2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Maalesef işte bebek sevmeye görmeye gelecekler de keşke bir bebekle benim ödemimiz bir gitseydi kendimize bir gelseydik
Ay onların sevmelerine de onlara da başlıcam benimkiler böyle toplaşıp geliyormuş hissine girdim şuan sinir geldi
senin derdin doğurmak onların derdi kafa dağılsın gezsin stres bilmem ne. Gezmek istiyorsa başka yere gitsin senin yanında kalması şartmı kardeşi diye düşünmüştür annen ama küçük değil bide eşine böyle konuşmuşken senin ailenin böyle yapması eşinin ağzına laf verecek

Benim doğuma 4 gün kaldığı için bebeğimi strese koymadan buraya yazıp içimi döktüm yoksa düşünsem onu kafayı yerim o an hiç olmayacak gibi komut veriyorum beynime

Canım bunu kardeşime annem teklif etmiş. Zaten diyorum annem misin kv misin belli değil. Doktor haftada 1 e düşürdü kontrolü o yüzden bu hafta gelme dedim. Doğum tarihi belli olsun 1 gün önce gelin dicem kardeşim gelirse de doğum sonrası göndericem.
Ama insanın kendi annesinin bu şekilde düşünmesi, davranması çok üzüyor.

Canim benim sabah uyandigimda kasiklarimda inanilmaz bir doluluk oluyor hatta ilk birkac dakika oynatamiyorum bacaklarimi onun disinda gunduz bir sey yok gecen hafta adet sancisi vardi o gecti cok sukur.
Canım bugun bende de olan adet ağrısı gıbıydı sımdı cok sukur rahatladım biraz terin suyun içinde kaldım korktum

1 kere sağdım canım ondada unutup aynı memeden verdim 2 kere o yüzden
Ay ne güzel ya maşallah
Şu süreçte maalesef kimse lohusa psikolojisi diye düşünmüyor canım ben anneme dedim kimseyi istemiyorum diye kızdı bana, biz bir doğum yaptık 10 tane kaynım geldi sesimizi çıkarmadık ayıptır sus diyor şimdi annem bile desteklemiyor beni ondan kabuğuma çekildim ben sen annene sözünü dinletebiliyorsan bence bir dene, ben maalesef bir söyledim bin işittim

Evet canım bende sabahtan beri suya yüklendim şükür hafifledi bebeğin de hareketlerı fazlalaştı korktum bi an doğum yakınlastı sandım

İşte insanın kendi annesi böyle yapınca el ne yapmaz. 2 gündür sinirliyim anneme.

Aynı gündeyiz seninle benim dün akşam oldu şimdi de o kadar hareketli ki canımı acıtıyor bazen kasılıyor içerde sanki
Ay ay aynı canım hareket ettikçe canım acıyor ama içim rahatlıyor kasıklarıma bırı iğne batırıyor sanki şükür sabah ki yoğun ağrı kalmadı ama demekki normal

Gerçekten kadın canının derdinde doğurdu doğuracak bebeği henüz yeni insanlar kardeşi annesi bile olsa kafa dağıtayım bebek göreyim ortam değişsin derdinde , bizim de durumlar aynı böyle

Benim annemde bu tavırda ama ben biraz baskın davranıyorum özellikle eşim tarafı konularında ama bu olayda ne yapıcam bilmiyorum. İlk duyunca dedim ne işi var onun burda diye. Çok kırmak istemiyorum ocak sonunda beynindeki baloncuktan ameliyat oldu. O yüzden tavrım nasıl olur bilmiyorum.

Aynen benim de öyle kıramıyorum yaşlandıkça çok çok daha alıngan olmaya başladı benimki en ufak şeye alınıyor kendimi ifade ederken bile 40 takla atıyorum hemen sinirleniyor bir de şekeri var korkuyorum ne derse onun suyuna gidiyorum yine de sağolsunlar Allah başımızdan eksik etmesin

Tabiki üzmez mi be.. hayırdır sizin ev çok mu kafa dagitilan zevkli bi evmis birde o bebek anlamasından belki kardeşin kaçacak belli mi olur üzmez mi üzer tabi ne olacak kardeşi işte gözüyle bakıyorda 3 5 yaşında çocuk değil 22 yaşında evlense çocuğu olacak yaşta adam yani

Kızlar benden uzun beyaz şeffaf birşey geldi nişanın beyaz versiyonu gibi normal mi sanki cesursavasci senden de gelmişti hafif bir bel ağrım var ama bebek çok hareketli gitsem mi doktora beklesem mi
Canım doktor bana şey dedi biz su ve sancı bekliyoruz bu akintilar gelecek çok normal dün dayanamadım sordum boşa gitme

Çok güzel almış oh oh bu gece geliyor canım ona göre randevu aldım yarın birlikte görücez nstye sokar mı acaba ayy heyecanlandım

Kv doğumda da sonrasında da gelmicek canım. Uzun zaman oldu görüşmeyi dibinden kestim. Kv görümce kaynım hepsini sildim, engelledim . Allahtan farklı şehirdeyiz. Hayatı bana zehir etmişlerdi. Görüşmeyi kesince Kafam rahatladı yemin ederim. Kendime eziyet etmişim yıllarca. Gençleştim resmen bu kadar mı farkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…