2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Cahil insanlardan nefret ediyorum

Kuşlar biz artık 36 haftalık olucaz sizce hurma yemeğe başlasam mı daha erken mi acaba
Ben 37 de başlayacağım korkuyorum erken doğar diye
Ay süper canım ya çok sevindim böyle sizi okudukça içim umutla doluyor uykusuzluk şimdi de var vücut kendini alıştırıyor heralde

Oy maşallah bizim en son kilolar aynı gidiyodu seninki atağa geçmiş kızz

gulumsebebek dün benim de çıktı o civarda ama bebek yerleşmeye çalıştığı için felan demişti bence bekler seninki de bol bol konuş beklesin
Dedim dedim sakın süpriz yapma bekle dedim az kaldı şurda benim ayarımı kaçırma dedim
Ayy şurda az bisey kalmış bekler inşallah minikkuş
ay hadi inşallah ya
bence bekletir doktor. Benimki beklediği kadar bekleriz demişti 39 da olabilir gibisinden. Ben 37+2 yi istedim. İdeali 38 de alıyolar 39.hafta içinde oluyorsun. Seni 39 da alırlarsa 40 hafta içinde olmuş olcan

İş işten geçmişti yapacak hiç bir şey yoktu ve gonderende eşimdi. Bir de biraz kafa dalgın oluyor sezaryen sonrası tek derdin bebeğin oluyor. Saçma sapan söylenenleri bile duymuyorsun
Gönderen eşin olunca maalesef kendilerinde her şeyi yapmakta hak buluyorlar hani bana attıysa demek ki herşeyi yapabilirim diyor maalesef

Aynen umarım doğduktan sonra da yeme içme düzeni boğa erkeği gibi olur
Oy maşallah bizim en son kilolar aynı gidiyodu seninki atağa geçmiş kızz
benimki boydan atağa geçmiş kiloda oralı değilim ama boya çok şaşırdım
Kocan ne demiş nasıl çözmüş ne zaman gelcekler hiç detay vermemişsin kimse de sormamış bi ben mi meraklıyım ay ajsjsjs cesursavasci
bunu bende merak ettim

Aynen umarım doğduktan sonra da yeme içme düzeni boğa erkeği gibi olur

benimki boydan atağa geçmiş kiloda oralı değilim ama boya çok şaşırdım

bunu bende merak ettim
Haftada 200 aldığını düşünürsek benimki 2800 anca oluyo yarın görcesss nasıl özledim ben de suratını göstermese de gidip görmesi bi başka oluyo boyu çok iyi kuzum upuzun delikanlılar olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…