Ay bugun benimde son gunumdu herkes bugunu beklemis erken biraktm 2 hafta erken ama ellerim çok ağrıyordu mecbur kaldim bir yandan da yoruluyodum artik özellikle gece uyuyamayıp işe gitmek cok zor
Canim benim sabah uyandigimda kasiklarimda inanilmaz bir doluluk oluyor hatta ilk birkac dakika oynatamiyorum bacaklarimi onun disinda gunduz bir sey yok gecen hafta adet sancisi vardi o gecti cok sukur.
Dedim dedim sakın süpriz yapma bekle dedim az kaldı şurda benim ayarımı kaçırma dedim
ay hadi inşallah ya
bence bekletir doktor. Benimki beklediği kadar bekleriz demişti 39 da olabilir gibisinden. Ben 37+2 yi istedim. İdeali 38 de alıyolar 39.hafta içinde oluyorsun. Seni 39 da alırlarsa 40 hafta içinde olmuş olcan
33+5 bende de var 2 gündür yürürken rahmin alt kısmı ve kasıklarım zorluyor ani saplanmalar var geriliyor sanki bir de kasılmalar hissediyorum.
Çok su içip ne kadar çok wc gidersem o kadar azalıyor o dikkatimi çekti.
33+5 bende de var 2 gündür yürürken rahmin alt kısmı ve kasıklarım zorluyor ani saplanmalar var geriliyor sanki bir de kasılmalar hissediyorum.
Ay bugun benimde son gunumdu herkes bugunu beklemis erken biraktm 2 hafta erken ama ellerim çok ağrıyordu mecbur kaldim bir yandan da yoruluyodum artik özellikle gece uyuyamayıp işe gitmek cok zor
Maşallah dogum yapan arkadaşlar gözünüzaydin. Bizim bu hafta 37.hafta kontrolumuz vardı kilosu 2800 çıktı boyu 49 .boyu iyi kilosu 1 hafta geride dedi bu yüzden 39.haftaya kadar bekletilen dedi.29 nisana gün verdi erken gelmez umarım.