• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Ah benimde tam yanlarda iç çamaşırının kestiği yerler tam olarak bugün sadece solda oldu ve belim de ağrıdı
Ay bende de öyle resmen çamaşırmın geçtiğino kemiğimn olduğu yerde garip ağrı var sağ tarafta gece o tarafa falan mı yattm diye düşünüyordm. Büyümeden mi oluyormuş o

Ay bende de öyle resmen çamaşırmın geçtiğino kemiğimn olduğu yerde garip ağrı var sağ tarafta gece o tarafa falan mı yattm diye düşünüyordm. Büyümeden mi oluyormuş o
Galiba evet o yüzden şiddetli ağrım olmadıkça dert etmiyorum

Kasik agrim yok canim ama bugun sabah bir iki kere batma olmustu sonra gecti. Suan bel agrim gecti ama bacaklarimdaji sizi hala asiri sekilde devam ediyor
Benim adetimin gecikmesinin 7. gününde test yaparak öğrendim. O güne kadar adet olacağım sanıyordum sancılarım vardı ve 6. günde pembe lekelenmem olmuştu. Yerleşmedir diye düşünüyorum ama lekelerini çok dikkatli takip et değişimine bak

Benim adetimin gecikmesinin 7. gününde test yaparak öğrendim. O güne kadar adet olacağım sanıyordum sancılarım vardı ve 6. günde pembe lekelenmem olmuştu. Yerleşmedir diye düşünüyorum ama lekelerini çok dikkatli takip et değişimine bak
Simdi boyle geldi artiyor gibi. Sabah hemen hastaneye gitcem simdi uyucam mecbur

Eklentiler

• IMG_2999.webp
    IMG_2999.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 4
Back