Canım merak ettim senin karnın aşağı inmişti bende daha kaburgamda 41. Haftayı mı beklicek acaba bu cocukAay tam bunu yazacaktımçok uzak kaldım ben buralardan ya
İnmiş miydi diye sorcaktmCanım merak ettim senin karnın aşağı inmişti bende daha kaburgamda 41. Haftayı mı beklicek acaba bu cocuk
Cahil insanlardan nefret ediyorumKadına söylesek de söylemesek de laf anlamaz dinlemez o kadar çevresi geniş birisi ki herkes resim isteyecek ondan zaten çevresine ben gittim demek için gelecek yoksa bebeği beni merakından değil , maalesef eşim kendi de biliyor annesini , elli kere söylesek de atar o dedi
Vay beee helal olsunKızlar eşim benim kv sorunumu başarılı bir şekilde çözdü
Valla ben de öyleAynen bende öyle vallaha bol bol emzirmekten telefona bakamaz oldum
Ben 37 de başlayacağım korkuyorum erken doğar diyeKuşlar biz artık 36 haftalık olucaz sizce hurma yemeğe başlasam mı daha erken mi acaba
Ay süper canım ya çok sevindim böyle sizi okudukça içim umutla doluyorVallaha çok şükür canım ağrım çok az kaldı oturup kalkarken zorlamıyorum kendimi yavaş biryerden tutunarak kalkıyorum. Doktor dün baktı gayet iyi tayt korse giyin artık dedi bakalım şimdilik uykusuzluk dışında kötü birsey yok
Oy maşallahKızlar nts de 4-5 tane düzenli 30 da sancı çıktı. Doktor geçen hafta sen daha doğurmazsın derken bugün 29 nisanı beklerse tarih senindir beklemezde gelirse benimdir filan dedi35+6 3150 gram 53 cm. boyu 39-40 haftayla uyumlu. Bukadar bekledi bari tarihi beklese ya inşallah
Dedim dedim sakın süpriz yapma bekle dedim az kaldı şurda benim ayarımı kaçırma dedimgulumsebebek dün benim de çıktı o civarda ama bebek yerleşmeye çalıştığı için felan demişti bence bekler seninki de bol bol konuş beklesin
ay hadi inşallah yaAyy şurda az bisey kalmış bekler inşallah minikkuş
bence bekletir doktor. Benimki beklediği kadar bekleriz demişti 39 da olabilir gibisinden. Ben 37+2 yi istedim. İdeali 38 de alıyolar 39.hafta içinde oluyorsun. Seni 39 da alırlarsa 40 hafta içinde olmuş olcanMaşallah canım boyu baya uzunkilosu da 3 ü geçmiş rahat edersin artık bence bekler 29 unu 4-5 tane 30 da olması çok yakın tarihte gelir gibi hissettirmedi bana. Magnezyum içiyorsun dimi o da önlüyor ya kasılmaları. 29 una da çok az kaldı gerçi
Haftaya oğlumun 23 Nisan gösterisi var ben de korkuyorum ya o zaman doğurursam gösteriye gidemezsem diye. Haftayı da bi atlatsak rahatlayacağım. Ben de bugün tam 36 oldum
Sezeryana karar verirsem 10 Mayıs olsun istiyorum ama eşim 15 inden önce doğurma diyor işleri yoğunmuş dadoktor sezeryan için 39 u geçirir mi sence canım? Bir sıkıntı olur mu yani? Aslında anne karnında ne kadar kalsa o kadar iyi ama büyüdükçe zor mu çıkıyor daha çok mu kesilmesi gerekiyor öyle bi şey var mı acaba?
Adama ne kizmissindir ama aşırı haklısın ya ne diyo peki bu durumaEvet şaka gibiydi. Ben paylaşmak istiyor muyum yüzüm şişmiş ameliyat önlüğüyle. Ama asıl sorun bence eşimde, sen niye millete atıyorsun bnm bebeğimle ilk anlarımı
Senin doğurma perilerin gelmemiş ahahhaha 5 tane öneriyor doktorlar 36.haftadan itibarengünde 5 tabe fazla mı olur
Valla sadece hurmayla olsaydı şimdiye çoktan doğurmuştumgünde 5 tabe fazla mı olur
Senle her şeyimizi aynı olup aynı gitmemiz çok garip geliyo benimde hep aynı senleKarnım dünden beri farklı canım ayagım dizim bayagı arıyor taşımıyor bacaklar artık canım hayırlısı artık bakim napcaz böyle
Bende son 1 hafta doğru düzgün uyuyamıyordumBen 37 de başlayacağım korkuyorum erken doğar diye
Ay süper canım ya çok sevindim böyle sizi okudukça içim umutla doluyoruykusuzluk şimdi de var vücut kendini alıştırıyor heralde
Gönderen eşin olunca maalesef kendilerinde her şeyi yapmakta hak buluyorlar hani bana attıysa demek ki herşeyi yapabilirim diyor maalesefİş işten geçmişti yapacak hiç bir şey yoktu ve gonderende eşimdi. Bir de biraz kafa dalgın oluyor sezaryen sonrası tek derdin bebeğin oluyor. Saçma sapan söylenenleri bile duymuyorsun
Kız yer yemez de hemen gelmezBen 37 de başlayacağım korkuyorum erken doğar diye
Ay süper canım ya çok sevindim böyle sizi okudukça içim umutla doluyoruykusuzluk şimdi de var vücut kendini alıştırıyor heralde
Senle her şeyimizi aynı olup aynı gitmemiz çok garip geliyo benimde hep aynı senle
Aynen umarım doğduktan sonra da yeme içme düzeni boğa erkeği gibi olurMasallah bir boğa erkeği de senden
Gelmiyor mu yanına doğumdasen mi istemedin o mu istemedi canım ? Aslında en güzeli kafan rahat mis
Maalesef sen hiç tanımadığın için tahmin bile edemezsinçeker atar asla haberin bile olmaz asla engelleyemezsin
benimki boydan atağa geçmiş kiloda oralı değilim ama boya çok şaşırdımOy maşallahbizim en son kilolar aynı gidiyodu seninki atağa geçmiş kızz
bunu bende merak ettimKocan ne demiş nasıl çözmüş ne zaman gelcekler hiç detay vermemişsin kimse de sormamış bi ben mi meraklıyım ay ajsjsjscesursavasci
Haftada 200 aldığını düşünürsek benimki 2800 anca oluyo yarın görcesss nasıl özledim ben de suratını göstermese de gidip görmesi bi başka oluyoAynen umarım doğduktan sonra da yeme içme düzeni boğa erkeği gibi olur
benimki boydan atağa geçmiş kiloda oralı değilim ama boya çok şaşırdım
bunu bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?