2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İşte benim telefonuma bile kimlerin kimlerin resimleri geldi bebeklerin, aile grubuna atılınca o ona o ona atmış ; kesinlikle gerek yok ama insanlar çekip atıyor hemen

Annesi gelirse foto cektirtmeyin sonra gidincede görüntülü arayın elinde foto olmasın yada açık açık söyleyin nazardan ölen var valla ben cok kızarım böyle seylere
ben de inanırım minicik bebek daha dün abimle konuşuyoruz akşam işte benim araba şöyle böyle iyi dedi yarım saat sonra arabasına çarptılar arkadan

Buda boga olacak kuzum ben boga olandan memnunum şimdilik başak olan ergenlik çagında onda aksi olabilir ayrıyeten kolay kolay hiç bir şeyi begenmez çok seçici
Benimkiler de tam tersi,başak olan eegenlik döneminde ama yinede sakin...boğa olandan bebekken çok çektim,şimdi daha iyi ama yinede gelgitleri ve krizleri oluyor arada...demekki burçların pek bir önemi yok,herkes farklı,yada yükselenler etkiliyor demekki...

Gelip hemen gider mi ki o geldiğinde emzirmeye başla gidene kadar tut çocuğu

Kaç saattir yoksun alışık değiliz kesin doğuruyor dedim
İlk defa uzun soluklu uyumuşum uzun süre sonra
Başka şansımız kalmadı desene
Sorma ya ama benim bacaklarım beni taşımaz oldu, birde karnım biraz daha aşağıya düşmüş şok oluyorum ya sende değişim var mj böyle..
Bugün merdiven inip inip çıkcam yeter artık dün zor yürüdüm bacaklarım uyusup durdu
Çok aşırı sinir bozucu gerçekten ne yapsan bilemedim simdi
ben de inanırım minicik bebek daha dün abimle konuşuyoruz akşam işte benim araba şöyle böyle iyi dedi yarım saat sonra arabasına çarptılar arkadan
Yuh ya geçmiş olsun ben hemen maşallah diyorum yoksa konusmadan bile oluyo abine olan gibi.. eee araba ne durumda abin içinde miydi bi sıkıntı yok dimi

7/24 burda olunca bi şaşırdıydım ben de aynen öyle konuşunca bile nazar değiyor bir sıkıntı yok dedi de yavaş çarpmış zaten

Ayy ilk dogumumda pandemi idi. Hemşireler dogumda fotolarimizi çekti bnm numarama attılar. Ben daha ameliyathaneden çıkmadım bebek daha odaya gelmedi. Eşim, annem artık kim varsa herkese ameliyathanedeki fotolarımızi atmışlar şaka gibiydi. Hatta bir arkadaşımız instada hikayede bebeğin yüzünü kapatıp paylaşmış. Sürekli birileri arıyor birileri geliyor filan tam delirmelik bir andı.
Bunda eşimi tembihledim kimseye haber verme lütfen diye.

Masallah bir boğa erkeği de senden
Gelmiyor mu yanına doğumda sen mi istemedin o mu istemedi canım ? Aslında en güzeli kafan rahat mis
Gelip hemen gider mi ki o geldiğinde emzirmeye başla gidene kadar tut çocuğu
Maalesef sen hiç tanımadığın için tahmin bile edemezsin çeker atar asla haberin bile olmaz asla engelleyemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…