bi gün uykudan kalktım tuvalete gittim bi anda içimden ciğer gibi parça dökülmüştü. O günde kesenin birini öyle kaybetmiştim. Yani her biri ayrı tecrübe ve asla aynı olmuyor

Kızlar bende Kasım annesi olacağım 🥰 Kasık ağrısı ve mide yanması var bunlar normal mi özellikle kasık ağrısı ? Yaşayan var mı bunları? Doktor normal dedi ama regl olacakmışım gibi sırt üstü yatınca geçiyor ve bende sürekli yatıyorum 😑
normal canım birçoğumuz ayynı belirtileri yaşıyoruzdur muhtemelen :)

Gunlerce kasiklarimda batmalar segirmeler oldu. Bitti dedim tam, simdi bahsettiginiz regl agrisi hissiyati var🥹 surekli lavaboya kosuyorum kanamam olacak korkusuyla sukur leke bile yok🙏🏼 doktorum bana da cok normal dedi ama insan korkuyor ozellikle oyle tum kasik bolgesinde agri olunca
hiç endişelenme canım o belirtiler bebeğinin sana sıkıca tutunduğunu en güzel alana yerleştiğinin belirtisi 😍

Şuanlık mide bulantım yok çok şükür 🙏 Ama kasık ağrısı beni çok korkutuyor düşük yapar mıyım diye korkuyorum ilk gebeliğim sürecide bilmediğim için panikliyorum.
içinden korkuyu çıkar at canım böyle dönemlerde zihnimiz bu korkulardan hiç hoşlanmaz iyi düşünelim iyiyi çekelim , ben daha önceki gebeliklerimde kayıplar yaşadığım için aynı endişeleri yaşadım hep ve insanı çok zorluyor enerjisini düşürüyor tavsiyem iyi düşün bebeğine odaklan zamana bırak 🌸🙏

ben de aynı durumdayımmmm resmen beni de 15 gün sonra çağırdı 28 şubatta öğrendim 14 martta gideceğim 😔 bence duyarız kalp atışını bakalımmm
Evet bu kadar bekliyoruz madem kalp atisini da duyalim insallah gittigimizde🙏🏼🩷 artik sabrimin sonundayim beklemek cok zor geldi, yeterince beklememisiz gibi bir on gun de bunun icin bekliyorum diye soylenip duruyorum evde🤣

Aynen rabbim hayırlısını versin. İlk tedavimde de boş gebelik oldu. Bunda düşük. Hani direk negatif olsa neyse dicem. Ümitlenip böyle yükseliyosun yükseliyosun sonra pat bi düşüyosun. Allah hayırlı olanı kolaylıkla versin cümlemize inşallah.

6 hafta oldu bugün tam. Zaten geçen hafta keseyi görmüştük küçüktü. Ertesi günü az başlayıp akşama çoğalan bi kanamam olmuştu. Kan uyuşmazlığı iğnesi oldum o gün. O akşam o iğneden sonra ağrım azalıp kanamamda azaldı ama az az lekelenme şeklinde akıntılarım devam etti bi gün kahrengiyse bi gün kırmızılıydı. Gözle görülecek kadar büyük parça düşmedi ama gelen lekelerde evet ufak pıhtılar oluyodu. İlk gebeliğimde de mesela 2 kesem vardı yine bi gün uykudan kalktım tuvalete gittim bi anda içimden ciğer gibi parça dökülmüştü. O günde kesenin birini öyle kaybetmiştim. Yani her biri ayrı tecrübe ve asla aynı olmuyor
Anladim canim benim 2 kaybim olmuştu 9 10 hafta aralarında bildiğin yolk kese geldi pıhtıyla beraber ondan sordum. Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zaman da tekrar nasip etsin inşaAllah

Haberini bekliyoruz canim inşaAllah bebeğin seninledir 🤲🏻
Canim hanimlar. Uyandim ve direk ambulansi aradim. Keske gece arasaymisim gece pembe olunca bir kac hastanenin acilini aramistim cevap alamayinca uyudum. Ama simdi sabah kalktim bildigin adet kanamasi gibi kanamam var. Ne olacak bilmiyorum..

Anladim canim benim 2 kaybim olmuştu 9 10 hafta aralarında bildiğin yolk kese geldi pıhtıyla beraber ondan sordum. Çok geçmiş olsun Rabbim en kısa zaman da tekrar nasip etsin inşaAllah

Bende sanırım daha yolk kesesi oluşmamıştı. Görmedik çünkü. Amin canım inşallah

Kızlar siz hamile olduğunuzu sevdiklerinizle ya da ailenizle ne zaman paylaştınız?? 🤩
ben tüp bebek yaptığım için tüm ailem biliyor :) evveliyatında da tedavi sürecimi bildiklerinden gizleyemedik :)
Benim ilk gebelik ilk deneyim hiç bir şey bilmiyorum 😅 sabah mide bulantıları çoğaldı suyun bile kokusunu alıyorum içimden alevler çıkıyor gibi reflü atakları oluyor🔥
ben galiba şanslılardanım daha önce de gebeliklerim olmuştu olumsuz sonuçlanan ama hiç mide bulantısı yaşamadım şimdi de yaşamıyorum şimdilik bakalım ilerde neler olacak :)
kızlar ev işlerinizi yapıyor musunuz, süpürme silme gibi nasıl geçiyor günleriniz.
ben şuan yapmıyorum annem yanımda biraz dikkat ediyorum daha önceki düşüklerim sebebiyle esktra özen gösteriyoruz bir süre daha kalp atışını da bir duyalım ondan sonra doktorumun yönlendirmesine göre ufak ufak hareketlenmeye başlarım heralde

Back