- 13 Ekim 2022
- 150
- 174
- 33
- 27
Ay bugun benimde son gunumduBugün sonunda benim de son günüm artık izne ayrılıcam çarşambadan itibarensabahları uyanmadan akşama kadar uyumayı düşünüyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bugun benimde son gunumduBugün sonunda benim de son günüm artık izne ayrılıcam çarşambadan itibarensabahları uyanmadan akşama kadar uyumayı düşünüyorum
![]()
3.3tu galiba canımKaç çıktı canım sarılık?
Canim benim sabah uyandigimda kasiklarimda inanilmaz bir doluluk oluyor hatta ilk birkac dakika oynatamiyorum bacaklarimi onun disinda gunduz bir sey yok gecen hafta adet sancisi vardi o gecti cok sukur.34 haftadaki arkadaşlar bugun aşırı bı kasık ağrım var adet gibi benim gibi olan var mı
Aslında benim de inmedi canım indi gibi geliyordu sonra tekrar kaburgada hissediyordumCanım merak ettim senin karnın aşağı inmişti bende daha kaburgamda 41. Haftayı mı beklicek acaba bu cocuk![]()
Yok yok inmediİnmiş miydi diye sorcaktmgolden-snitch
10 Mayıs olursa 39+0 oluyorum canım eşime kalsa 40 ta alsın diyoDedim dedim sakın süpriz yapma bekle dedim az kaldı şurda benim ayarımı kaçırma dedim
ay hadi inşallah ya
bence bekletir doktor. Benimki beklediği kadar bekleriz demişti 39 da olabilir gibisinden. Ben 37+2 yi istedim. İdeali 38 de alıyolar 39.hafta içinde oluyorsun. Seni 39 da alırlarsa 40 hafta içinde olmuş olcan![]()
Ay ne bileyim nolur nolmazKız yer yemez de hemen gelmez![]()
33+5 bende de var 2 gündür yürürken rahmin alt kısmı ve kasıklarım zorluyor ani saplanmalar var geriliyor sanki bir de kasılmalar hissediyorum.34 haftadaki arkadaşlar bugun aşırı bı kasık ağrım var adet gibi benim gibi olan var mı
Bizim 8 çıktı yarın tekrar ölçüm yapılacak3.3tu galiba canım
Ben başladım yemeye canımKuşlar biz artık 36 haftalık olucaz sizce hurma yemeğe başlasam mı daha erken mi acaba
Ne tarafa bayılıyoruzzzzzKızlar, kv kp,2 kaynım eltim yatılı geleceklermiş![]()
Kayın hem de 2 tane ne alaka?? Eşin söylesin rahatsız diye. Bitmiyor bu ailelerin anlayışsızlığıKızlar, kv kp,2 kaynım eltim yatılı geleceklermiş![]()
Su içmek sancıyı azaltıyor çünkü canım33+5 bende de var 2 gündür yürürken rahmin alt kısmı ve kasıklarım zorluyor ani saplanmalar var geriliyor sanki bir de kasılmalar hissediyorum.
Çok su içip ne kadar çok wc gidersem o kadar azalıyor o dikkatimi çekti.
Aynı gündeyiz seninle benim dün akşam oldu şimdi de o kadar hareketli ki canımı acıtıyor bazen kasılıyor içerde sanki34 haftadaki arkadaşlar bugun aşırı bı kasık ağrım var adet gibi benim gibi olan var mı
Oh miss benim yerime de dinlen ben bırakamadım 2 hafta daha devamAy bugun benimde son gunumduherkes bugunu beklemis
erken biraktm 2 hafta erken ama ellerim çok ağrıyordu mecbur kaldim
bir yandan da yoruluyodum artik özellikle gece uyuyamayıp işe gitmek cok zor
![]()
Enfeksiyon olabilir mi senin o zaman33+5 bende de var 2 gündür yürürken rahmin alt kısmı ve kasıklarım zorluyor ani saplanmalar var geriliyor sanki bir de kasılmalar hissediyorum.
Çok su içip ne kadar çok wc gidersem o kadar azalıyor o dikkatimi çekti.
Neeeee ne zamannnnKızlar, kv kp,2 kaynım eltim yatılı geleceklermiş![]()
Pazartesiye kaldı gidemedim ben de ondan şüphe ettim bayadır vermedim.Enfeksiyon olabilir mi senin o zamanidrar tahlili vermiş miydin yakın zamanlarda
Canım sen sütünü hiç sağıyor musun pompaya ihtiyaç duydun muBizim 8 çıktı yarın tekrar ölçüm yapılacak