At tribini aşko ben arkandayımBende sorcakmisiniz diye detay vermemistim harbiden kimsede sormadı he trip atsam çok haklıyım bu konudaevde bizim 2 oturma koltuğu var salonda başkada yatacak yer yok, yer yatağı da yok.. eşim demiş hani kv gelecek sende onla gelmek istiyorsan gel demiş.. Ben hani babamla gelirseniz 3unuzu aynı odada yatiramam uygun düşmez bir şey olacağından değil ama olmaz demiş.. yoksa demiş kucak kucağa da yatardik demiş hani kadınlar bir erkekler bir gibisinden ama eşim hamile olmaz demiş.. sonrada işte haber verin ihtiyacınız olursa ben dogum zamanı gelirim falan işte evdeki işleri yaparım demiş.. siz ne zaman isterseniz o zaman gelirim demiş.. eşimde duruma göre bakarız demiş olmadı eşim iyileşince babamla gelirsiniz daha ne olacak ne bitecek belli değil demiş çözmüş
En güzel kv görüşülmeyen kv, sen de bendensin kafalar çok rahatKv doğumda da sonrasında da gelmicek canım. Uzun zaman oldu görüşmeyi dibinden kestim. Kv görümce kaynım hepsini sildim, engelledim . Allahtan farklı şehirdeyiz. Hayatı bana zehir etmişlerdi. Görüşmeyi kesince Kafam rahatladı yemin ederim. Kendime eziyet etmişim yıllarca. Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder
İnternetten baktım mukus tıkacı görselinin aynısı yarını bekleyeceğim sormak içinCanım doktor bana şey dedi biz su ve sancı bekliyoruz bu akintilar gelecek çok normaldün dayanamadım sordum boşa gitme
Yani sen onların kızısın ya nasıl böyle hayatı sana zehir etmişlerKv doğumda da sonrasında da gelmicek canım. Uzun zaman oldu görüşmeyi dibinden kestim. Kv görümce kaynım hepsini sildim, engelledim . Allahtan farklı şehirdeyiz. Hayatı bana zehir etmişlerdi. Görüşmeyi kesince Kafam rahatladı yemin ederim. Kendime eziyet etmişim yıllarca. Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder
Sancılarda normal canım2 gündür bir sancım var ama dayanılmayacak gibi değil yarın randevu var onda bekleyeyim en iyisi ben sağol canım
Normalde eşim bunu görse hemen hastaneye ışınlanırdık çok pimpirikliSancılarda normal canımdüzenli değilse sıkıntı yok
Doktor oooo çok iyi dicek bak görürsün2 gündür bir sancım var ama dayanılmayacak gibi değil yarın randevu var onda bekleyeyim en iyisi ben sağol canım
Gördüm kız sultiş takipteyim bebemKız melek gördün mü özlemin stroysini doğumu uyaracaklarmış bugünkendimden daha çok merak ediyorum onunkini melegim can
Bence 1 haftam vardır baktım nişandan bu mukustan sonra genelde 1 hafta sonra doğurmuş hep hatunlar çok bekletmeyecek heralde oğluşDoktor oooo çok iyi dicek bak görürsünayyy belkide doğum sancilaridir merakla bekliyorum
Benim yine başladı biraz uzandım iyi geldi yemek yapıyordum zar zor koydum ocağa ama kasılmam felan da oldu çocuk kasılıyordu aynen normalmiş bu haftalardaAy ay aynı canım hareket ettikçe canım acıyor ama içim rahatlıyor kasıklarıma bırı iğne batırıyor sanki şükür sabah ki yoğun ağrı kalmadı ama demekki normal
Ya varya dogum yaklaştıkça benide stres bastı kaynanada gelecek annem zaten yanımda olacak o bişe dicek bu bişe dicek bi sorun çıkacak mı onun derdine düştüm hayırlısı ile bi atlatsaydıkAy onların sevmelerine de onlara da başlıcambenimkiler böyle toplaşıp geliyormuş hissine girdim şuan sinir geldi
senin derdin doğurmak onların derdi kafa dağılsın gezsin stres bilmem ne. Gezmek istiyorsa başka yere gitsin senin yanında kalması şartmı kardeşi diye düşünmüştür annen ama küçük değil bide eşine böyle konuşmuşken senin ailenin böyle yapması eşinin ağzına laf verecek
Aa nasıl yani cümbür cemaat ev dolacak mı o kadar yatacak yerin var mıydı kız Allah sabır versin ne diyelim. Neyse ki uzun süreli kalmıyorlarDoğum olacağı günne büyük bir süpriz ama demi
ne güzel canım normal istiyorsun değil mi
eğer öyle bir endişen varsa kuru dut kaynatın diyorlar enfeksiyona iyi geliyormuş gebe kadınlarda
34 te benim de ciddi kasılmalarım oldu kızlar 2 kere acil hastaneye gittik 34te yalancı sancılar bayağı oluyor mesela şu an 37 nin sonlarındayım ama hiç öyle 34 teki kadar ağrım sancım yok bence 34 te rahim kendini ilk hazırlıklarlarına başlatıyor şöyle bir yokluyor anneyi
maalesef canım eşim aileme gelme diyemem dedi baktım tartışıyoruz ve çözümü yok mecbur sustumsize içimi döktüm
Doğuma geliyorlar canım rıza baba ve ekibi gibi bunlar da olay yeri inceleme doğurtma ve kadın doğum uzmanı ekibi
senin doğumun o kadar şok ediciydi ki41 e kadar senden haber almayız diye düşünüyorduk ilk senden haber aldık
Evet canım ben de sorucam doktoruma en azından bi 3.5 kilo olsun da niye acele ediyor doktorlar bilmiyorum sezaryen olursa 38 de alırız demişti önceki seferlerde ama ben beklemek istiyorum derim. Gerçi şu kan sulandıcı iğne muhabbeti de beni geriyor da aniden bebek gelirse ve sezaryene girmem gerekirse diye çok fazla da beklemek istemiyorum. Pazartesi konuşayım bakalım. Sizin kafanız rahatladı oh darısı başımaAy merak ettim 15 mayısı kabul edecekmi doktor. Kabul etse de bebek bekleyecekmi eşini dinleyecekmi
aaa 29 nisana iki kişi olduk. İnşallah tarihlerini zamanlarını beklerlerkefir iç bu süre içinde canım kızlar kefir öneriyor bebeğe kilo için
C Chen31 bak doktoru 39 u bekletiyormuş
bence incitmeden güzel yerden girmiş. Doğru ama yani sen hamilesin kucak kucağa yatamazsın e dünürler aynı odada yatar ama kv eşi aynı odaya olmaz tabi annene ayıp olur. Mantıklı yerden girmiş
Canım nişan genelde kırmızımsı pembemsi oluyor sizin gelen o kıvamlı akıntılar bende de var rahim kendini doğuma hazırlıyormuş son haftalar.İnternetten baktım mukus tıkacı görselinin aynısı yarını bekleyeceğim sormak için
Maalesef o kadar yatağım yok eşim haftasonu yatak alacakAa nasıl yani cümbür cemaat ev dolacak mı o kadar yatacak yerin var mıydı kız Allah sabır versin ne diyelim. Neyse ki uzun süreli kalmıyorlar
Evet canım ben de sorucam doktoruma en azından bi 3.5 kilo olsun da niye acele ediyor doktorlar bilmiyorum sezaryen olursa 38 de alırız demişti önceki seferlerde ama ben beklemek istiyorum derim. Gerçi şu kan sulandıcı iğne muhabbeti de beni geriyor da aniden bebek gelirse ve sezaryene girmem gerekirse diye çok fazla da beklemek istemiyorum. Pazartesi konuşayım bakalım. Sizin kafanız rahatladı oh darısı başıma
Canım nişan genelde kırmızımsı pembemsi oluyor sizin gelen o kıvamlı akıntılar bende de var rahim kendini doğuma hazırlıyormuş son haftalar.
Ben olsam annemi çağırırdım ama sen lohusayken bir batacak şey 2-3 batar bence kayınvalindenle aran iyiyse eğer seni seviyorsa onu çağır, annene söyle gelmek istedi kıramadım ayıp olur diye gelme diyemedim dersin benceKızlar beni de kayınvalidem aradı sen ne zaman istersen çağır gelirim dedi. Normalde kiraz bahçeleri var onların tam doğum zamanı da kiraz toplama zamanına geliyor. Gelemez belki diye düşünmüştüm ama öyle dedi.
Annem de en son doğum öncesi gelelim demişti ama bir daha ses çıkmadı ben de gururumdan doğumda gelin diyemedim henüz o teklif etsin diyehangisini çağırsam bilemedim ya.
Tabi gönül anneyi istiyor daha iyi ilgilenir hem oğlumla hem benimle ama çok söyleniyor dırdır ediyor psikolojik olarak yoruyor o daeşim hakkında bir şeyler der ilgilenmiyor etmiyor vs diye kesin. Telefonda anlatıyorum işte beşikleri bebek arabasını kurdu eşim diye, iyi bu sefer bari baba olduğunu anlasın geçenkinde anlamamıştı dedi ne alaka şimdi ya dedim o zaman da eşim ayarlamıştı halbuki beşikti bebek arabasıydı falan. İlla bir laf sokacak damada
Şuna bak yaa ne güzel dogum yapıp bebeklerimize kavuşacaz hepimizde bir stres çok gerildim bugünBen olsam annemi çağırırdım ama sen lohusayken bir batacak şey 2-3 batar bence kayınvalindenle aran iyiyse eğer seni seviyorsa onu çağır, annene söyle gelmek istedi kıramadım ayıp olur diye gelme diyemedim dersin bence
Valla şeytan diyor ikinizde gelmeyinKızlar beni de kayınvalidem aradı sen ne zaman istersen çağır gelirim dedi. Normalde kiraz bahçeleri var onların tam doğum zamanı da kiraz toplama zamanına geliyor. Gelemez belki diye düşünmüştüm ama öyle dedi.
Annem de en son doğum öncesi gelelim demişti ama bir daha ses çıkmadı ben de gururumdan doğumda gelin diyemedim henüz o teklif etsin diyehangisini çağırsam bilemedim ya.
Tabi gönül anneyi istiyor daha iyi ilgilenir hem oğlumla hem benimle ama çok söyleniyor dırdır ediyor psikolojik olarak yoruyor o daeşim hakkında bir şeyler der ilgilenmiyor etmiyor vs diye kesin. Telefonda anlatıyorum işte beşikleri bebek arabasını kurdu eşim diye, iyi bu sefer bari baba olduğunu anlasın geçenkinde anlamamıştı dedi ne alaka şimdi ya dedim o zaman da eşim ayarlamıştı halbuki beşikti bebek arabasıydı falan. İlla bir laf sokacak damada
Aynen canım gerçekten helal olsun dedim hem doğruları söylüyor hem de çok mantıklı incitmiyorAt tribini aşko ben arkandayımçok güzel çok zekice çözmüş kırmadan incitmeden mantıklı gerekçelerle, helal olsun. Eşler böyle arayı bulabildiğinde çok seviniyorum iki tarafı birbiriyle kötü yapmadan
Benim o geldi ondan sonraki gün bogalgam gibi geldi 2 gün üst üste bugün bir şey yok ama ağrı var.. doktor bir şey derse onu banada söyler misinİnternetten baktım mukus tıkacı görselinin aynısı yarını bekleyeceğim sormak için
Ben hala ayak ayak üzerine atabiliyorumAynen canım gerçekten helal olsun dedim hem doğruları söylüyor hem de çok mantıklı incitmiyorlaf söz edende olmaz artık güzel oldu masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?