• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben dün baktım çok ağrıyor bi tane progestan fitil kullandım. Rahatlattı o beni sanki. Bel ağrısı normal bu arada canım bende de oluyor ara ara. Doktorun ilk sorduğu bel ağrıların basladı mı olmustu
Bana da kasık ağrıların olur demişti keseyi gördüğümüzde. Şiddetli ağrın olmadıkça sorun yok demişti

Sorma. Yani ağrılar ateş vs katlanırım hiç önemli değil ama insan bebeği için korkuyormuş şimdiden böyle hissetmek ne tuhaf 🥹
Ah demi yaaaa şimdiden onun canı benim canımdan üstün oldu.. Kan sulandırıcı iğneyi yaparken eşimin içi gidiyor, ben diyorum ki olsun bebek sağlıkla büyüsün de hiç önemli değil. Yeter ki sağlıkla dünyaya gelsinler bizi bırakmasınlar🥹

Bana da doktorum ağrılar kramplar olur rahim büyümesinden kaynaklı demişti canım ama kanama olursa gel demişti. Kanamayı takip et ama kötü de düşünme yarın da doktoruna bir git istersen ❤️
Yarin doktora kesin gidicem canim. Sabah ilk is aricam klinigi.

Hala ayni kuzum belime ara ara agri giriyor asiri derecede bacaklarimda ve ayaklarimda sizi var. Simdi yine cis yaptim yine geldi fotosunu koyuyorum. Kusura bakmayin lutfen. Paylasmak istedim belki tecrube eden vardir çok korkuyorum
Bu yerleşme kanamasına benziyor sanki ya

Eklentiler

• IMG_2994.webp
    IMG_2994.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 23
Kan idrarla gelen bir şey mi yani sistit olmuş olabilir misin çok sulu geldi bana görüntü. adet başkangıcı gibi bir lekelenme mi?
Evet adet baslangicinda da böyle pembelikle basliyordu. Oyuzden korkuyorum bir de belki dusuk olabilir diye korkuyorum, ama testim pozitif. Kan da verdim sonucu yarin cikacak .

Eklentiler

• IMG_2963.webp
    IMG_2963.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 19
Evet adet baslangicinda da böyle pembelikle basliyordu. Oyuzden korkuyorum bir de belki dusuk olabilir diye korkuyorum, ama testim pozitif. Kan da verdim sonucu yarin cikacak .
Gönlünü ferah tut eğer sağlıklı bir embriyo oluştuysa seninle kalacaktır. Önemli olan bu zaten sağlıklı olması. Uzan dinlen yarına kadar kanama şiddetlenmediği sürece korkma

Gönlünü ferah tut eğer sağlıklı bir embriyo oluştuysa seninle kalacaktır. Önemli olan bu zaten sağlıklı olması. Uzan dinlen yarına kadar kanama şiddetlenmediği sürece korkma
Tamam canim cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun her birinizden. Gurbette olmak zor hele bir basina ins bebegim tutunur ve saglikla ilerler. Ins bu dusuk isareti degildir hep dua ediyorum 🤲🏻

Merhaba bende yeni üye oldum aslında buraya yazarken bile kötü oluyorum ben ikizlere hamileyim maalesef 2 gün önce 21 haftalık olan ikizimi kaybettim kalbi durmuştu şimdi 22 +5 günlük olan bebeğimle devam ediyoruz diğer bebeğimede bişey olur diye çok korkuyorum böyle olan yada bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz

Tamam canim cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun her birinizden. Gurbette olmak zor hele bir basina ins bebegim tutunur ve saglikla ilerler. Ins bu dusuk isareti degildir hep dua ediyorum 🤲🏻
Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki. Her hamileliğinde yüreği hop oturup hop kalkan biri olarak.. Rabbim eğer sağlıklıysa sana bağışlasın.. kasık ağrın var mı?

Çift keselerdi hiçbişeyleri yoktu ikisininde birden bire kalbinin durduğunu öğrendik çok üzüldük anlatamam diğer bebeğim için çok endişeliyim

Hala ayni kuzum belime ara ara agri giriyor asiri derecede bacaklarimda ve ayaklarimda sizi var. Simdi yine cis yaptim yine geldi fotosunu koyuyorum. Kusura bakmayin lutfen. Paylasmak istedim belki tecrube eden vardir çok korkuyorum
Kuzum yerleşme olabilir bu senin daha çok yeni sanırım gebeliğin yarına geçer inşallah stres yapma

Merhaba bende yeni üye oldum aslında buraya yazarken bile kötü oluyorum ben ikizlere hamileyim maalesef 2 gün önce 21 haftalık olan ikizimi kaybettim kalbi durmuştu şimdi 22 +5 günlük olan bebeğimle devam ediyoruz diğer bebeğimede bişey olur diye çok korkuyorum böyle olan yada bilgisi olan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
Başınız sağ olsun konu hakkımda bilgim Allah diğer bebeğinizi size bağışlasın🙏

Ben seni o kadar iyi anlıyorum ki. Her hamileliğinde yüreği hop oturup hop kalkan biri olarak.. Rabbim eğer sağlıklıysa sana bağışlasın.. kasık ağrın var mı?
Kasik agrim yok canim ama bugun sabah bir iki kere batma olmustu sonra gecti. Suan bel agrim gecti ama bacaklarimdaji sizi hala asiri sekilde devam ediyor

Kasik agrim yok canim ama bugun sabah bir iki kere batma olmustu sonra gecti. Suan bel agrim gecti ama bacaklarimdaji sizi hala asiri sekilde devam ediyor
Canım bende de pembemsi jel kıvamında bir akıntı gelmişti doktoruma söyledim korkulacak bişey değil olması normal demişti yani içini ferah tut kanama şeklinde gelmedikçe🙏🏻

Adet belirtileri devam edebiliyor benimde bacak ağrılarım oluyor. Gebeliğin ilk haftalarında bu tarz lekelenmeler oluyor korkma inşallah sağlıkla ilerler hamileliğin. Düşük olsa bile korkma vücudumuz sağlıksız olunca sonlandırıyor bu duygusal olarak zor evet ama aslında harika bir şey inşallah hepşmiz sağlıkla kavuşuruz bebelerimize 🤗

Benim sata göre 4+6 ama geç döllenme olduğu için hesabı başka olur değil mi?
Bugün beta hcg baktırdım 375. Sizin bu değerler kaçıncı haftada olmuştu acaba?
Geç dollenme de yeni sat tarihi belirliyor doktor geçen çarşamba benim de 374 du degerim
Kızlar benim sinüzitim var boğazım hafif başladı yine burnum tıkalı başım ağrıyor aslında bunları önemsemem de ateşim 37 filan gidiyor sorun olur mu? İlaç vs alsam mı ya da bir kbb filan gitsem mi sizce 😢
Ihlamur içebiliyorsun canım onun dışında sadece parol alabilirsin geçmiş olsun
Kizlar simdi cis yaptim silince pembelik geldi kanama var gibi bu normal mi? Direk aglamaya basladim dusuk olmasin ne olur…..
Doktoruna danışmalısın tabi ki ama kırmızı olmadığı müddetçe sorun yok demişti doktorum

Back