- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Nesi erken kiz yemeye basla zamani gelmisKuşlar biz artık 36 haftalık olucaz sizce hurma yemeğe başlasam mı daha erken mi acaba
İşte benim telefonuma bile kimlerin kimlerin resimleri geldi bebeklerin, aile grubuna atılınca o ona o ona atmış ; kesinlikle gerek yok ama insanlar çekip atıyor hemenYaa ama minicik bişey ve doğunca kızarık şiş buruşuk bisey oluyolar neyini merak ediyolarbide yazık yani daha dünyaya yeni gelmiş. Bende kimseden foto istemem. Ne gerek var yani yakın biriyse zaten isterse yollar fotoğrafı
AminnnnnnnnnCidden öyle yalnız ya vücutlar şokta bacaklar dizler ayaklar iptale bağladı inşallah aldığımız kiloların 3/2 si ödemdir de doğumdan sonra hızla eririz
Umarım yemek konusunda sıkıntımız olmaz ben mutfakta takılmaktan sıkıldım çünküAy bugün mü ben 21 e gecmesi gerek sanıyordum. Sevindim
Boğa olursalar belki yeme konusunda sıkıntı yaşamayız
ben de inanırım minicik bebek daha dün abimle konuşuyoruz akşam işte benim araba şöyle böyle iyi dedi yarım saat sonra arabasına çarptılar arkadanAnnesi gelirse foto cektirtmeyin sonra gidincede görüntülü arayın elinde foto olmasın yada açık açık söyleyin nazardan ölen var valla ben cok kızarım böyle seylere
Benimkiler de tam tersi,başak olan eegenlik döneminde ama yinede sakin...boğa olandan bebekken çok çektim,şimdi daha iyi ama yinede gelgitleri ve krizleri oluyor arada...demekki burçların pek bir önemi yok,herkes farklı,yada yükselenler etkiliyor demekki...Buda boga olacak kuzum ben boga olandan memnunum şimdilik başak olan ergenlik çagında onda aksi olabilir ayrıyeten kolay kolay hiç bir şeyi begenmez çok seçici
Gelip hemen gider mi ki o geldiğinde emzirmeye başlaKadına söylesek de söylemesek de laf anlamaz dinlemez o kadar çevresi geniş birisi ki herkes resim isteyecek ondan zaten çevresine ben gittim demek için gelecek yoksa bebeği beni merakından değil , maalesef eşim kendi de biliyor annesini , elli kere söylesek de atar o dedi
İlk defa uzun soluklu uyumuşum uzun süre sonraKaç saattir yoksun alışık değiliz kesin doğuruyor dedim
Sorma ya ama benim bacaklarım beni taşımaz oldu, birde karnım biraz daha aşağıya düşmüş şok oluyorum ya sende değişim var mj böyle..Başka şansımız kalmadı desene
Çok aşırı sinir bozucu gerçekten ne yapsan bilemedim simdiKadına söylesek de söylemesek de laf anlamaz dinlemez o kadar çevresi geniş birisi ki herkes resim isteyecek ondan zaten çevresine ben gittim demek için gelecek yoksa bebeği beni merakından değil , maalesef eşim kendi de biliyor annesini , elli kere söylesek de atar o dedi
Yuh ya geçmiş olsun ben hemen maşallah diyorum yoksa konusmadan bile oluyo abine olan gibi.. eee araba ne durumdaben de inanırım minicik bebek daha dün abimle konuşuyoruz akşam işte benim araba şöyle böyle iyi dedi yarım saat sonra arabasına çarptılar arkadan
Ben senden atak bekliyorum durma top varsa zıpla doğurKızlar siz beni dogurtmussunuz şimdi birde akşama dogurursam ne gülerim ama
İlk defa uzun soluklu uyumuşum uzun süre sonra
Sorma ya ama benim bacaklarım beni taşımaz oldu, birde karnım biraz daha aşağıya düşmüş şok oluyorum ya sende değişim var mj böyle..
Bugün merdiven inip inip çıkcam yeter artık dün zor yürüdüm bacaklarım uyusup durdu
Çok aşırı sinir bozucu gerçekten ne yapsan bilemedim simdi
Yuh ya geçmiş olsun ben hemen maşallah diyorum yoksa konusmadan bile oluyo abine olan gibi.. eee araba ne durumdaabin içinde miydi bi sıkıntı yok dimi
Ooo hadi gözün aydınKızlar eşim benim kv sorunumu başarılı bir şekilde çözdü
Kız topta fayda etmicek ben en iyisi bir ip alıp dışarı çıkıp ip atliyim yoksa olmayacak gibiBen senden atak bekliyorum durma top varsa zıpla doğur
Sağol canimmmOoo hadi gözün aydınstres sebebin de gittiğine göre rahatça doğurabilirsin
Ayy ilk dogumumda pandemi idi. Hemşireler dogumda fotolarimizi çekti bnm numarama attılar. Ben daha ameliyathaneden çıkmadım bebek daha odaya gelmedi. Eşim, annem artık kim varsa herkese ameliyathanedeki fotolarımızi atmışlar şaka gibiydi. Hatta bir arkadaşımız instada hikayede bebeğin yüzünü kapatıp paylaşmış. Sürekli birileri arıyor birileri geliyor filan tam delirmelik bir andı.Kadına söylesek de söylemesek de laf anlamaz dinlemez o kadar çevresi geniş birisi ki herkes resim isteyecek ondan zaten çevresine ben gittim demek için gelecek yoksa bebeği beni merakından değil , maalesef eşim kendi de biliyor annesini , elli kere söylesek de atar o dedi
Masallah bir boğa erkeği de sendenKızlar nts de 4-5 tane düzenli 30 da sancı çıktı. Doktor geçen hafta sen daha doğurmazsın derken bugün 29 nisanı beklerse tarih senindir beklemezde gelirse benimdir filan dedi35+6 3150 gram 53 cm. boyu 39-40 haftayla uyumlu. Bukadar bekledi bari tarihi beklese ya inşallah
Gelmiyor mu yanına doğumdaBiz uyarıcaz ama eşim konuşsa bile kv dinleyeceğini de sanmıyorum. En sevmediğim durum bu, ben görüşmüyorum kendisi ile ama bu bugüne kadar eşime bi defa bile bebeğin bi eksiği ihtiyacı var mı diye sormamış kv. Ama fotoğraf bekler. Neyse herkesteki stresi görünce olaylara iyi taraftan bakıcam en azından lohusalıktada sonrasında da kv kişisi yanımda olmicak olamicak o garanti.
Maalesef sen hiç tanımadığın için tahmin bile edemezsinGelip hemen gider mi ki o geldiğinde emzirmeye başlagidene kadar tut çocuğu
Senin herif tam bir adamKızlar eşim benim kv sorunumu başarılı bir şekilde çözdü
Etrafımdaki tüm boğalar yemeğe düşkün ama ayrımları pek olmuyor ne verirsen yiyorlar, böylesi güzel oluyordur zorlamazlarUmarım yemek konusunda sıkıntımız olmaz ben mutfakta takılmaktan sıkıldım çünkü
Vallahi maşallah yaSenin herif tam bir adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?