• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    14
Selamlar ben bugün muayene oldum😍
13+1 bebeğim , gelişimi iyi . Sağlıklı bir kız bebeği bekliyorum😍😍😍😍İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız💓(fetal dna sonuçlarım için gitmiştim)
Hayırlı olsun gözünüz aydın 😍🌸 hangi firmaya yaptırdınız fetal dna’yı? Benim de inşallah haftaya yaptırma planım var.

Selam hanımlar bir şey soracağım geçenlerde kanamadan dolayı hastanede yatmıştım hatırlarsanız sonrasında eve çıkınca bir iki gün kahverengi gelmişti ve kesilmişti. Bir haftadır nerdeyse hiç yokken bugün tekrar kahverengi gelmeye başladı az az. Korkmam gerekiyor mu yeniden başlayacağı anlamına gelir mi bu bana bir yardım edin🫶

Selam hanımlar bir şey soracağım geçenlerde kanamadan dolayı hastanede yatmıştım hatırlarsanız sonrasında eve çıkınca bir iki gün kahverengi gelmişti ve kesilmişti. Bir haftadır nerdeyse hiç yokken bugün tekrar kahverengi gelmeye başladı az az. Korkmam gerekiyor mu yeniden başlayacağı anlamına gelir mi bu bana bir yardım edin🫶
Canım geçmiş olsun doktorunu ara istersen biz ne söylesek yanlis olur

11+4 günlük hamileyim. Doktorum elenatal 2 yanında gyno ferro sanol demir ilacı da verdi. İçeriklerine bakınca her ikisinde de folik asit var. Bazı doktorlar bu haftalarda folik asiti bıraktırırken benimkinin 2 katına çıkarılması biraz endişelendirdi. Her iki takviyeyi de aynı anda kullanan var mı aramızda?

Beni de listeye ekleyebilirsiniz.
Sat: 19.12.2025
Beklenen doğum tarihi: 25.12.2025
İlk çocuk
Yaş 37
Cinsiyet erkek

Kahverengi gelirse korkma sıkıntı yok dedi ama insan yine de bizzat yaşayandan da fikir almak istiyor damdan düşeni damdan düşen anlar derler ya o misal 🙂
Merhaba benim de aynı şekilde kanamalarım olduğu için hastanede 1 hafta yattım, şimdi de evdeyim doktorum WC hariç hiç kalkmamamı önerdi size önerileri ne oldu? Bu arada bana da kahverengi lekelenmeden korkma dedi devam ederse tabi mutlaka danışın

Kızlar selamlar,

Biz şimdi 14+2 yiz. Sanki bir anda kilo artışım hızlandı gibi ve göbeğim büyüdü ama kendi göbeğim mi bebişin büyümesi mi biraz kafam karışık :) sizde durumlar nasıl

Merhaba benim de aynı şekilde kanamalarım olduğu için hastanede 1 hafta yattım, şimdi de evdeyim doktorum WC hariç hiç kalkmamamı önerdi size önerileri ne oldu? Bu arada bana da kahverengi lekelenmeden korkma dedi devam ederse tabi mutlaka danışın
Ağır kaldırma ve ilişkiden uzak dur kesinlikle dedi. Ben özellikle sordum hep yatacak mıyım diye hayır kendini kısıtlama yemeğini falan yapabilirsin dedi. Ben yarın çalışmaya da başlıyorum biraz sakin hareketlerle sıkıntı olmaz demişti

Ağır kaldırma ve ilişkiden uzak dur kesinlikle dedi. Ben özellikle sordum hep yatacak mıyım diye hayır kendini kısıtlama yemeğini falan yapabilirsin dedi. Ben yarın çalışmaya da başlıyorum biraz sakin hareketlerle sıkıntı olmaz demişti
Bende cuma günü taburcu oldum hastaneden.eve git yat dedii .yemek ve tuvalet harici kalkmiyorum.haftaya cuma randevu verdi ,yatmaya devam et mi dicek orda ne olucak bilemiyorum 🤷

Benim de dün gece kahverengi pembemsi akıntım oldu kan gibi değildi ama.. sanırım içerde kalan kanlar geliyor oksitlenmiş olabilir 🤦‍♀️ aklıma bu geldi

Bende cuma günü taburcu oldum hastaneden.eve git yat dedii .yemek ve tuvalet harici kalkmiyorum.haftaya cuma randevu verdi ,yatmaya devam et mi dicek orda ne olucak bilemiyorum 🤷
Umarım bir an önce normale döner bu kanama mevzuları. İnsanı çok tedirgin ediyor sürekli kontrol ediyorum kendimi. Benim doktorum en az iki hafta ile bir ay arasında kaybolacağını söylemişti kanama alanının

Benim de dün gece kahverengi pembemsi akıntım oldu kan gibi değildi ama.. sanırım içerde kalan kanlar geliyor oksitlenmiş olabilir 🤦‍♀️ aklıma bu geldi
Evet benim de öyle kan gibi değil içerde kalanlar böyle böyle bitecek heralde. Sen de sürekli yatıyor musun peki canım?

Benim kanamam oldu sonra kahverengine döndü geçti gitti ama ben iğne fitil kullanıyorum
Ben de sabah ağızdan akşam da fitil olarak alıyorum ilacı. Geçip gider inşallah yaşayan herkesin

Back