• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bugün sonunda benim de son günüm artık izne ayrılıcam çarşambadan itibaren 💃🏻 sabahları uyanmadan akşama kadar uyumayı düşünüyorum😂
Ay bugun benimde son gunumdu 🤣🤣 herkes bugunu beklemis 😊 erken biraktm 2 hafta erken ama ellerim çok ağrıyordu mecbur kaldim 🥹 bir yandan da yoruluyodum artik özellikle gece uyuyamayıp işe gitmek cok zor 🥺

34 haftadaki arkadaşlar bugun aşırı bı kasık ağrım var adet gibi benim gibi olan var mı
Canim benim sabah uyandigimda kasiklarimda inanilmaz bir doluluk oluyor hatta ilk birkac dakika oynatamiyorum bacaklarimi onun disinda gunduz bir sey yok gecen hafta adet sancisi vardi o gecti cok sukur.

Dedim dedim sakın süpriz yapma bekle dedim az kaldı şurda benim ayarımı kaçırma dedim 🤣🤣

ay hadi inşallah ya 🤭🤭😍🙏

bence bekletir doktor. Benimki beklediği kadar bekleriz demişti 39 da olabilir gibisinden. Ben 37+2 yi istedim. İdeali 38 de alıyolar 39.hafta içinde oluyorsun. Seni 39 da alırlarsa 40 hafta içinde olmuş olcan 🤔
10 Mayıs olursa 39+0 oluyorum canım eşime kalsa 40 ta alsın diyo 😅 kızlar erken doğar diyorlar ama bakalım o kadar bekleyecek mi
Kız yer yemez de hemen gelmez 😂
Ay ne bileyim nolur nolmaz 😂 karnım aşağıda bebek kasıklarda olunca korkuyorum

34 haftadaki arkadaşlar bugun aşırı bı kasık ağrım var adet gibi benim gibi olan var mı
33+5 bende de var 2 gündür yürürken rahmin alt kısmı ve kasıklarım zorluyor ani saplanmalar var geriliyor sanki bir de kasılmalar hissediyorum.
Çok su içip ne kadar çok wc gidersem o kadar azalıyor o dikkatimi çekti.

33+5 bende de var 2 gündür yürürken rahmin alt kısmı ve kasıklarım zorluyor ani saplanmalar var geriliyor sanki bir de kasılmalar hissediyorum.
Su içmek sancıyı azaltıyor çünkü canım

Enfeksiyon olabilir mi senin o zaman 🤔 idrar tahlili vermiş miydin yakın zamanlarda

Back